- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amerigo57
őstag
ANOka
Nekem az egyik munkamonitorom Acer Predator X27P.
Csak a talpban különbözik az Acer ConceptD CP7271K monitortól.
Mellette két EIZO ,és egy NEC munkamonitorral dolgozok.Véleményem szerint az Acer Predator X27P kiváló monitor ,
a következő váltás kicsit jobb paraméterekkel , az
EIZO ColorEdge CG319X Monitor lenne , ami 1,5 millió Ft-nál kezdődik.
( Felbontás típus 4096 x 2160 , 3D LUT 24 bit ). -
Depression
veterán
De jó volna egyszer látni saját szemmel, hogy ezek a monitorok mivel tudnak többet, mint a saját, 8 éve, 30k Ft-ért vett, használt monitor.
-
Dr. Akula
félisten
A képátlót és a színmélységet (az a 10 bit valójában csak hagyományos 8 + FRC, profi monitoroknál azért elvárás a valódi 10 bit, + 14 bit LUT) lehetne növelni, az árcédulát meg csökkenteni. A HDR1000 viszont legalább korrekt.
-
mepet
addikt
-
kiliman
tag
Lehet csak az én egyéni kívánságom, de olyan jó lenne a felsőkategóriás monitorok között végre fémburkolatot látni. Nevetséges, hogy az összes monitor egy hajtogatott lemezbelső+egy gagyi fröccsöntött műanyag külsőből áll. Ezekből a 700ezres monitorokból úgyse fognak sokat eladni, néhány marógépet is ráállíthattak volna
-
MeszesKPT
őstag
Kalibrálatlanul alkalmatlan arra amire szánták (4-es delta E), akkor a 700e-be nem fért volna ez bele? Fontosabb lenne mint a fa talp.
Direct-LEDdel meg 18%-os eltérés azért elég meredek. Ennyit az LCD tévém is tud, pedig grafikai munkára alkalmatlan.
-
fido75
tag
Ha veszek egy ilyen monitort, akkor tényleg látnám a különbséget egy harmadáron kapható monitort nézve?
-
mad823
őstag
Az is érdekes, hogy nem sikerült kikommentelniük a szoftverből a célkeresztet...
-
mepet
addikt
Acernél:
-Főnök, sajnos nem lett olyan a képe, mint egy U dellnek vagy egy eizonak.
-Semmi baj, rakjatok alá egy fadarabot, akkor majd veszik 700ezerért...Grat!
-
D.Va
őstag
Keresgélek mostanában a "profibb" monitorok közt, de nekem valahogy a Benq-k tűnnek legjobb ár/érték arányúnak...
-
törölt tag
Egy kicsit tettek bele minden funkcióból, mint a svájci-bicskába szokás, pont annyira is hasonlít egy professzionális felhasználásra szánt szerszámra mint egy made in china feliratos svájci bicska.
-
gpek
tag
Hát nem tudom, minap láttam pont két csórit a Youtube-on hadobált erről a ConceptD 7 vagy milyen laptopról, hogy mekkora sztár. Hát ahogy felnyitotta a fedlapot, ugyan azt a bóvli hatást hozta ahogy hullámzott mint ez előtt 10 évvel. Aztán azt mondja a csávó, jobb mint a 16-os Macbook. Na itt kikapcsoltam. Meg hogy szebb... Hát értem én, lehet utálni a Mac-et de a vas az olyan über faxa, hogy ilyen házba nincs igazán wines noti, pedig egy kettő finomat láttam már. Árai meg az egekben amúgy..
-
ronson
őstag
Valaki nem tudja, hogy a demozott hatterkepet honnan lehetne letolteni?
-
Nekem csak az ára nem tetszik, de ebben a körben ez ennyibe kerül.
-
ALBY
senior tag
Úgyvan, nem túl sokszínű a választék!
