Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
F e Z o
veterán
-
Xahsio
csendes tag
Nem karcsú kicsit az az 500W-os táp?
Én is egy 770-el szemezgetek most, de az ASUS például 550, a Gainward 600W-os tápot "javasol".
Nekem szintén 500W-os 80+-os tápom van (Cooler Master GX Lite) de nem merem megkockáztatni a vételt.
Sztetek elég lehet? Ha nem, de mégis használom, okozhatok vele kárt valamiben?
-
Redneck
nagyúr
Igaz nekem ilyen sincs de ennyiért nem éri meg. A ház/hűtés gagyi a deszka meglepő. Most építettem 210-ből egy kívül belül minőségi i5-ös konfigot a vevő kérésére SSD nélkül. Ha vennék most, azt venném.
-
drunkyboy
aktív tag
HUu... ha ezt a házat ShellKretor meglátná! Ennyi pénzbe ha jól látom egy darab házventi SEM fér már bele

-
F e Z o
veterán
A régebbi Predator házak nekem jobban tetszettek, ez túl egyszerű. A procit hogy nem lehet tuningolni, már megszokhatták a predator tulajok.

-
Grisa
csendes tag
Magyarországon készül, jelenleg Komáromban.
Most már ilyen egyszerű hűtők kerülnek rá, (bár CoolerMaster szállítja, csak nem látszik rajta), de régebben hőcsöves hűtő volt benne.(szintén CM). De a Haswell már nem igényel akkor hűtést(szerintük).Fapadosnak tűnik viszont minden gép tesztelve van. Valamint más márkáknál sem a legolcsóbb kategória az olyan alaplap amin mSATA foglalt van.
Most már amúgy GTX970 és GTX980 is gyártják.
Jah a ház és az alaplap is csak mATX szabványú, a cikkben ez rosszul szerepel. A linkelt régi gép az volt ATX de annak a gyártása megszűnt.
-
törölt tag
A ház nem egy komoly darab

-
TeeBee73
veterán
Valamiért ez ugrott az eszembe...

-
ALLAT001
senior tag
"PC agyhalott embereknek, akik nem tudják megkülönböztetni a jobb kezüket a baltól"

-
Jhonny06
veterán
Belülről tényleg olyan, mint egy 10k-s PC.
Azért ilyen árkategóriában illene egy fokkal jobb házzal előjönni, ne már.. -
F34R
nagyúr
Nesze semmi, fogd meg jol, de legalabb mar mindenre reakasszak a gamer jelszot.
-
Dominó85
addikt
Valaki szerváljon már nekem egy ilyen PC kuckót. QRVA jól néz ki!
A belső nem érdekel, el vagyok az i5 2500k + 2*4GB Corsair LP 1600 + Asus DCUII TOP HD7870 trióval egy darabig.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ALLAT001
senior tag
Igazi pénzkidobás

-
XmoD
senior tag
Nekem tunik a haz felso resz kicsit medionosnak ?

-
anaqer
veterán
Ennyiért 128-as SSD, na az gamer ám a javából...

-
Ispy
nagyúr
Hát igen, a belsejénél nem a szépségre mentek, az biztos...
Nekem is rögtön az a stock hűtő tűnt fel, de mondjuk pont beleillik a képbe, egy szép toronyhűtő csak elcsúfítaná az összképet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Paul119
addikt
Az ara nem rossz de a belso az eszmeletlenul fapados mikor meglattam azt a zold semmilyen alaplapot ,a.kabeleket,a tescos proci hutest ...
oke hogy aki igy veszi nem fogja kinyitni gari miatt plane nem,de akkor is -
flashpointer
őstag
Tetszik ez a szolidan "gamer" ház, a mérete is pont jó. Viszont 1200-ért szerintem elvárható lenne hogy ne egy 10 eurós cpu hűtő legyen benne. Habár ha a vga hangja úgyis elnyomja akkor meg mindegy. Más kérdés hogy előre szerelt gépet sosem vennék

Új hozzászólás Aktív témák
- APC Smart-UPS 1000 - Szünetmentes tápegység - Piaci ár alatt
- HPE T1500 G5 INTL Tower UPS - Szünetmentes tápegység - Piaci ár alatt
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- Asztali Gamer Gép Garanciális Ryzen 7-7800x3d 4070 Super
- i7 10700/ RTX 2080Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

oke hogy aki igy veszi nem fogja kinyitni gari miatt plane nem,de akkor is