Hirdetés

2019. július 19., péntek

Hozzászólások

(#1) shteer


shteer
(Jómunkásember)

..nyilatkozta Bigyó felügyelő, a Gadget Technology megízott vezérigazgatója

G25 / G27 pedál adapter Fanatec kormányhoz eladó

(#2) Envo_


Envo_
(fanatikus tag)

"predator"

pontosan egy olyan névvel és külsővel fognak a termékek rendelkezni, amelyet semmilyen szinten nem tudok komolyan venni. :D

(#3) SP!T válasza Envo_ (#2) üzenetére


SP!T
(PH! addikt)

Sose értettem én sem... Ez így nagyon nem ellenfele a ROG-nak. :U ROG marketingből szín jeles! Ez meg valami... Aliexpress-es gagyiságnak tűnik. :D

(#4) Csapoati


Csapoati
(PH! nagyúr)

Gagyi technology, szép. :D Ekkora biznisz ez a gámmerkedés? 20+ éve játszom és nem veszek ilyen színes-szagos szirszarokat. Az egyedüli kivétel a világító billentyűzet, anélkül nem tudok este gépelni, de az se a játékokhoz kell.

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#5) CsonkaImo válasza Csapoati (#4) üzenetére


CsonkaImo
(PH! addikt)

Nagy biznisz, mert a hulladékot is el lehet adni egy “Gamer” jelzővel, többszörös áron. Csak LED kell rá meg valami menő sárkányos-skorpiós embléma. Ezzel most nem az Acer cuccait minősítem, még nem próbáltam.

[ Szerkesztve ]

(#6) Csapoati válasza CsonkaImo (#5) üzenetére


Csapoati
(PH! nagyúr)

De már hány ilyne géjmer márka van? Ráadásul ahogy mondod, csomó csak felcsicsázza a szart és eladja drágábban (én sem konkrétan az Acerre szólok, nem ismerem a Predator cuccaikat).

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#7) CsonkaImo válasza Csapoati (#6) üzenetére


CsonkaImo
(PH! addikt)

Erre van igény, ez van. :(

(#8) kriszpontaz válasza Envo_ (#2) üzenetére


kriszpontaz
(PH! kedvence)

Az MSI féle kanoscsirke sem jobb amúgy.

(#9) Envo_ válasza CsonkaImo (#5) üzenetére


Envo_
(fanatikus tag)

ha gamerről beszélünk akkor miért a moslék dolgokat szedjük ki a kategóriából és aszerint formálunk véleményt?

Egy SteelSeries vagy egy Zowie, Qpad, fnatic gear igenis tökéletes minőségű, és olyanok által vannak megtervezve akik értenek is hozzá és tapasztaltak a témában. Ha a nem gamer kategóriából a jó cuccokkal hasonlítjuk össze a mondvacsinált gamer terméket semmi értelme... Ráadásul érvelési hiba is.

Ha huzamosabb ideig használnátok egy SS vagy zowie cuccot és vissza kéne menni a random "nem túlárazott tökéletes" dolgokhoz ti is észrevennétek, hogy mennyivel pontosabb és QoL szempontból is kényelmesebb egy olyan terméket használni akár nem csak játékra is. Kb 8 éve használok SS egeret, és bármilyen 10k-nál olcsóbb egeret megfogva undorodok, hogy mennyire kényelmetlen, rossz az anyaga, izzad, ne lehet megemelni kényelmesen a formája miatt, nincs hely az ujjaknak, kattintás visszacsatolás sehol, a szenzorról meg inkább ne is beszéljünk. Irodában is a SS Rival-lal dolgozok és kb kétszer gyorsabb vagyok, mint azzal amit itt adtak nekem.

(#8) kriszpontaz MSI-ről csak annyit tudok, hogy a laptopokban SS cuccokat használnak, ami dicséretes.