Csinos ez a ház, ha tetszik építsd meg, DIY! Bontós gépházból kifűrészelsz egy alaplaptálcát, beleteszed egy Geberit WC tartályba, tetejére rászabsz egy vágódeszkát, plusz egy USB-hub az Aliról
...Concept HáztartásiEdísön Pró ...
Nagygomb a power, kisgomb a reset!
(fényes fehér kerámia tartály menő lenne, csak szarul szellőzik) -
fagzal
csendes tag
Értem én, hogy színhelyesség, de ez a fos kontraszt... brrr!
-
ALBY
senior tag
Nekem meg az a benyomásom hogy manapság az Acer igyexik innovatív lenni, minél átgondoltabb és jó minőségű holmikat csinálni. Miközben a Dell , és más "nagy márkák" is) egyre butább notebookokat adnak ki, elrontják azt is ami egyszer már jó volt, leginkább újabb bevételi lehetőség okán vagy valami ostoba "trend"-re hivatkozva.
A Concept D-nél is azt látom (de majd megklátjuk) és például az Acer Triton 900, más szegmens, de nagyon odatették magukat. Kajak Dell üzleti notim meg több sebből vérzik, cserébe a Starbucksban jobban mutat.Az hogy régebben belefutottál valakinél közértben vásárolt olcsó Acer notebookokban amik hitványak voltak, nem jelenti azt hogy ne tudnának kitűnő dolgokat is csinálni. Olcsón minden márka csinál egy csomó vackot, (sokan drágán is).
Nem márkát kell venni hanem egy konkrét terméktípust. -
Ebben az árkategóriában kb. ennyiért Dell-t vagy Eizo-t is kapni!
Az Acer nekem - mindig (?) - a "dzsunka laptop" szinonimája marad. -
bteebi
veterán
válasz
Acélfarkas #1 üzenetére
"az a 18% eltérés az egyes zónák között egy ilyen monitornál szerintem nem megengedhető"
Abszolút egyetértek, sőt. Ez szerintem már egy 50 ezres monitornál is sok, nem csak egy 14-szer annyiba kerülőnél... Pocsék érték! A színhelyesség kalibrálva tényleg nagyon jó, az viszont szerintem ennyiért szintén szánalmas, hogy a gyári profilok mellett az átlagos ∆E 4 körül volt...
Megvan a maga felhasználási területe (kalibráltan grafikára - habár a hatalmas fényerő különbség ott akár már bekavarhat), de sokkal inkább vennék egy OLED TV-t monitornak, feleennyiért. Oké, beégés, kutyafüle - de akkor majd veszek egy másikat, és árban pont ugyanott vagyok.
A legjobb nekem egy negyedelt 55"-os OLED TV lenne, FHD felbontással, az OLED TV árának a negyedéért
(tehát nagyjából 100k-ért). Nem ideális a ppi, de a képminőség és az ár bőven kárpótolná... A ppi-t meg más néven úgy hívják, hogy nézési távolság. 24"-on nekem még nem zavaró a FHD.
-
Acélfarkas
senior tag
Ebbe a monitorba simán belefért volna a belsö tápegység. Kijjebb hozzák a csatlakozókat és az ott lévő helyre, amit a fedlap takar beépíthető lett volna bőven. Más: Direct LED világításnál az a 18% eltérés az egyes zónák között egy ilyen monitornál szerintem nem megengedhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Nálunk járt a gamer funkciókkal is kitömött Acer csúcsmonitor!
- PlayStation 5
- Külpolitika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Premier előzetesen az Assassin's Creed Shadows
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Fujitsu P27-8 TE PRO monitor fehér színben 2K/QHD IPS - képen van egy hajszálkarc
- SAMSUNG LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER 240HZ MONITOR ! AKCIÓ
- 'RETRO' Dell P1917S / 19" / 5:4 / 1280x1024 / IPS / LED
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- FÓLIÁS! LG UltraWide UltraGear 34GN850P-B Monitor! IPS / 3440x1440 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-7820HQ I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest