Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • King Unique

  félisten

  válasz ceia #272 üzenetére

  Többiek leírták SSD kapcsán, amit kellett, sokat nem is akarok hozzáfűzni...
  Itt eleve árával van a fő problémád, ennyi. Ha adnának ingyen egyet, szerintem ugyanúgy beraknád a gépedbe a HDD helyére/ mellé és ámulnál milyen gyors.
  Ha kezdetektől nem jön be a W7, minek akarod feltenni, ez az "átszabás" se annyira az igazi ám...? Olyat meg, h melyik Windows a jó, melyik nem, szerintem látatlanba, használat nélkül nem kellene kijelenteni... :U
  Ezt a 8 GB RAM dolgot nem értettem, annyi lesz majd gépbe pakolva :F
  Csak mert ugye 32 bites verziók eleve 4 GB-ig kezelik, 64 bites Home Basic ---> 8 GB (de ilyet kapni nem nagyon lehet kereskedelmi forgalomban itt nálunk). Professional ---> 16 GB, Ultimate/ Enterprise ---> 192 GB.

  Nem tudom meddig akarod még húzni ezt az XP dolgot, de pl. fő AV gyártók is 2015/ 2016 körül megszüntetik XP-re a supportot, igaz Kaspersky 2018-ig kitolja, de régi gépekre az felejtős....bár a tieden talán még elmenne ??
  8+ felfelé nem veszed meg, jó...akkor a 7-est mégis, ja hisz le lett írva, az megfelelne félig-meddig talán, v ki tudja, ilyen speciális igényeknek eleve nehéz megfelelnie bármely OS-nek? :D
  Még most lehet kapni pár hónapig gondolom Home Premium verziót, de év végére, illetve jövőre elvileg csak Professional lesz elérhető, legalábbis hivatalosan.
  Egy 8.1, v egy 8.1 Pro sem nagyon drágább és vsz Win9-nek is hasonló árazása lesz majd.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés