Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • King Unique

  félisten

  válasz ceia #262 üzenetére

  Nem nagy szám manapság az SSD és nem kell vkinek IT-szakinak lennie, h ilyen legyen a gépébe, de fogjuk rá, h még nem annyira elterjedt a nép körében.
  Innen fúj a szél, h pénzt kell kiadni érte... Nyilván, aki technológiai analfabéta és nem érdekli semmi, annak elég XP is, csak vannak olyan fogalmak is, mint kényelem, biztonság, stb. Ilyen hozzáállással maradhatna még 10 évig az XP, bár nem biztos, mert a Full HD filmeket a régi gépek 1 magos procija már most se annyira viszi, sőt alig, a 4K-t meg biztos nem fogják. És mivel egyre terjed, egyre gyorsabb a net, még mielőtt ráfognád, átlag user igenis tölthet le Full HD filmeket lazán.

  Azért, mert az pont nem igaz :N , a megszokott bevált módon tudod asztalon használni a Win7/8.1/ és vsz 9-cet is, programtelepítés, felépítés, netezés, filmnézés stb., ugyanúgy történik azokon is. Azt a kicsi változást, ami pl. XP-hez képest pl. egy W7-nél van, meg bőven meg lehet szokni. Ha ugyanezt Linuxra állítanád, na ott már kicsit máshogyan vannak a dolgok, azt többet kell szokni, azzal még egyetértenék. De, azok állítják az előbbit jellemzően, akik ki sem próbálták és nem használták az új rendszereket...
  Leírtad, h bajod van Metroval, de ott asz asztal, aminek jobban tetszett a kinézete, mint a Win7 féle Aero Glass, akkor?? Te felrakod a 7-est, mikor nem tetszik? Ráhúzol XP témát, v kikapcsolod Aerót, v mit csinálsz vele? És, ha már 8-ra sajnálod kiadni a pénzt, akkor 7-re mért tennéd, nem virágbolti lesz az majd? :D
  Az, h a 8 nem jobb semmivel, nem tud többet semmivel, azt is megint az olyanok állítják, akiket e téren nem érdekel semmi és nincs vele tapasztalatuk...
  De hisz jön a Win9, akkor az se, az se fog megfelelni igényeidnek, mert már a korai előzetes, korántsem kész tesztverzióból látod, milyen lesz az RTM??

  Illetve ott a bibi, h a kritika részedről nagyon egyoldalú.... :U Linuxok, új Windows-ok --->szarok, 0 grafika, nem kell semmi újdonsága, de hisz mi értékelhető van bennük? Aztán egy XP vajon mi?? Technológiailag elavult, kényelmetlen, szépnek és jó grafikájú rendszernek nem igazán mondható....Szerintem akit megkérdeznek, jellemezze felületét 2-3 szóval: puritán, fapados, ronda jutna először eszébe.
  Itt PH-n felmérést végeznénk, h aki használt XP-t (mki szinte) és újabb Windows-okat, azok közül ki akar visszaváltani XP-re ??? Szerintem SENKI....

  Azt meg mki tudja, aki kicsit is benne van az IT világában, h egy programról, OS-ről csak akkor tudsz teljes képet alkotni, ha használod. És nem minden csak pusztán a felület, hanem élesben tapasztalsz csomó dolgot, ami adhat más pluszt, illetve kinézet is szokható bőven.
  Mondhatnám a saját példámat Linuxok kapcsán, amíg nem használtam, nagyon sok dologról fogalmam se volt és hiába néztem videókat, teszteket...elsőre nem tetszett az Ubuntu, aztán másodjára nekifutva, kifejezetten bejött. :)

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés