Hirdetés
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- SSD kibeszélő
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi hangfal építés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sbig_x
junior tag
Milyen intel sebezhetőségre gondolsz, ami javíthatatlan?
Én eddig még csak amd oldalról láttam javíthatatlan sebezhetőséget, pl a CVE-2020-12967 és a CVE-2021-26311, amire az első két generációs epyc esetén nincs javítás.
"AMD says that affected processors are all of the EPYC embedded CPUs and the first, second, and third generation of regular EPYC processors. For third-generation EPYC CPUs, AMD has provided mitigation in SEV-SNP, which can be enabled. For prior generations, the solution is to follow best security practices and try to avoid an exploit."
-
Cassi
őstag
Nekem X570-es alaplapom van, és a Biztonsági eszközök alatt természetesen látszik az "AMD PSP 11.0 Device", de a driver verziója 4.15.0.0 (februári) a full friss állapot ellenére. Ez most akkor már a javított verzió vagy sem?
-
podtibi
senior tag
Mondjuk én ilyenkor kíváncsi lennék mit is csinál megoldásként a driver és hogy az mennyire is akar megoldás lenni konkrétan. Ha már "befoltozták"...
-
hallador
addikt
Ez a sebezhetőség 8 hónapos,, annyira nem gyorsan reagáltak. De legalább reagáltak.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
fatpingvin
üzenetére
Igen én is számítottam erre, hogy a PSP is bukni fog pont úgy, mint az Intel hasonló megoldása...
-
fatpingvin
addikt
annyira tudtam hogy ez lesz a PSP-vel is. a f*szért nem lehetett ezt a hülyeséget elengedni, a FX procik voltak kb az utolsók a nem low-end skáláról amikbe még nem pakoltak bele egy parasitic koprocesszort.
Mindegy, normálisabb oprendszerekhez legalább nem kell, nekem rossz előérzettől hajtva amúgy is az első dolgom volt BIOS-ban letiltani. igazam lett. -
Olyan, mintha egy összecsapott lista lenne, vagy nem hozzáértők írták volna.
4000U/H széria mellett hiányzik pl a desktop APU-k első generációja (2000G), más meg duplán, triplán (attól függ, hogy a 2nd itt most a notis 2000 vagy a notis 3000-et takarja)
2nd Gen AMD Ryzen Mobile Processor with Radeon Graphics
...
AMD Ryzen™ 2000 series Mobile Processor
...
AMD Ryzen™ 3000 series Mobile Processor with Radeon™ Graphics
AMD Ryzen™ 3000 series Mobile Processor -
Gyakorlatilag az tortenik, amire szamitani lehetett. Terjed az AMD, igy egyre inkabb van ertelme kutatni/vizsgalni, igy egyre tobb dolog derul ki ott is, valtozo sulyossaggal.
Ez eleg sulyos, de hala egnek mar van is ra javitas, ami raadasul ha jol ertelmezem, semmilyen (teljesitmenybeni, vagy masmilyen) hatrannyal nem jar, szoval vegulis annyira nem gaz a helyzet. -
törölt tag
ez ám a security processor
-
Yany
addikt
"Az AMD már reagált a felfedezésre, amely minden olyan CPU-t és APU-t érint, amibe beépítésre került a PSP, azaz a Platform Security Processor. Ezek az előbbi linken fel is vannak sorolva."
Ez gyakorlatilag a teljes, a konzumer piacot lefedő termékskála az elmúlt évekből a jelenlegi felhozatalt is beszámítva. Ehh, sh*t happened.
Új hozzászólás Aktív témák
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Filmgyűjtés
- Windows 10
- SSD kibeszélő
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.7GHz LGA1151
- Intel Core i7-9700 Processor, 12M Cache, 4.70 GHz
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő