Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • emvy

  nagyúr

  válasz ceia #254 üzenetére

  "Ha valakinek enyire mindegy hogy néz ki, de minden maradjon a szokott helyen, akkor miért akarna annyira új OS-t??"

  Ez komoly kerdes? Joparan vagyunk, akik elsosorban nem a kinezet miatt hasznalunk egy adott OS-t. Ha a Win 8.1 pont ugyanugy nezne ki, mint az XP, akkor is ezer es egy ok lenne a hasznalatara.

  while (!sleep) sheep++;

 • King Unique

  félisten

  válasz ceia #254 üzenetére

  Az ilyen userek, mint te, a tipikus "rémálom" az MS-nek, mert nektek tényleg nem újat fejleszteni, te csak akkor lennél boldog és elégedett, ha Win9, de 10,11 stb. 9x, v 100%-ban az XP-re hajazna... :D
  Az asztali része uaz az szinte az újabb rendszereknek is, mint a Win7-nek és ki mondta , h 8-cason csak Metrón kell dolgozni? Ahogy azt a kis eltérést sokan az XP-ről 7-re váltásnál bőven meg tudták szokni, kényelmesebbé is tette a használatot úgy új rendszerekre váltásnál is meg lehet.

  Itt eleve az a röhejes, h akiket te próbálsz támadni és okítani, mindenki hosszú évekig használt XP-t, van aki azon nevelkedett (pl. én), de ellenben itt mki használta talán a Vistát is, de Win7 és Win8/8.1 rendszereket biztos, van aki még Linuxot is kipróbált. Tehát van mkinek összehasonlítási alapja és tudja miről beszél.
  Ellenben itt vagy te, aki életében XP-n kívül más rendszert jóformán nem használt, fogalma sincs új Windows-okról úgy igazán (fenti kérdéseket is kerülted) és úgy látszik nem is akar és nem is lesz.... :U
  Mert ha lenne, tudnád, h nem érdemes ilyen pitiáner dolgokon leragadni, mint az ikonok és társai.

  Egyébként 8.1 Metro felületen is be lehet állítani, h mutassa az asztali háttérképet, "Asztali háttér megjelenítése indításkor" [link], és ha desktopon az van beállítva, h x percenként váltogassa, akkor az Metrón is megjelenik.... ;)
  És még te állítod erővel, h minek kipróbálni, mikor még ilyenekkel sem vagy tisztában...

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés