Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • King Unique

  félisten

  válasz ceia #248 üzenetére

  Látom elslisszolsz a kérdések elől :D , de ezek azért olyan dolgok, h hiába"nem érdekel, nem kell neked", mert a mindennapi használatban, találkozol ilyen és ehhez hasonlókkal.
  Mért kellett 2 külön számológép? Ha belegondolsz 2 különálló felület van, ahogy modern felületen külön módban fut a böngésző, úgy nyilván egy számológép is arra lesz kialakítva, logikus. Amúgy meg nem kell ebből ekkora ügyet csinálni, mert, ha Classic Shellt belövöd és csak desktopon dolgozol, akkor bőven ottani calculator fog csak eléd kerülni. Na meg persze, ki mire használja, mert azért akad áruházas alkalmazások közt néhány extra, ami többet tud a desktop változatnál, illetve aki nem szereti a mütyüröket, annak a nagyobb gombok, jobban látható felület előnyösebb lehet.
  Amit betettél kép, gondolom netről van, W8 desktopról vmi átskinezett verzió :F

  "egyetlen másodpercre bármilyen metro képernyőt vagy alkalmazást látok, mehet a kukába"
  Ezt én kicsit túlzásnak tartom ezt, főleg, h még nem is használtad, de ha 1 másodperc is elég lenne hozzá, akkor neki se fogj, mert maga a bejelentkezési képernyő is metrós és azt nem tudod lecserélni... :N Max, ha jelszókérést utólag kikapcsolod és automatikus bejelentkezést használsz.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés