Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Korlátozott példányszámú VGA-t dobott piacra az MSI
- Bambu Lab X1/X1C, P1P-P1S és A1 mini tulajok
- Bezárta a Microsoft az ingyenes Windows 10-re ugrás kiskapuját
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drughi
addikt
Szép nagy monstrum.
-
Kobe
veterán
ennyiért max akkor érné meg ha egy bmw lenne az az értékes ajándék
-
D.Orion
veterán
Az új távirányítót egyértelműen szokni kell, ugyanis vezeték nélküli mivolta miatt van egy kis késleltetés, ezért játékokhoz érdemes külső rágcsálót használni.
Sima tapipaddal se lehet játszani, maximum böngészőből farmot rendezni.
Egyébként engem lenyűgözött ez a vezeték nélküli tapipad, számomra lenyűgöző megoldás.
-
banhammer
veterán
Emberes egy gép.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Boxi88
őstag
Gyönyörűen néz ki! Eszméletlen milyen felszereltséggel jönnek ki mostanában a notebookok!
-
arn
félisten
"hordozhato"
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
bAtt001
addikt
fogyasztói ár nem - hanem egy végtelen jel kellene hogy legyen
aki megveszi meg is érdemli
-
Morden24
nagyúr
Jól néz ki, jó ötletek vannak benne és jó a hardver is szerintem, de nekem az a bajom, hogy már a képeken is látszik a több helyen gyatra anyaghasználat és az eléggé erős illesztési hézagok, és ezek egy 300+ ezres gépnél szerintem egyszerűen nem megengedhetőek... ráadásul ahogyan emlékszem, az Acer a brutálabb gépeinél is 1 év garanciát ad az alapárral, ami egy ilyen összegű gépnél szerintem épelméjű embernél kizáró ok (bocs Apple).
Kár, pedig a rendereken tényleg félelmetesen szép gépnek tűnt még korábban.
Sectumsempra - For Enemies
-
audi100td
nagyúr
Hm, ennyiert mar lehet kapni normalis Lenovo, HP, Dell gepet is, 3 ev garival.
[ Szerkesztve ]
-
Hát ahogy nézem csak 1 év a garancia.Na azért ez nagyon kevés egy ilyen drága gépnek.Ma már alapból mindenki 2 évet ad
duree54
-
törölt tag
Kedvesem, selejt minden gyártó esetében előfordul, emiatt nem szabad általánosítani egy márka esetében. Sajnálom, hogy rosszul jártál, azonban ez nem jelenti azt, hogy minden darab Acer rossz.
Nekem 2007. december óta van Acer gép (AS 7520G). A gép cirka mindennap megy, cirka reggeltől estig, HDD-ben több mint 10000 üzemóra van. Igaz a hűtéssel variáltam...
Most készülök a cserére, mert az 1080p MKV-hoz gyenge a hardver, más gondom nincs vele. Több típust néztem az utóbbi időben, és maradok e márkánál, mégpedig a 8951G-nél.
Végre van fekete és nVidiás változat. A mostani gépet pedig eladom és valaki remélhetőleg sokáig jó lesz még...Ami kiakasztott, az a jótállás: 1 év egy ilyen kategóriájú és árú eszközre? Szégyen-gyalázat!!!
Ez elég hervasztó!!! Ezért gar. kit. lesz a vége a vásárlásnak, de ekkor már 400 felett fogok járni. -
chapo
tag
2 Acer van a családban, de sok ismerősöm kínlódását végig néztem különböző notebook-okkal, amíg ezekkel a gépekkel semmi gond nincs...(mindegyik elmúlt már 2 éves) Egyik lakótársam Tosibája pl többet volt szervizben szinte, mint nála, sőt összes lakótársamnak volt már szervizben a gépe (tosiba, hp, asus) Nem mondom, hogy az acer csúcsminőség, de szerintem semmivel sem rosszabb, mint a többi nem prémiumcsúcsstb cucc...Ilyen ár-érték arányokkal meg pláne.
-
Peak
addikt
válasz
#80517504 #20 üzenetére
nem csak egy alapján, de mint egy fajta szerzetes mantrázni a környezetében, hogy "ez szar ezt ne vedd, me csak a másik a jó" ... nevetséges "vallási" fanatikusok
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
Új hozzászólás Aktív témák
ph Még a boltokba kerülés előtt vetettünk egy gyors pillantást a megújult dizájnú, Sandy Bridge-es Ethos gépre.
- ASUS ROG GL553VE Gamer laptop ELADÓ!
- Dell Precision 7540 - i9 9880H/32GB/1TBSSD/CAM/QT2000M/15.6"/1920x1080/30+/W10P/
- Sony VAIO UltraBook(15mm!!,960gramm)FullHD IPS,core i5,SSD,vil.billentyű,Új 7óra akku,Új töltő
- HP Ultrabook core i3 5010u 4x2,1Ghz, Intel HD,SSD,új akku, szép állapot
- -61% Dell Latitude 7330 Carbon:i7 1265U,16GB,512GB SSD,13.3" FHD Touch 99%sRGB,1.1kg,3.5év Dell gari
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest