- Nosztalgikus húrokat megpendítő házzal rukkolt elő a SilverStone
- Úgy gondolja az NVIDIA, hogy az új GeForce-okon nem olvadhat meg a tápcsaltakozó
- Aktív hűtéssel érkezik a SilverStone legfrissebb M.2 bővítőkártyája
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- Párban járnak az Intel Arc B580 VGA-k az ONIX háza táján
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz hibavissza #5 üzenetére
Néztem, nem bonyolult a DIY ha ennyinél megállsz vele. Viszont nincs kulturált megoldás a kartámaszra. Meg azért a magasság se épp ideális, ugye a kocsiülések a fenéklemezre vannak kitalálva, nem egy emelvényre.
Azért mégiscsak jó lenne gyári megoldás, csak hát még pénzért sem kapni jót. Legalábbis a populárisabb áruházakban nincs, csak a gagyi. -
hibavissza
veterán
-
Teasüti
nagyúr
Nem vagyok lenyűgözve. Gagyi mind.
Gyakorlatilag nem láttam még innovatív dizájnt számítógépes székre, amiben valóban jól érzi magát az ember. Az utolsó jó székem egy 20+ éves főnöki bőrfotel volt, az az igazi belesüppedős hátradőlős. Abban lehetett ülni bárhogy, felhúzott lábakkal terpeszteni, stb.
Összehasonlítási alap egy középkategóriás autó ülése, állítható deréktámasszal, fejtámlával, könyöktámasszal (nem ezzel a fityegő műanyag egy oszlopos szarral), vastagon párnázott ülőrésszel (ne adj isten az is állítható), amit nem "ül ki" az ember és nem ficánkol rajta egy óra után, mert nyomja a feneket vagy a combokat alatta a deszka (felfüggesztett dizájn, mint a kocsikban?). Egy bármilyen autó ülésén még egy évtized után sem látható lényeges elhasználódás, vagy kilapított párnázás. Ha az autóipar tud jót alkotni szinte minden árkategóriában (volt autójaim eddig: Fiat Tempra 1990, Citroen Picasso 2008, Peugeot 206, Mercedes W169, mindegyik ülésében jól éreztem magam kivétel nélkül, meg úgy mindenben, ahol eddig ültem elől), akkor miért nem tudunk gurulós széket gyártani?
Nekem az is jó lenne, ha fognának egy Mercedes ülést 10 évvel ezelőttről (mondjuk egy W169 még akár költséghatékony is lehetne), kerekekre raknák és voilá! Órákat el tudok ücsörögni egy kocsiban, de viszonylag hamar szenvedős lesz egy kommersz gurulós szék.[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
Ebből a székből akkor kényelmesen lehet bányászni?
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Busterftw
nagyúr
válasz fatpingvin #1 üzenetére
Meg az elso kepen szereplo is egy tucat marka, Amazonon megtalalni a sima feketet es kb 5 masik marka alatt fut.
[ Szerkesztve ]
-
fatpingvin
addikt
nem tudok szabadulni attól a gondolattól hogy a dizájnos gamer székek és a ténylegesen ergonomikus darabok között van valahol egy viszonylag határozott dichotómia.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 128 GB kártyafüggtlen
- Asus Vivobook Go E1504GA-NJ146 /2026.01.02 gari/ 12gen. 8mag-8szál / 8gb RAM / 512 NVME/ WIN 11 PRO
- Acer Nitro ED320QR Full HD Ívelt 180HZ monitor
- P15s Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i7-10610U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Canon EF 16-35mm f2.8L II, 20-35mm f2.8L, 28-80mm f2.8-4L, 100mm f2.8L Macro IS, 24-105mm f4L IS
- Eladó Toledo Primera 44NT gitár
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black 1Gx8 - 10 év garival! -
- Music Rocker Gamer konzolos ülés
- Xbox series s 512gb szinte új GARANCIÁVAL!Dokkoló+2 akksi
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest