- [Re:] Hardvereket hozott a fekete macska
- BIOS frissítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Valami baja van a tápomnak
- [Re:] Jövőre megpörgeti a mobil fejlesztéseket az AMD
- Apple notebookok
- [Re:] Az idei legolcsóbb LG OLED tévé a tesztpadon!
Hozzászólok Aktív témák
-
Wombath
HÁZIGAZDA
Szia!
Van két újdonság, a P6 és az X5. Az előbbi igazi TM, strapabíró, 20 óra üzemidőt ígérnek, ujjlenyomat olvasó a bekapcsoló gombban, könnyű, stb. Az X5 az afféle Swift/TM öszvér, 980 gramm, kicsi, vékony, tulajdonképpen a Swift 5 valamivel stabilabb verziójának mondanám így próba alapján. Ahogy a helyi aceres mondta rá: ez egy prosumer gép, a P6 inkább az, ami tényleg enterprise kategória. -
sowi
őstag
btw olyan hibakat voltak kepes produkalni, mint random frame drop, aztan 2 napig megy rendesen, utana megint kezdi....touchpad random mukodik par napig, nem lehet bekapcsolni a gepet, szetszed-osszerak utana megint megy egy darabig...
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
sowi
őstag
a ryzennel nincsen gond, az aceres megvalositasa ami kerdeses, en idaig toluk meg jo ryzenes cuccot nem lattam....nem tudom, hogy ez tervezesi, bios vagy valami kompatibilitasi problema de ebben a formaban en nem javasoltam idaig az ilyen procis laptopokat az acertol mert sok veluk a szopas
[ Szerkesztve ]
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
Hozzászólok Aktív témák
ph Új Predatorok, Nitrók és ConceptD néven egy teljesen új termékvonal is megjelent a tajvani cég kínálatában.
- DELL Optilex Intel Core i3 7010 kisméretű asztali PC
- Panasonic Lumix DMC-GF3 + szűrők + akksi + állvány + hátizsák
- Karcmentes HP Elitebook 850 G5 i5-8350 16 Gb Ram 256 Gb SSD 2 év Gyártói Garancia 15,6" Full HD
- HP 15-da1620ng - ÚJ 15,6" FullHD notebook - Core i5, 8GB, 512SSD, GeForce, Win10
- HP 15-db1625ng - ÚJ 15,6" FullHD notebook - Ryzen 5, 8GB, 512SSD, Win10