Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • King Unique

  félisten

  válasz ceia #264 üzenetére

  És ez megint ki mondja, használsz SSD-t...???
  Egy rendszernek való (60-120 GB), azért nem annyira drága manapság, élettartam terén is max vezérlés szállhat el benne, de az is inkább csak a gagyibbakban. Komplikált használatot nem értem?
  HDD-k terén rengeteg a selejt manapság, abban is jóformán csak a drágább, felsőbb kategóriás típusok az igazán megbízhatóak.
  Lehet nem mkinek van Blu-ray lejátszója, de azt akkor úgyis azon nézné, HD-Ready/ Full-HD filmeket meg nem nagy cucc letölteni. A másik, h neked még jobb géped van, amibe kéne +RAM és Win7/8.1 vígan menne rajta, de nézz meg egy átlag XP-s, régi P4-es, 1 magos Celeron procis, 256 MB - 1 GB RAM-os gépet...azon 1920 x 1080-as filmek már akadnak rendesen... ;) Akinek meg erősebb gépe van, az jellemzően így-úgy tesz rá legalább egy Win7-et.

  Atya ég, komolyan azzal a videóval akarsz érvelni... :U Ismerős a sorozat, mert a hölgy egyébként Linuxokat és egyéb rendszereket szokott tesztelni, többnyire elégedetten. De egyrészt ez 1 db user, másrészt sima 8.0 és 2012...folytassam még?
  Win7-et így elcseszni, W8 téma + külső Start menü, kikapcsolni ezt-azt, ujj.... :W Esélyt se adsz neki, máris egyből át akarod szabni XP-re, mert ha ugye nem úgy néz ki, v vmi máshogy van benne, akkor más mindjárt sz@r...de te dolgod, felőlem.

  Hát lehet Modern UI, metro appok nem az Aero Glass jegyében készültek, de eleve mit vártak sokan, egy RT-n, WP-n is ilyenek, ott mégse kritizálják a felületét. Másrészt azért XP fapados kinézetéhez képest, még ezek is dízájnosabbak, de igaz ez szubjektív. Az, h XP-t máig használják nem kevesen, 2 fő oka van: anyagi és kényelmi/ lustaság....nehogy már költeni kelljen új gépre, OS-re, nehogy már le kelljen menteni adatokat, újra felrakni programokat stb.
  Ha sokaknak megfelel Win7, de egy 8.1 is nem kevés usernek, neked meg egyik se, akkor talán azon kéne elgondolkozni, h nem feltétlen az OS-ben van a hiba... MS meg külön a te kedvedért nem fog Win9 néven XP 2.0-t kiadni, de 7.1-et se...

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés