- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple notebookok
- Civilizációkat hozhat létre az új AMD Software
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Még mindig rengeteg Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bomc
aktív tag
Minek erőltetik 13"-ba a FHD-t... azzal még a Win10 se tud semmit kezdeni
-
Tamás9x
őstag
válasz
#82729984 #27 üzenetére
Rendben biztos úgy van, neked elég én ennek örülök. A visszajelzések alapján tájékozódom, az M szériában még volt erő, de az U-ra akár milyen "szép" csak panaszkodnak.
A fejlesztő szép szó, de nem mindegy mit, lehet te csak 1 magra vagy optimalizálva (ebbő neked most 2 van + ht)
Nekem speciel kevés, pedig nem forgatok kódokat, és nem is optimalizálok alkalmazásokat esténként.Ne offoljuk szét.
[ Szerkesztve ]
Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
törölt tag
"U szegmens komolyabb dolgokra használhatatlan."
Define komolyabb dolgok.
Nekem speciel egy acer v3-372 van, i7-6500u-val, fejlesztő vagyok, és röhögve fordítók rajta kódot, pedig az eléggé cpu igényes. Én még sosem tapasztaltam hogy visszavette volna a cpu freqit terhelés alatt, inkább csak a venti zúgott fel.
Sima netezés+youtube videó/zenehallgatás alatt pedig simán van 6-8 óra üzemidő.
Szóval persze, ha valaki 4k videót akar renderelni 0-24-ben, akkor az ne vegyen '13-as laptopot meg U-os procit, de tipikus felhasználásra bőven jó. Aki meg videót akar renderelni az vegyen asztali gépet.
-
Tamás9x
őstag
-
Tamás9x
őstag
Ha mindenféleképp ragaszkodsz a garanciális termékekhez, akkor itt naprakészebbek a szakemberek, de ha nem akarsz túlárazott boltit venni hanem beéred egy masszívabb használtal is akkor érdemes az aprón végignézni. Privátban küldök egy linket
-
dani786
tag
Szia, köszönöm a választ.
Jobban járok szerinted, ha inkább várok és feljebb viszem a keretem egy kicsit? A fent említettből mindkettő 300-ba kerül. Hasonló secifikációval tudsz esetleg olyan jobb minőségű gépet ajánlani amire megéri mondjuk 400-at kifizetni, cserébe mondjuk strapabíróbb, meg jobb minőségű? -
Tamás9x
őstag
-
dani786
tag
Sziasztok,
Ultrabook vásárláson gondolkodom és az Asus ZenBook UX305UA-t illetve ezt az Acer-t néztem ki.
Asus: i7 6500U, 256GB SSD, 8GB RAM, 2 év garancia
Acer: i5 6200U, 256GB SSD, 8GB RAM, 3 év garanciaMit gondoltok? Milyen az Acer garanciája egyébként? Van valakinek tapasztalata?
Köszönöm,
Dani[ Szerkesztve ]
-
nagy@gmx.com
tag
Tényleg, ezt nem is figyeltem.
Pedig gondolkodom rajta, hogy vásárolok egyet, max. ha nem jön be, megy vissza 14 naposba.
Az Acer Soroksári üzletében kint van, mind a két színben, csak éppen a vitrinben pihen, kikapcsolva, és a srác ki sem veszi.
Tehát működés közben sajnos nem lehet megnézni. -
Tamás9x
őstag
válasz
nagy@gmx.com #17 üzenetére
Semmi tartása nincs 1:35 nél lehet látni, hogy hullámzik.
-
Tamás9x
őstag
válasz
nagy@gmx.com #15 üzenetére
Rendelem be a kijelzőket, szerintem
-
nagy@gmx.com
tag
-
dstern
tag
"Sajnos a teszthez is a korábban próbált, előszériás példányt kaptuk, amelyen egyes részletek nem egyeznek a kereskedelmi forgalomba kerülő példányokkal."
Persze köszi a tesztet, de nem lehet, hogy megérte volna várni vele egy pár hetet? Így megkérdőjelezhető az értelme a tesztnek :/
-
HERR Z
veterán
Ha esetleg valakinek van amcsiba ismerőse hozasson onnan alapverziót, ennyiért különösen ajánlott
[link]
csak i3 és csak 128-as ssd -
Seirus
tag
Elsőre nekem is tetszett, de 300K-ért már nem műanyagfedeles laptopot szeretnék
All-in-all most inkább ilyen "gazdag gyerekek netezős laptopja" érzést kelt bennem.
BTW régebben PH-s tesztekben is voltak böngészést szimuláló tesztek nem
Én szívesen láttam őket, még ha "pontatlanabbak" is a többinél.Telefonszám adatlapomon.
-
d@vee
őstag
Hanyas windows-al?
Én simán elfogadnám ingyen, zokszó nélkül. Sőt, még a mostanit is odaadnám érte, mert alig játszom valamit manapság. Kicsi, jól bírja az akksi, nem HDD-s, tökéletes lenne a mostanit lecserélni, mert sokat vonatozok/buszozok, és a 15"-os sokat foglal a táskában.[ Szerkesztve ]
Ja
-
sad_Vamp
őstag
Ennyiért inkább Macbook vagy MacbookAir (még ha hozzá is kell rakni 1 picit).
Volt már ilyen vékonyabb acer subnotebook szerűségem.... 2.5 év után be is halt a kijelző háttérvilágítása (beraktam a táskába minden oké, 20percen belül ki a táskából és már sötétség).“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
-
Tamás9x
őstag
Az U-s processzorokban nem tudom hol a potenciál, de oké..
-
UnSkilleD
senior tag
most már lassan kaby lake verziónek kellene jönnie belőle
"Az internet olyan, mint az MTV: annak idején az MTV nagyon trendi volt, aztán hirtelen elavult” - Prince
-
Valami sötétebb színben elegánsabb lenne.
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Csinos, karcsú és fürge az Acer legújabb 13,3 hüvelykes laptopja, és az ára sem olyan megveszekedett.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest