Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • hallador

  addikt

  válasz QwErTy42 #2 üzenetére

  Sztem a Lenovo-t vedd ki a sorból. A Lenovo 4/5xxP-t igen, a többit nem tenném az üzletei kategóriába. Mivel használtam 440-et, 450-et, meg most előttem van egy 820G1 a HP agyonveri, a kijelző az egyetlen, amiben jobb a Lenovo, a többire nem fogadnék, hogy 3 évig kibírja... A kopásokról ne is beszéljünk, már 1,5 év múlva úgy néz ki egy mai Lenovo "business" gép, mintha egy kutya köpte volna ki.

  És persze azonnal jön a válasz, hogy ezek a gépk 90 %-ban dokkolóban vannak, meg mi van ha nem, akkor nem is kell megcsinálni rendesen.

  Ehhez képest ez az Acer világbajnok, két dologba lehet belekötni, az egyik a gari, ami az Acer-nél gyak nem megfelelő egy cégnek, meg a Numerikus klavi. Ezen felül mindenben veri a Lenovo-t azonos kategóriáját.

  Használtam a 14"-os verzióját, ennek az Acer-nek, hát vetekszik a Dell Latitude 7000-essel, és a HP EliteBook 840 G3-al. Nem gondolnám, hogy a 15"-os verzió gyengébb lenne.

  Persze ez teljesen magánvélemény.

  The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]

Hozzászólok Aktív témák