[ Szerkesztve ]

(#10) kriszpontaz válasza Envo_ (#9) üzenetére


kriszpontaz
(PH! kedvence)

Bocs, Gigabyte-al kevertem, az a kanoscsirke, de az MSI sárkány is bazári.

(#11) CsonkaImo válasza Envo_ (#9) üzenetére


CsonkaImo
(PH! addikt)

Szerintem senki se írta, hogy csak moslék van a piacon. Viszont azt te is el ismerheted, hogy a Gamer termékek többsége csak a nevében gamer, a minőségük pedig silány.

(#12) Envo_ válasza CsonkaImo (#11) üzenetére


Envo_
(fanatikus tag)

a söröknek is a 70%-a 150 forint alatti moslék, mégis ha valaki sört akar venni, vagy bármikor beszél róla, nem az Arany Fácánra gondol az ember, és mondja azt, hogy "pff úgyis szarok, minek iszod?".

Ezen a felfogáson kéne változtatni.

[ Szerkesztve ]

(#13) Envo_ válasza SP!T (#3) üzenetére


Envo_
(fanatikus tag)

szvsz perifériákból a RoG sem tud belerúgni a labdába semelyik nagyobb prof perifériagyártó mellett, de a többiből tényleg nagy mérce.

[ Szerkesztve ]

(#14) CsonkaImo válasza Envo_ (#12) üzenetére


CsonkaImo
(PH! addikt)

Épp ez az, hogy Gamer vonalon még az sem garancia ha drága a termék, ettől függetlenül még ugyan úgy lehet pocsék.

(#15) Envo_ válasza CsonkaImo (#14) üzenetére


Envo_
(fanatikus tag)

Ezért kell a fent sorolt termékekben megbízni, amelyek nem csak rányomják a matricát és megkétszerezik az árat.

Chivas Regal effektus (mondjuk egy kicsit ez más kontextus de hasonló), ha egy terméket megveszel azért mert drága, de moslék márka és minőség, az a te saját szegénységi bizonyítványod, hogy nem néztél utána. Ebben a gondolatmenetedben is megmutattad azt amit pont kifogásoltam. Képtelen vagy elvonatkoztatni azoktól a gyártóktól és termékektől, amelyeket figyelembe sem kéne venni, amikor a témáról tárgyalunk.

Képzeld el, hogy én beszélek az iPhone-ról vagy a OnePlus-ról, ami mennyire egy jól összerakott okostelefon, erre neked meg az a válaszod, hogy "pfff, az okostelefonok nagy része amúgy is csak kínai moslék koppintás túlárazva, az egész okostelefon ipar egy rák". Csak mert az emberek 90%-a ezen a fórumon habzó szájjal nekiugrik a Gamer kifejezésnek, miközben egyetlen épkézláb TÉNYLEGESEN ezzel foglalkozó márkával még csak érintés szintjén sem találkozott, nem hogy huzamosabb ideig használja. Ha a "Genius predator pussyslayer 5000" egérrel kellene nekem is összekössem a gamer kifejezést, az egy torz és nem reprezentatív tapasztalat.

Ha van egy konkrét termék, vagy termékcsalád egy márkán belül, akkor azt kéne kifogásolni, nem pedig az egész kategóriát kompletten megpecsételni, amely kategóriának ezek a szégyen-termékei.

[ Szerkesztve ]

(#16) CsonkaImo válasza Envo_ (#15) üzenetére


CsonkaImo
(PH! addikt)

Oké! :R

(#17) SP!T válasza Envo_ (#13) üzenetére


SP!T
(PH! addikt)

Igen, perifériában valóban nem a legjobbak. Viszont van pár jól sikerült darabjuk billzetből és egérből is. Ill leginkább maga a marketing az ami a ROG-nál jó, még ha az adott termék nem is tökéletes, de eladható a nevével valóban és szarnak nem is nagyon nevezhető egyik termékük sem. Max bullshitnek, mint az Aura Sync, kamu 2000Hz polling rate, fél kilós 100 gombos egér. Egy Predator pedig hát...

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.