Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • ceia

  őstag

  válasz King Unique #247 üzenetére

  Köszönöm a részletes választ! Valóban nagyon jó ez a Classic Shell, kihagyhatatlan win8-hoz. Ha a M$ úgy adta volna ki a 8-at, hogy gyárilag benne lennének ezek az opciók, már nem lett volna bukta. Sajnos azt kell mondjam, amiket leírtál, mindet be lehet mutatni egy videón is, viszont engem egyik sem érdekel. Főleg azok nem, amik a metro felületen tartózkodást feltételezik. Pont az a baj, hogy van nem asztali :Y mód is, és hogy emiatt kell görcsölni.. Ezek szerint van külön desktop és metro calculator is? Na ez csúcs. Két külön számológépet kellett tenniük a rendszerbe, hát nem röhejes már ez is? Egy normális OS-ben elég egyetlen belőle. Persze ha már ilyen a rendszer.. legalább nem csak a metros szörnyella változatot kapjuk. Bár láttam már valahol szebbet, hol is.. :P

  Ez sokkal barátságosabb, kellemesebb színvilágú és a gombjai szebbek, mintha puha, gumiszerű anyagból lennének, olyan hatást kelt. A 8.1-é meg mintha az egész jégből lenne, váhh. Akkor már kinézetre a metros is jobban mutat, csak azt kellett volna ablakosra csinálni, valahogy így.

  Ha már ennyire helyre lehet hozni a M$ hibáit egy ilyen menü programmal, talán majd felrakom a 8-at vagy a 9-et is, próbaidőre. De ha csak egyetlen másodpercre bármilyen metro képernyőt vagy alkalmazást látok, mehet a kukába. :K Nem akarok metrot, ezt vagy megérted, vagy nem, de ez van. Te meg gondolom nem szeretnéd, hogy XP-s kinézetű dolgok jelenjenek meg miközben használod a kiváló metros rendszered, igaz?
  Amúgy meg ne mérgelődj ezen, csak egy OS. Mindenki használja amelyik tetszik neki.

  a Start képernyő + Start gomb menüje kombót, és nekem valahogy szabadabb érzést, rugalmasabb munkavégzést biztosít. -Én meg sikítanék, ha bekapcsolva a gépet a start képernyő fogadna :))

  [ Szerkesztve ]

          it's more fun to compute

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés