- SSD kibeszélő
- VGA-t károsító ASUS deszkák: a gyártó kínai részlege komolyabban veszi a dolgot
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Ezek olvasáscentrikus modellek inkább
A Boot meg értelemszerűen inkább egyfajta rendszermeghajtó
Poco X7 Pro bemutató: https://youtu.be/VDQFkh1KNh0 ,,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
tibaimp
nagyúr
Ez jogos! Viszont, ha ezek nagy írástűrésű modellek, akkor miért ilyen kevés az TBW, pont ez lenne a lényeg! Nézz meg egy Intel S4510 4TB tud 9900TB-ot, na ez már szerver szintű írástűrés. (Samsung 870 EVO ebben a méretben 2400TB-t tud, 860Pro is "csak" 4800TB)!
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Graphics
Jómunkásember
Ez tény, viszont megint almát körtéhez a story
A mainstream vonal nem keverendő a Datacenter-rel, és még a szerverrel.
Sosem a sebesség az elsődleges, hanem az MTTF a lényegesebb.
Poco X7 Pro bemutató: https://youtu.be/VDQFkh1KNh0 ,,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
-
Graphics
Jómunkásember
Nem tudom mihez szeretnél viszonyítani, még annyi, hogy egy WD Blue 3D 250GB-osra 100TBW-t vállal a gyártó, összehasonlítva itt 4x annyit az általad valamelyest ledegradált Boot verzió
De mondom, almát körtéhez, mert nem azonos dolgokhoz készültek.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Geri Bátyó #6 üzenetére
Igen, mondjuk a lényeges infó a product brief második részében van.: [link]
Az tény, hogy a Boot névvel ellátott verziója 1 DPWD-s értéke 5 évre számolva ~430TB-ot jelent, a nagyobb méretűeknél ez már persze nagyobb értéket képvisel.
Meg persze a DPWD-t is értelmezni kell.
a legnagyobb modell 0,6-os értéke azért úgy 8,4 PB-nyi írást garantál össz-vissz.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Geri Bátyó #6 üzenetére
Előttem van pár Micron cucc, és ha az írást tartod alacsonynak, annyit el tudok mondani, hogy nem erre vannak kihegyezve, hanem az olvasásra.
Részben azt tudom mondani, érdemes tájékozódni a témát illetően, mert én úgy vagyok vele, hogy ha ismeretlen területre tévedek, akkor bővítem az ismereteket.
Most neked is ezt javaslom, nem bántásképp, de Te csak számadatokat olvasgatsz, a technikai részleteket nem veszed figyelembe... Vagyis úgy látom nálad csak a sebesség a lényeges, a tartósság és a garantált élettartam már nem lényeges.
Vagy ha jártas vagy a témában , homályosítsz fel, elfogadom, ha megfelelő érveket sorakoztatsz fel.
Igaz most csak egy M600 meg M1100 van előttem egy M510DC-vel együtt. Volt egy 5100 MAX is, de az fel lett használva egy projectnél.
[ Szerkesztve ]
-
Geri Bátyó
addikt
Csak a Bootra gondoltam, mint selejt, de azt az adatok is alátámasztják. Rettentő gyenge.
Erre a cikkre gondoltam, de tényleg rosszul emlékeztem. Minden esetre megnéztem, hogy mit árulnak most Crucial néven és inkább hagyjuk. Az SSD-k sem nagy eresztések, de a memóriák az abszolút legalja a kínálatnak.
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
Graphics
Jómunkásember
Ez nem végfelhasználónak készült, így ne is várj olyan árat.
Első mondatokban ott van, hogy mire is készült.
@Geri Bátyó: Van ilyen kategóriás Micron cuccom, használom is, de nem gondolnám, hogy ez a selejt lenne.
Egy jól felépített termék, megfelelően megtervezve, hűtés is megoldva passzívan. Ez egy jó termékvonal.
A Micron a vállalati vonalon mozog, a Crucial pedig a végfelhasználói termékek között, és ez így is volt eddig is. Itt ami volt a memóriapiacon a Ballistix kivezetése.
[ Szerkesztve ]
-
Geri Bátyó
addikt
"Boot céljának kitalálását pedig az olvasókra bízzuk (megfejtéseket a fórumban várjuk)"
Először viccnek gondoltam, aztán megnéztem az adatokat. Szerintem a Micron a selejtre azt mondja, hogy "erre még jó lesz ez is".
Viszont értelmet nyert a Crucial márkanév kivezetése is, mert ezekkel tényleg kár lett volna lejáratni.
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
Egon
nagyúr
így a termék kiváló választás például kis- és közepes kapacitású SATA HDD-k leváltására is.
Adják olyan árban, és már rohanok is a boltba...
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Cyberfaust
csendes tag
Megfejtés: Csizma
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább.
-
TeeBee73
veterán
Das Boot.
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
Új hozzászólás Aktív témák
ph A 240-7680 GB kapacitású meghajtókba 176 rétegű 3D TLC NAND flash lapkák kerültek.
- SSD kibeszélő
- NBA és kosárlabda topic
- Synology NAS
- Megjött a TL3000
- VGA-t károsító ASUS deszkák: a gyártó kínai részlege komolyabban veszi a dolgot
- Tesla topik
- OLED TV topic
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- ASUS routerek
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- További aktív témák...
- Hibátlan - TOSHIBA 3TB PC P300 HDWD130 3.5" 7200rpm 64MB SATA HDD merevlemez
- Újszerű - TOSHIBA 512GB Kioxia XG6 m.2 NVME SSD
- NVME/SATA SSD külső ház + 256GB - ORICO M.2 NVMe Cloner Dual Külső SSD dokkoló és klónozó állomás
- BONTATLAN! WD Western Digital Blue SN580 1TB M.2 PCI-e Gen4 SSD!
- BONTATLAN/Samsung Portable T7 Shield 1TB
- Eladó winchesterek 500GB/1TB + merevlemez-ház + hordozótáska külön-külön is eladó Garanciával!
- 2TB SAMSUNG 980 PRO! GARANCIA+SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)! 0 óra, 0 GB! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Olcsó TÁR Érdekel? Seagate BarraCuda 4TB SATA3 (ST4000DM005) 64MB Cache INGYÉ FOX az árban
- Tárolgassunk ismét kicsibe! Seagate BarraCuda 3.5 2TB STDM008 1x használt INGYÉ FOX!
- Seagate BarraCuda 4TB 5400rpm 256MB SATA3 HDD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest