- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Jövő tavasszal érkezik az NZXT AMD X870E-s alaplapja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Borongós őszt felvidító hardverportfólió
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
Hirdetés
-
Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
it Olaszország vizsgálatot indított a Shein weboldal és app ellen, greenwashing vádjával.
-
Kétféle verzióban jön az Addlink PCI Express 5.0-s SSD-je
ph A belépőszintű megoldás 1-től 4 TB-ig fedi le az igényeket, és PS5-kompatibilis hűtőbordával vagy anélkül egyaránt listázzák.
-
Elkészült a Dragon Age: The Veilguard, elviekben nincs akadálya a megjelenésnek
gp A PC-re és konzolokra szánt új rész a hónap utolsó napján debütál.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris82
senior tag
Nem szégyen lopni a formatervet a Sonytól ill. a Dell-től?
Az Acer mindig kissé le van maradva ebben, 2 évet csúsznak általában.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Apró elírás a 4. oldalon
"balra pedig az energiagazdálkodási profilok és az Asus kezelőpult kapcsolója "
Ez acer szeretne lenni gondolom -
Dr_Syrex
senior tag
Nem szégyen az, ha valami jót csinálnak belőle. Most pedig igen jó munkát végeztek, nagyon szép lett ez az Acer, teljesítményben is rendben van. Az ára miatt azonban egyértelműen prémiumkategória, ennyiért egyszerűen nem éri meg , kivéve akiknek futja ilyesmire.
bár a legolcsóbb változat már árban nem annyira "vászes", de az 1 év garancia sokat ront az összképen
[ Szerkesztve ]
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
kezdő
senior tag
Nem 8943g lenne a helyes cím?
-
kezdő
senior tag
Nem vagyok 1 kötekedő típus, de még 1 dologba belekötnék :
"kíváncsiak vagyunk, ezek a hangkeltők mire lesznek képesek."Erre én is kíváncsi lennék, de semmi utalást nem találtam rá a tesztben.
Egyedül az összesítő táblázatban van megemlítve.Amúgy nagyon jó teszt, gratula!
-
MODERÁTOR
Egyetlen dolgot kifogásoltunk – pontosabban hiányoltunk – nála. Ez a nagyszerűen letisztult és feszes formaterv szerintünk a műanyag helyett fém borítást érdemelne, legalább a világos részeken. Bízunk benne, hogy ez majd az Acer tervezőinek is eszébe jut!
Nem lehet, hogy pont a súly miatt nem használtak fém burkolatot, hogy ne nehezítse tovább? Ámbár ez amúgy sem az a mindenhova magammal viszem laptop, szóval akár már mindegy is lett volna.
Amúgy jó kis cucc ez, a formaterv nagyon bejövős, felszereltség is korrekt, csak sajnos az árcédula nem nekem valóEverybody lies.
-
Móci
addikt
Szép notebook, legalábbis nekem tetszik. Bár inkább az ára kellene, mint maga a készülék.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
rudi
nagyúr
-
fatal`
titán
Nem rossz, de inkább egy asztali gép, ez sem jobb nála. Sokkal drágább, hordozhatónak a mérete és a súlya miatt pedig nem nevezném. Szerintem egy notebook 16"-ig notebook, felette összecsukható asztali gép.
-
rudi
nagyúr
-
marcias
őstag
Azért a fém-kérdést érdemes még egyszer megvizsgálni, mert a Timeline-ra is azt írtátok, hogy műanyag a fedele, közben meg fémből van (miután megvettem, azután tűnt fel). Igaz, nem az a szálcsiszolt, kilométerekről fémnek látszó fajta, hanem mattabb, de az (nem is karcolódik, nem kopik, szemben a belső műanyag borítással...)
Steam: marcias88
-
USAnotebook
tag
8943 lesz az a típus, nem 9843
USAnotebook.hu
-
negyedes
addikt
Korrekt gep, de az az egy ev gari vicc.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
USAnotebook
tag
lassan tényleg illene az Acernek legalább ezek mellé eleve 2-3 év garanciát adni... ha kisker áron durván 15-30 ezer Ft körül már meg lehet venni, szinte pár ezer forintba kerülne a gyártónak eleve így adni, az meg egy sokszárzezres gépnél már semmiség, és sokkal vonzóbb lenne mindenkinek
mert ez a gép jó!
USAnotebook.hu
-
Zanik
addikt
Szép meg jó dolog a desktop replacement, csak hát az árát sokkal értelmesebben is el lehetne költeni (subnotebook + konzol + tv). A cipelése meg kiváltható Wii Fit-tel!
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
MittuDomain_
őstag
Talán az első Acer amire azt mondom hogy tetszik.
Bár az a tükör a kijelző előtt nem kéne.
