Hirdetés
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sbig_x
junior tag
Milyen intel sebezhetőségre gondolsz, ami javíthatatlan?
Én eddig még csak amd oldalról láttam javíthatatlan sebezhetőséget, pl a CVE-2020-12967 és a CVE-2021-26311, amire az első két generációs epyc esetén nincs javítás.
"AMD says that affected processors are all of the EPYC embedded CPUs and the first, second, and third generation of regular EPYC processors. For third-generation EPYC CPUs, AMD has provided mitigation in SEV-SNP, which can be enabled. For prior generations, the solution is to follow best security practices and try to avoid an exploit."
-
Cassi
őstag
Nekem X570-es alaplapom van, és a Biztonsági eszközök alatt természetesen látszik az "AMD PSP 11.0 Device", de a driver verziója 4.15.0.0 (februári) a full friss állapot ellenére. Ez most akkor már a javított verzió vagy sem?
-
podtibi
senior tag
Mondjuk én ilyenkor kíváncsi lennék mit is csinál megoldásként a driver és hogy az mennyire is akar megoldás lenni konkrétan. Ha már "befoltozták"...
-
hallador
addikt
Ez a sebezhetőség 8 hónapos,, annyira nem gyorsan reagáltak. De legalább reagáltak.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
fatpingvin #9 üzenetére
Igen én is számítottam erre, hogy a PSP is bukni fog pont úgy, mint az Intel hasonló megoldása...
-
fatpingvin
addikt
annyira tudtam hogy ez lesz a PSP-vel is. a f*szért nem lehetett ezt a hülyeséget elengedni, a FX procik voltak kb az utolsók a nem low-end skáláról amikbe még nem pakoltak bele egy parasitic koprocesszort.
Mindegy, normálisabb oprendszerekhez legalább nem kell, nekem rossz előérzettől hajtva amúgy is az első dolgom volt BIOS-ban letiltani. igazam lett. -
Olyan, mintha egy összecsapott lista lenne, vagy nem hozzáértők írták volna.
4000U/H széria mellett hiányzik pl a desktop APU-k első generációja (2000G), más meg duplán, triplán (attól függ, hogy a 2nd itt most a notis 2000 vagy a notis 3000-et takarja)
2nd Gen AMD Ryzen Mobile Processor with Radeon Graphics
...
AMD Ryzen™ 2000 series Mobile Processor
...
AMD Ryzen™ 3000 series Mobile Processor with Radeon™ Graphics
AMD Ryzen™ 3000 series Mobile Processor -
opr
nagyúr
Gyakorlatilag az tortenik, amire szamitani lehetett. Terjed az AMD, igy egyre inkabb van ertelme kutatni/vizsgalni, igy egyre tobb dolog derul ki ott is, valtozo sulyossaggal.
Ez eleg sulyos, de hala egnek mar van is ra javitas, ami raadasul ha jol ertelmezem, semmilyen (teljesitmenybeni, vagy masmilyen) hatrannyal nem jar, szoval vegulis annyira nem gaz a helyzet. -
törölt tag
ez ám a security processor
-
Yany
addikt
"Az AMD már reagált a felfedezésre, amely minden olyan CPU-t és APU-t érint, amibe beépítésre került a PSP, azaz a Platform Security Processor. Ezek az előbbi linken fel is vannak sorolva."
Ez gyakorlatilag a teljes, a konzumer piacot lefedő termékskála az elmúlt évekből a jelenlegi felhozatalt is beszámítva. Ehh, sh*t happened.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat elkészítette a javított chipset drivert, amelyet többféle módon lehet beszerezni.
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon / Smart Home
- Ukrajnai háború
- Fűnyíró topik
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP szerverek áron alul
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest