- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Az a 21:9-es monitor 600 euróért cseppet drága lesz! Olcsóbb egy Dell vagy Asus (AOC-ról nem is beszélve ).
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Neked ez a meglátásod, mi meg fentebb leírtuk, hogy miért jobb a monitor, mint a TV-k. Persze videózni, vagy mittomén autósat játszani jobb lehet a TV-n, de mihelyt munka jön a képbe, meg lehet kefélni a félcentis pixelekkel a TV-t... csak számold ki, hogy sokkal nagyobb fizikai méret, ugyan akkora felbontás... 40-50 cm-ről már látod a képpontokat, grafikusként ez pont hogy szopóág, de játékosként sem élvezném, az utánhúzásról, input lagról nem is beszélve. Mondjuk ezeket hiába is írom TV fanatikusoknak, vegyétek azt, éljetek vele boldogan
Azért örülök, h melóhelyen 24˝ Dell IPS-en nézem miket írtokHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Vandit2
csendes tag
Sziasztok!
Nos szerintem a (monitorok) 42" (107cm) kezdődnek!
Tudod ha van 1 ilyened akkor eszt a cikket el sem olvasod! Mert ha eléd raknák valamelyik ACER-t
csak nevetnél, újabb irodai monitor
Senkit sem akartam megbántani csak nekem ez a meglátásom! Már nem olyan drága 107-es fullHD tv!!
Higgyétek el akkorába netezni és játszani teljesen más világ!Üdv: Vandit2
-
válasz sutyesz96 #17 üzenetére
Jah, azt passzolom, monitor topikban szakértők megmondják. 3D engem fáraszt, "zsibbad" tőle a szemem, szal. teszt jelleggel haver boltjában párat megnéztünk (aktív szemüveges samu-t is, ami a csúcs volt anno, egy vevő rendelte) még új korában, de mélyebben nem foglalkoztam vele.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
válasz sutyesz96 #15 üzenetére
Kaptál választ, de leírom mégegyszer: a monitor JOBB.
Képpontméret, frissítés, input lag: mindenben a monitor jobb. HA nem játszol, csak videót nézel, akkor TV is megteszi, de ha játszol, akkor monitor. Játéknál nem 5 m-re ülsz, mint filmnézésnél, a TV gyengeségei elég zavaróak lesznek.
Jah, a színeket kihagytam... azt is érdemes nézni. Télen volt szerencsém egy profi Dell monitort kipróbálni otthon. Érdekes volt: Samu (CCFL) monitor, Dell (LED) monitor, LG LED TV: a Dell a porba alázta mindkettőt, LG TV-n a windows kéket sem lehetett felismereni, túl világos volt, a színek mosottak voltak.[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
satz18
őstag
válasz sutyesz96 #13 üzenetére
Ezek a monitorok 1440p-sek DP porttal karöltve. Lehet én vagyok tájékozatlan, de nem tudok így hirtelen egyetlen egy ilyen felbontású TV-t se mondani. 4k-sból is csak monitor van értelmes képátlóval, a tv-s társaikat csak óriási képátlóval lehet beszerezni.
[ Szerkesztve ]
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
válasz sutyesz96 #11 üzenetére
Drága az igaz, írtam is. De ilyen "szakértői véleményt" hogy TV= monitor inkább ne írd ide. Valahol volt egy (talán samsungos, de hirtelen nem találom) írás a neten, ahol konkrétan elmondták, h akkor is más, ha vannak is hasonlóságok. A monitor 24/7 üzemre készül, a TV napi 8 órásra, ennek megfelelően mások az alkatrészek, akkor is ha a panel esetleg ugyan az. Smart TV ma még vicc kategória, Samut nyomogattam pár órát, LG-t haverom boltjában piszkáltam. Hát, inkább egy HTPC, mint azok, bár biztosan van, akinek az a sebesség és kezelhetőség is megteszi.
-
satz18
őstag
Ennél azért olcsóbban kéne adni ezeket a cuccokat, ha a dell 1440p-s monitorainak alternatívái akarnának lenni.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
Tényleg, ez milyen igaz
TV és a monitor "kicsit" más, ahogy a smart TV is kb töredékét tudja mint a PC... de van, akinek alacsonyak az igényei, vegyenek smart TV-t, egészségükre.
Nemrég alkalmam volt egyik kedves rokon hatalmas smart TV-jét nyomkodni. 10 perc alatt olyat fagyasztottam rajta, hogy ki kellett húzniHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Male
nagyúr
PWM-ről tudni valamit? Főleg a B276HUL esetén.
-
Jujj... szépek nagyon, de jó sokba fájna... Apróról 59,9 $-ért azé' vinnék egyet
-
MASSlag
tag
Az érintő képernyősnek nem látom sok értelmét. Átlag felhasználásra kényelmetlen, retusálni pontatlan, kioszknak nem elég strapabíró és még drága is.
A B276HUL árában van, ha a konkurenseket nézzük, persze a képminőségről még sokat nem tudni, de nem tűnik rossznak.
B296CL-t pedig megnézném pivot módban Ha bedugnánk az oldalsó USB-be egy DVB-T vevőt, tetőantenna sem kellene mert egy magasságban lennénekA bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka
-
sutyesz96
őstag
1000 dolcsis monitor...
Már bőven lehet kapni ennyiért egy FullHD (okos)TV-t, ami tud is valamit legalább.
Nem úgy mint egy monitor, amihez még kéne egy normális gép is...No matter what, you keep finding something to fight for.
-
buherton
őstag
Acer ErgoStand állványra ültették, amit 90 fokban forgatható
Faja, mert legalább forráskódot jó lesz rajta olvasni, ha elforgatom 90°-kal .
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
Zotya84
őstag
Szerk.: Nem válasz akart lenni, de ha már: Igen, a véleményünk egyezik.
Tudom, tudom, hogy már nem divat a D-SUB, de nekem hiányzik a B276HUL-ról, korai atomos picikémen még csak az van... (Nem akartam megtartani a mostanit emiatt.)
És kimondottan olcsók sem lesznek, pedig korábban mintha arról lett volna szó, hogy a konkurenseknél olcsóbban várhatók majd...
[ Szerkesztve ]
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
BlackSoft
addikt
A T272HUL model 2 in 1 dolog.....ronda és drága
[ Szerkesztve ]
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest