Hirdetés
- Nagyon érdekli az Intelt a PC-s kézikonzolok piaca
- Speciális hővédelemmel bírnak az ASRock nemrég bemutatott tápjai
- Csúszni fognak pár hónapot a megjelenéssel a Noctua idénre tervezett termékei
- A biztonságra és a friss VGA-kra gyúr az új AIDA64
- Kell-e új tápkábel a GeForce RTX 50-es sorozatú VGA-khoz?
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- Videós, mozgóképes topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A Metának tervezhet szerverprocesszort az ARM
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi666
őstag
Tényleg elég durva. Egyébként elismerem, gimis melóra meg blogolásra tökéletes sokkal több nem is kell: egy bőven használható doksi szerkesztő, táblázatkezelő, meg ppt készítő tökéletesen elfut ezen is. A google docsot mi is szoktuk használni.
Akkor a következő megmondásom az lenne, hogy hozzánk is ilyenek kellenének, mármint a mi gimieinkbe.
Megmondom őszintén én elég begyöpösödött vagyok ebből a szempontból, nagyon megszoktam a windowst, és én a win10-el tökéletesen meg vagyok elégedve. Szóval a chromebookoknál inkább magát a laptopot irigylem. -
x/t
csendes tag
válasz
tatararpad #9 üzenetére
Igen, itt már megjelenik az M.2 mint extra, akár E és F sorozatról van szó.
-
hallador
addikt
Alapvetően igen, én is most találtam ezt a cikket: 5 powerful things you didn't know Chromebooks could do
Nagyon durván áll a Chrome az USA oktatási rendszerében, ahhoz képest mióta van a piacon.
De még mindig ott tartunk, hogy ez azért nem egy komoly oprendszer, bár ezekszerint nem is annak volt szánva. Irodai melóra jó ezekszerint.
Hát nem egy Windows vagy MacOSX az biztos.
-
sad_Vamp
őstag
De igazán jók sem. Nekem timeline seriam volt (nem X-es) ott 1ik pillanatról a másikra múlt ki a háttérvilágítás. 'A' helyszínen még működött, betettem a táskába, fél órával később "B" helyszínen a kijelző már hibás volt. Azóta sem vitt rá a nyavalya, hogy megszereltessem (egy kijelző 70-150€ még ebay-en is).
-
kakuk.tamas
addikt
Én ezeket az adattároló korlátokat nem értem.
Miért csak 512 GB-os SSD-t lehet bele kérni, amikor van nagyobb is?
Lehetne már igazán alap, hogy 256 GB-os SSD-vel adjanak egy notit... Nem hiszem, hogy nagy tételben olyan sokkal drágább lenne egy 500as vinyónál nekik... -
hallador
addikt
USA-ban rengeted iskolában, de még közintézetben, egyetemeken használnak chromebook-okat. Sok helyen hivatalosan lecserélték az Apple/Windows gépeket chromebook-okra. Ezt az állam is támogatja nem kis mértékben, mert töredékébe kerül, mint a Windows/Apple-s társaik. Ez az egyik oka, a másik, hogy amikor chromebookkal dolgoznak, azt otthon bárhol e telefonjukkal. tabletjükkel meg tudják nézni, nyitni bármilyen másolgatás, vagy bármi nélkül, mert az a felhőben van. Egyszerűsíti a tanulást, és relatíve drága könyvek sem kellenek.
Persze döntse el mindenki maga, hogy mennyire bízik meg a cloudba, én semennyire, de tény, hogy leegyszerűsítheti az életet.
-
oszi666
őstag
Képtelen vagyok megérteni a chromebook-ok létjogosultságát. Irodai munkán kívül mire lehet őket még használni?
-
tatararpad
őstag
A "hagyományos" notebookok között nagy változás nem történt, mármint olyan értelemben nem, ami alapjaiban megváltoztatta volna az Aspire E, F és R családba tartozó tagjait, de azért nem lehet szó nélkül elmenni mellettük.
Azt nem tudni hogy került e már egy M.2 slot ezekbe a kategóriákba? Bármelyik gyártó megfelelő kategóriájánál akár.
[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
"Ebben a házban egy erősebb hardverrel, Windows operációs rendszerrel igen ütős masina lehetne belőle."
Dehát azzal feladnák az eredeti koncepciót teljesen. Direkt nem akarnak erős hardvert. Azt akarják, hogy saját oprendszerüket használd és a cloudot. A számításokat a cloudba kell végezni. Persze akinek fontos a biztonság ezt nem meri bevállalni. Jó lenne, ha valaki aki nem Google alkalmazott és használja leírná milyen is...
-
hallador
addikt
Szerintem sem, amikor 2006 - 2009 között én is találkoztam az Extensa-ákkal, akkor nagyon megrökönyödtem, na azok tényleg nagyon rosszak voltak. Ugyanakkor a kor TraveMate 6592/3-asai nagyon is jók voltak. 2012 környékén az Acer egészen jó gépeket kezdett csinálni, úgy kompleten utolérte a konkurenciát. Az üzleti vonal egyenesen egészen OK ma már.
Nekem még mindig megy egy amd-s 11,6-os 2011-ben vásárolt netbook. Pedig 5 éves nem olt még baja. Szóval szerintem is így van. -
thozoo
tag
Én már két éve egy Aspire V5-131-et használok, teljesen elégedett vagyok vele. Mondjuk a vinyót kicseréltem SSD-re, úgy teljesen tökéletes társ a mindennapokban.
-
hallador
addikt
A P658 szép darab. Kár, hogy nálunk az acer ennyire le lett járatva. De az azért kellene mondjuk 14"-os verzióban.
-
Sipike19
tag
Újonságok nem újdonságok akart lenni?
Amúgy jó cikk -
sz.balazs.95
veterán
Azok ott a LINE figurái, Hello Kitty-vel...
Azt hiszem, most már teljessé vált az életem.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A főként csak frissítésen átesett masinák mellett hasítottak az egyre jobb és érdekesebb Chrome masinák.
- Háromszorosan összehajtható és 3500 euró
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- Videós, mozgóképes topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sorozatok
- Futás, futópályák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...