A média vezérlése marha ötletes, komolyan, kalapot le.(Bár ennyi pénzért inkább adamo vagy vostro v13 /persze, teljesen más kategória/)
láttatok már ekkora hordózást?
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
rekid
addikt
Hmm ha a gyártó nem bízik a !csúcs! termékében annyira hogy minimum 2 év garanciát -urambocsá- 3 -at adjon rá akkor én miért is tegyem? (nevetséges hogy pl delléknél a 150ezres gép is 3 év garival jön)
Fejlődik az acer tény. De ha ennyi pénzem lenne laptopra biztos a "nagyokat" az igazi fém modelleket választanám a fémhatású csilli-villi helyett, legyen akar milyen bika hardver benne.Gyáva népnek nincs hazája!
-
rudi
nagyúr
válasz MittuDomain_ #22 üzenetére
Ráadásul ez már valamennyire korrigálva is van. Nagylátón sajna ilyen a gépünk, magasabbra meg nem lehet emelni az állványunkat.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
berVi
senior tag
mindenki hüledezik, hogy miért nem 3 év garival jön, pedig nagyon egyszerű a válasz: az acer gépek pár év alatt sz@rrá mennek. ennyi
[ Szerkesztve ]
-
gabesz82
senior tag
Én Acer notebook-okat nyúzok egyfolytában, nemigazán vettem észre, hogy szarrá ment volna bármelyik is, pedig volt olyan amit 4 évig használtam napi szinten több órát és még mindig nincs semmi baja, jelenleg a család más tagjánál üzemel (hiba nélkül már vagy fél éve)... Ellenben a céges HP-m Wi-Fi-je fél évvel a vétel után összesz..ta magát
[ Szerkesztve ]
PSN: Morfologus82
-
rekid
addikt
-
Morden24
nagyúr
Nem is csúnya (bár szerintem messze van a Dell vagy a Sony letisztultságától), elég erős, de az 1 év garancia az egész gépet taccsra vágja. Épelméjű ember ebben az árkategóriában nem vásárol ilyesmit (nem elsősorban a minőség iránti bizalmatlanság, hanem a biztonság, valamint az eladhatóság miatt).
Más kérdés, hogy 18" az már szerintem elég abszurd mobil kategóriában. Inkább vennék 100-150K-val olcsóbban egy kisebb gépet, és ha annyira ki akarom szórni mind a fél misit, akkor a maradékból veszek egy fasza monitort, amire otthon ráköthetem...Sectumsempra - For Enemies
-
nagyúr
Hála égnek nem mindenki az unibodyt másolja.
Nem rossz gép kevesebbe kerül mint a cikk elején gondoltam volna. Viszont amit már mások is említettek: 1év garancia egy ilyen árú gépért nagyon sovány. Igazán lehetne olyan gáláns az Acer hogy ad 3 évet nem hinném hogy olyan sokba kerülne ez nekik. Vagy tán ennyire nem bíznak a saját termékükben?
Més que un club!
-
M@trixfan
addikt
Szerintem inkább rengeteget fejlődött az Acer. Talán a leggyorsabban fejlődő márka az utóbbi időben. Nekem egyre szimpatikusabb kezd lenni. Más árkategóriában versenyzik mint a Sony vagy az Apple, az anyagminőségen és a konstrukción látszik is rendesen. Mondjuk az érdekes volt, hogy egyik ismerősöm új CULV-sj Acer gépe ugyanannyit nyom mint egy 13"-os MBP...
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
hemaka
nagyúr
jó nagy tepsi, de a design rendben van. az 1 év garancia már apple-nél is röhejes, náluk is...
[ Szerkesztve ]
-
gabesz82
senior tag
-
berVi
senior tag
oké, én meg 3 különböző generációs acer-ral jártam úgy, hogy pár év után már használhatatlanok kb. innestől acer-t soha többet.
(szerencsére ebből csak 1 volt saját)
mondjuk most legutóbb valami extensa 5620Z volt nálam, ha jól emlékszem, az még egész használhatónak tűnt, úgyhogy még a végén megtanulnak laptopot gyártani...
[ Szerkesztve ]
-
gabesz82
senior tag
mi az hogy pár év??? 5-6?? hány évre tervezel egy laptopot, örök élet??? azalatt a pár év alatt amit te leírtál bármelyik notebook tönkremegy, de még inkább elavul... no meg mit takar az hogy használhatatlan? a te igényeidnek nem felel meg, vagy pedig nem kapcsol be, rossz a HDD benne, megsült a proci, beszart a kijelző stb?
Az Extensa pont a "legalja" az Acer-nek, ja nem bocs van ez az E-Machines széria is még ez alatt... Ismerősönek Extensa 7630EZ-je van, már nyúzza több mint 1 éve, nincs vele eddig semmi gondja, akksiról használja sokat és még így is bírja 2 órát (pedig 17"-os a kijelző). Az utóbbi időben az Acer nagyon sokat javult minőségben, jelenleg szerintem a legjobb ár/érték arányú notebook-okat gyártja...
