- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
capulet75
addikt
Nagyon vicces a sok hiszti meg rinya a TN panel miatt. Az 1ms bőven használható az userek 99.999%-ának, képminőség sok esetben bőven vetekszik a drágább technológiákkal. Az Acer nem arról híres hogy sz@rok a G szériás monitorai. Aki meg akar az vegyen másfajtát, választék van bőven. Röhejes hogy kijön valami cucc amit mindjárt nekiáll izomból fikázni az aki nem célközönsége a hardvernek / sosem volt ilyen monitora. Én használtam G monitorokat (G243HQ és G245HQ) és azóta is etalonként tekintek rájuk, mind képminőségben mind dizájnban.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
El Kebir
őstag
végülis érthető amit írsz... úgy látszik már meg is győzted magad, hogy ennek:
"iszonyat jó az ilyen kislatencys moncsi, nekem egy régebbi 3ds gamer moncsim van, az csak 120Hz-et tud, de ég és föld a 60 és 120Hz közti különbség játékban, főleg netes multinál, a reakcióidőd a latency mind mind befolyásolják a játékod."
...semmi értelme...
magadból csinálsz hülyét, ha itt győzködsz minket, hogy az inputlag stb semmit se számít, korábban meg azt írtad, hogy milyen jó, mennyivel jobb ha alacsony...
Ahogy írtam, inkább egy ips vagy va, mint ez ami "gémer"-nek se a legjobb, de legalább f@s TN és drága... ha meg valakinek számít minden 10ms, akkor nulla körüli input lagos kell, nem egy "közepes".[ Szerkesztve ]
"Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"
-
Peak
addikt
netes latency 30-50 ms
vsync latency kb. 7-17 ms
reakcióidő latency kb 150-250 mstehát az átlagos 187-315 ms átlalános latency mellett a FIX, soha sem változó 10ms input lag latency a "gamer" monitor és a GN246HL között az olyan jeletős lenne? LOL
megsúgom, hogy NEM EZEN MÚLIK az évszázad frag-je D
jól láthatóan sem a biológiával, sem a gamerséggel nem nagyon vagyok haverságbanNa de hát mi lenne a PH! fórummal az ilyen postok nélkül?
[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
ghoszty
tag
pontosan. egyebkent meg akinek nem szamit az a tegyuk fel 10ms kulonbseg azt szerintem ne nevezzuk gamernek ezt meg ne nevezzuk gamer monitornak. persze nem mondom hogy nem fogja igy is megvenni a sok "gamer" aki "gamer monitort" akar mert attol fog eredmenyesebben jatszani..
-
El Kebir
őstag
Ne már... mit kompenzál az agy? ...a másik játékos mozgását? vicces vagy...
részben hozzászoksz, mint a netlaghoz, de nem kompenzálható az, hogy mindig a "múltat" látod... (ráadásul ez hozzáadódik a netlaghoz, pontosan olyan, mintha az annyival nagyobb lenne)azt aláírom, hogy az átlag játékosnak mindegy... ezért se érdemes egy f@s tn-t venni, mert válaszidő, inputlag nagyjából mindegy, de a képminőségben egyértelműen az ips-nek és a va-nak van előnye.
Szóval minek kell akkor olyan tn-t venni, ami játékos szempontból gyenge, képminőségben alapból gyenge, de legalább jó drága?
Ha megcsinálnák az ilyen 120-144Hz-es tn-t nulla körüli inputlagra, akkor lenne egy kis értelme..de így?"Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"
-
Peak
addikt
2 óra játék után sehol nem számit, mert ez fix! az agy hozzászokik. pont mint az alap netes laghoz is.
ez a inputlag ms buzizás ilyen elitista faszkodás, SEMMIT nem számit a játékosok 99,9%-nál
20 ms az 2 század másodperc. teljesen mindegy, hogy 1,2 vagy 1,6 vagy 2 század mp az input latency, az agy úgy is kompenzál ez arra való, hogy legyen még egy teljesen alaptalan faszsággal fikázni az acer monitort.itt lehet nézelődni:
http://www.displaylag.com/display-database/[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
El Kebir
őstag
ja csak pl 20ms inputlaggal, hiába nagy a képfrissítési ráta, már lassabb lesz a monitor reagálása, mint egy kvázi inputlag nélküli sima 60Hz-es, akár ips paneles, monitornak... (ips panelesből is van néhány ~pár ms laggal)
ez így nem "gamer", ez is csak arra jó, hogy hatalmas felárért el tudják adni azt a f@s tn panelt...
"Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"
-
Peak
addikt
mondjuk igazad van, hogy a 20ms input lag az a gamer kategória felső határa.
én egy 3 éves acer HN274Hbmiid (http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2390358,00.asp) használok 120Hz-en DualLink DVI-on keresztül, azzal nincs gondom Ennek 11 ms input lagja van, nem sok jobb van nálaRyzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
Peak
addikt
iszonyat jó az ilyen kislatencys moncsi, nekem egy régebbi 3ds gamer moncsim van, az csak 120Hz-et tud, de ég és föld a 60 és 120Hz közti különbség játékban, főleg netes multinál, a reakcióidőd a latency mind mind befolyásolják a játékod.
Jó kis monitor, tökéletesen teljesíti a kor követelményeit, tükrözi az aktuális megfizethető technológiai állapotot.
-
ghoszty
tag
"A játékosok számra jó hír, hogy az input lag értéke pontosan 20 ms"
...bitch please... -
SRII
őstag
remek monitor, csak mi az értelem? egyszerűen olyan monitorok jöttek jönnek ki ezen éveben aminek nem látni az értelmét...
más:
az ips technológia is már fejlődhetne oda,hogy akinek vérpisti szeme van annak lehessen más alternatíva,
ips panellal ellátott 60Hz nagyobb képfrissítéssel. MIÉRT KELL MÉG TN!
és még akkor ha nem elég, még a 4K felbontású monitorok is vannak TN panelon.[ Szerkesztve ]
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
bteebi
veterán
"Egy vérbeli, 3D-re is képes 24"-es gamer monitorral rukkolt elő az Acer." Ergo TN...
Azért arra az 1 ms-re kíváncsi lennék. De még ha igaz is, tutira vannak olyan vájtszemű gémerek, akiket még ez is zavarna . Az alacsony kontraszt nem érdekel, mert a Lightboost technológia miatt - ami amúgy a relatíve magas árat is indokolja - nekem is kellene .Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
ViiiiktorOC
senior tag
Jónak néz ki!
Nem is értem mért nem terjednek a 60hz fölötti monitorok gyorsabban.[ Szerkesztve ]
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
vittorio7
őstag
Ez a kopogós műanyag "zongora lakk" talp nem egy szép darab.
-
kirukris
tag
válasz allinterez #1 üzenetére
Nekem fel sem tűnt
Pedig tényleg nem ártana rá -
Reggie0
félisten
válasz allinterez #1 üzenetére
Szerintem az az oka, hogy az Nvidia Vision csak dual link DVI-al megy.
-
allinterez
csendes tag
Hmmm csinos... Bár meglepődve állok, hogy nincs DisplayPort?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Samsung Odyssey OLED ((G8)) S34BG850SU (2025.08.28-ig Garis)
- LG (40WP95C-W) 40" 5K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG Odyssey G5 G50D 32" 2 hetes vásárlás
- LG (32QP880N) 32" QUAD HD WIDE GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Akció!!! Márkás monitor, 50 darab, HP, Samsung, Philips, SUB, DVI, hibátlan, olcsón eladó!