Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • ceia

  őstag

  válasz King Unique #263 üzenetére

  SSD nem éri meg átlagos pc használat esetében. Komplikált a használata, rövid az élettartama, drága. Az árából inkább 2TB sata3 HDD és sokkal jobban járok. (most 500-asom van és 1 terás lesz hamarosan)
  4k ma még luxus de még a blu-ray is túl drága átlag fizetéshez. Full HD megy XP-n dual core és alaplapi vga-val.. amiatt nem kell váltani.

  Azért én nem hasonlítanám a 8 kezelhetőségét egy XP-éhez. A 8 komplikáltabb, az XP egyszerűbb. A 7 akkor már kevésbé tér el az XP-től, leszámítva pár irritáló és felesleges dolgot de legalább mindegyik kikapcsolható. És igen, másik skinnel fogom használni, 8-as skinnel és külső startmenüvel! Olyan lesz, amilyennek a 8-nak kellett volna lennie ;) Tessék, egy átlag felhasználó kipróbálta a 8-at és nem kért belőle Mum tries out Windows 8

  Az XP elavultsága szubjektív dolog - bizonyítja ezt a máig magas használati aránya. Számomra kellemes a felülete, nem ronda. A metro a ronda, puritán, lepusztult (mintha karakteres képernyőn menne grafikus helyett) a 7-é pedig egyszerűen unszimpatikus. Kidolgozott felület, csak a stílusa nem jön be.
  Különben miért kéne bármit is "megszoknom"? A M$ csináljon olyan OS-t, ami elnyeri a tetszésem, hogy megvegyem. Nem nekem kell megszokni, ez téves gondolatmenet. Nem ingyenes OS, ha a pénzemre pályáznak, hát szedjék össze magukat :D Na persze, tudjuk jól, hogy monopol helyzetüket használják ki pofátlanul amikor meg sem próbálnak szélesebb igényeknek megfelelni. A desktopra bootolást (még jó..) és a szánalmas start menü változatot aligha nevezném annak.

          it's more fun to compute

Hozzászólok Aktív témák