[ Szerkesztve ]
-
rekid
addikt
Ezert használok külső adatmentést, redundánsan, így nagy meglepetés nem ér.
Maradjunk a legjobb Ár/hardver megfogalmazásnál. használtan hamarabb vesznek meg egy R/T szerias oregebb thinkpadet mint egy combos acert. Egyebkent egyet ertek, fejlodik a
ceg.[ Szerkesztve ]
Gyáva népnek nincs hazája!
-
Jhonny06
veterán
válasz Napfénysüti #29 üzenetére
A legtöbb billentyűzet is arra hajaz, pl. ennél a gépnél is. Szerintem jó, ha másolják. Persze olyan szép sose lesz, de ad egy kis eleganciát neki, nincs ezzel semmi baj.
-
nagyúr
-
gabesz82
senior tag
válasz Napfénysüti #38 üzenetére
nem is írtam olyat sehol, hogy évente cserélni kell a notebook-ot, vagy én évente cserélném
-
nagyúr
-
GML
őstag
Az én gyerekemnek azt a nevet adták , hogy AS5920g. Verbális kommunikációja mindig tiszta és hangos. Most megy oviba. Semmi baj nem volt vele eddig. A rövid és a hosszú távú memóriáját fejlesztettem az évek alatt, mert a kívülről kapott információk feldolgozásához szükségszerű volt. Más bővítés/csere nem volt. Enni nem sokat eszik. Amikor játszadozik, hegyet mászik természetesen melege van, Sajnos egyszer-kétszer már elájult, mert nem kapott levegőt, de amint hozzájutott, semmi baja nem volt. Esténként szép nagy és hosszú filmeket szoktunk nézni akár 1,5-2 órásakat. Nem hisztizik, hogy éhes, esetleg csak a legvégén, de erre is van megoldás - nem kell fürkészni az étert. Ha meg esetleg csak utazunk akkor is kibír egy órát intenzív játszással, vagy olvasgatunk majd' 3 órát.
Én teljes mértékben meg vagyok vele elégedveAki nem érti annak fordítok
[ Szerkesztve ]
-
luw2win
őstag
Jópár sony koppintás, de jó lenne ezeket a tükrös felületeket elfelejteni
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
hunmyke
aktív tag
Szerintem kár problémázni az 1 év garin. 17"-osokhoz 24-25k plusz költség 1-ről 3 évre kiterjeszteni a garanciát. Fél millás gép vételénél én nem sajnálnám rá ezt az összeget.
Nekem meg valahogy pont ez a billentyűzet kialakítás nem tetszik, Sony ide vagy oda.
Szerintem ronda megoldás. Sokkal jobban bejönnek a jó öreg thinkpad-es billentyűzetek, főleg ha dolgozni is akarok rajta. Meg kicsit hülyén néz ki a két szélén az a nagy üres sáv, de ezzel lehet csak én vagyok így."A lét határozza meg a tudatot. Ha megisszuk a lét, a tudat elszáll..." // Hofi
-
nagyúr
-
fairi
addikt
ha minden jól megy mostani HP-met egy Acerre fogom cserélni.. TimelIneX-es gépre.....
remélem meg fog jönni a jóárasított gép, mert mostani euró/ft arány minden gép árát a csillagos egekbe nyomta.. -
Alchemist
addikt
"Tükröm, tükröm mondd meg nékem,
Mire szórtam ki a pénzem?"Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
rolkaDb
aktív tag
Nem rossz kis noti. Csak azért mégsem a legolcsóbb darab(ok).
-
veterán
Sosem voltam Acer párti de ez a gép nagyon jó,és ahhoz képest nem vészes az ára
duree54
-
Atos23
senior tag
Én Acer párti voltam mindig, és most a szívem is majd megszakad egy ilyenért
-
Silentfrog
veterán
Nekem nagyon tetszik.
Bár nekem sokkal jobban bejönne egy hasonlo belsővel megáldott gép de kissebb kijelzőméretbe, 11-13 colban mondjuk.
Sokat szoktam cipeli a gépet és egy kisebb méretü azért nem hátrány a szállitásnál
Vagy már létezik a kissebb kijelzőméretü játékos gép,csak én nem tudok rola?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro 16 M2 Max - 32GB RAM, 1TB SSD - 27 hónap Garancia - Patika állapotban // 100% akksi
- MacBook Air 13 - 2017-es 128 GB
- Microsoft Surface Laptop Studio 2 (ÚJ ÁRA 1,8 MILLIÓ FT)!
- Beszámítás! Apple MacBook PRO 2016 15" i7 16GB 1TB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Notebook alaplapok Lenovo, Samsung
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen