Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Tikakukac

  titán

  válasz nemlehet #64 üzenetére

  Tudom mennyi a G56 szintén volt alkalmam tapasztalni. Pontosan az a méret amit a büdés életben nem viszel be egy nagy előadóba, mert a sírás fog majd el a helyhiánytól. Gut.

  Ha szétfagy terhelés alatt, akkor gondok vannak, szervizt javaslok nekik. Nekem meg olyan cuccaim vannak amik meg a G56-adon "fagynak széjjel". Akkor most fütyiharc?

  Főleg az elején alig van dolgod

  Ó, milyen jó dolga van valakinek, ne cseréljünk akkor :N

  Az elbírom, ha nem bírod kis vézna homár vagy szintekre, ami ilyenkor mindig előjön a batár tulajoktól:

  Én is elbírtam tegnap is 2db T60-at, ami tasistól mindenestől volt vagy 7-8 kiló. Ezzel nincs gond. De aki szerint ez ugyanannyira kényelmes és nem megterhelő, mint egy 1,5 kilós subnoti, az gyorsan forduljon orvoshoz. Hiába tudok én is elvinni egy 25 kilós cementeszsákot, marhára nem akarom egész nap vinni egész évben. Ha így már leesik a harangnyelv.

  [ Szerkesztve ]

  A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

 • Francia91

  veterán

  válasz nemlehet #64 üzenetére

  És ki mondta, hogy kötelező zsír új gépet venni? :D
  Jó TP-ket és Precision-okat egész jó áron lehet már venni, és hasonló teljesítményt kapsz töredék áron. Legalábbis én nem vagyok annak a híve, hogy feltétlen zsír új gép kell, ezek az üzleti szériás gépek még 5-6 év múlva is egyben lesznek, mert marha jól össze vannak rakva, házilag meg könnyű és gyors karbantartani/bővíteni

  Jah, nektek 2 hetetek volt egy rajzra, nekünk meg 4-5 napunk. Te milyen messzire is jártál be? Én oda-vissza napi 120 km-t utazgattam (Szegvár - Szeged 60 km), hajnalban mentem, este 21.20-kor értem haza. És eztán fogtam hozzá mindenhez... A körülmények sokat számítanak, mielőtt fikázni kezdjük a másikat, és azt nem tudjuk :)

  De ezen nem akarok vitázni, nem ismerjük egymás körülményeit és életét

  [ Szerkesztve ]

  "Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés