Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • carl18

  őstag

  Majd a Digimon is megvalósulhat egyszer, mikor oda jut a világ. Emberek a digitális világban, agyadba dugol egy vezetéket és egy virtuális világba juthat az ember. 50-100 év és ez nem lesz irreális.
  Ebbe a világban bármi megtörténhet, akár superman képeségeival is felvértezhet valakit.

  Kíváncsi vagyok erre a jövőre, a Mátrix is ilyen téren nem hülyeség. Nem tartom lehetetlennek hogy mesterséges virtuális világba éljenek az emberek? Esetleg videójáték téren erre mennénk el?

  Átélni a második világ háborút, esetleg Star Wars film harci részét saját szemszögből?

  Végűl is a valóság a legjobb Grafika, maga az agyunk is egy szuper számítógép. Komplett világot lehet vele létrehozni, csak egy gép kell ami segíti írányitani ebbe. Ha ide eljutunk nem is lesz szűkség számítógépre, videójátékokat játszhatunk az agyunkon keresztül, mesterséges álomban.

  Egy Chipet feltöltesz az agyadba és más is mehet saját szemszögből a Knight Rider végig játszás, te vezeted a Knight Ridert és a valós tested sincs fenyegetésbe baleset során, és a való élet és fizikai szabályai sincsenek érvénybe.

  Én ilyenek látom a jövőt, és gondoljunk csak bele ha ezt elérjük bárki vezethet Sportkocsit és álélheti az élményt úgy hogy meg se kell vásárolnia.

  De gondoljunk csak bele egy tolókocsis ember és simán így átélheti milyen újra sétálni :)

  Belegondolva a Knight Rider is 1982-ben elképzelhetetlen volt, most meg szinte itt van. :))
  Csak remélem megélem ezt amíg kifejlődik ez a világ.
  Jó volna Saiyan Chipet az agyamba rakni :D

  [ Szerkesztve ]

  Hasíts bele! :D

Hozzászólok Aktív témák