Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • a 90fokban elforgatott ház még talán jó is lehet, bár nem vagyok biztos benne, hogy kihasználták a maximális hűtési lehetőségeket.. az alja eléggé zárt, az eleje is csökkentett légáramra képes, jóformán csak hátulról tud valami levegőt szívni (úgy tűnik nekem erről a pár képről).. de azért megnézném egy teszten.
  A ventilátorokért meg minusz pont ... miért kell PWM nélkül adni manapság ventit.. Oké, egyre több lap tud DC verzérlést... de jobb lenne a PWM (ha az élettartam még rendben is van a DC-nél mert úgy tervezték a ventilátort, akkor is pontosabb vezérlést teszt lehetővé a PWM), nyílván utóbbi drágább mint megoldás.

  The human head cannot turn 360 degrees... || Ryzen 5 1600(AF); Rx470; 64GB; 2TB + 240GB + 2TB || Huawei Mate 20 X 5G

 • PyCos

  tag

  Ebből az érdekes , nem hagyományos, 90 fokos elfogatott elhelyezésből sokkal többet is ki lehetne hozni. Persze picit át kellene rendezni a dolgokat (tápegység helye)
  Én már régebbóta gondolkodom egy nem konvencionális PC ház kialakításban.A léghűtés és a nagyméretű GPU-k és nagy toronyszerű hűtőknek nem tartom a hagyományos megoldást hatékonynak. Mindenfelé beszoruló forró "csomópontok" alakulnak ki, vagy egyszerűen egymást "árnyékolják" a perifériák. Miközben megpróbálnak 1-2C fokot "találni" a hűtésnél és minél halkabbá tenni a ventillátorokat, közben a légáramlat útjába állnak a perifériák, díszítő elemek és az egészet elrontják design miatt. :U

  A térerő legyen Veletek ... és a vizeskulacs!

Hozzászólok Aktív témák