Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cooler Master topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi_D
tag
válasz
errorcode06 #13 üzenetére
Semmit nem mondtál arról, h ugyanabba a sorozatba/típusba tartoztak-e, kb. ugyanabban az időszakban vetted-e őket.
Ennyi infó alapján nem, nem lehetsz. -
bteebi
veterán
Egy laptopban, pláne egy telefonban elég sok integrált elem van, de azért egy számítógép még egyelőre viszonylag moduláris felépítésű. Remélem ez a jövőben is így fog maradni többé-kevésbé. Ha az alaplap rossz a telefonban/laposban, attól még a többi elem, pl. a kijelző (nem kis anyagi tétel az se), vagy a laposnál a billentyűzet/HDD/dVGA (ha van) még menthető lehet. Az én aggodalmam az, hogy a jövőben azt fogják mondani egy pixelhiba után is, hogy gazdasági totálkár, és nincs mese, vagy veszel egy vaciúj készüléket, vagy megtanulsz együtt élni a hibával.
-
LordX
veterán
-
Misi_D
tag
Egyszer egy termékkel nem volt szerencséd, míg másik gyártóval (egyelőre) nem volt gondod. Ennyi alapján kissé elvakult vagy - azért beszélgess néha egy-két szervizes arccal...
Minden gyártónál vannak jobb-rosszabb sorozatok, egy termék alapján nem lehet leírni egy márkát. Pont ugyanúgy vannak kukába való termékek a WD-nél, Seagate-nél is. -
Ribi
nagyúr
-
babkukta
senior tag
Hmm
Szurkolok a WD-nek. Eddig nem csalódtam bennük. Van itthon 2 külső vinyó tőlük, az egyik 3 éves, a másik 2, tökéletes. Asztali gépembe is WD-t vettem, 3 és fél éves lesz lassan, 100%-os minden HDSentinel szerint, és én se tapasztalom másként.
A laptopomba 2 és fél év alatt (Acer) megadta magát a vinyó, természetesen nuku gari. Kiszedtem, Toshiba volt benne. Hát, az előtt se voltam oda ezért a márkáért, de ezt követően... Rendeltem bele egy WD-t, igaz ez még nem megy régóta, de szintén tökéletes.
Tehát én csak örülök az ilyen WD-s híreknek!! Hajrá! -
bteebi
veterán
Újabb remek hír.
Lehet, hogy 20 év múlva majd egyetlen cég lesz, ami alaplapot, processzort, memóriát, dVGA-t (már ha lesz még olyan), tápot és monitort is gyártani fog, és kizárólag beágyazott rendszerek, és egybegépek lesznek. Aztán majd ha bármit bővíteni akar az ember, vagy bármi tönkremegy (pl. elpukkan egy kondi), akkor meg majd vehet egy komplett új gépet, mert "jobb esetben" szervizek se lesznek, vagy csak márkaszervizek, dilettáns szakemberekkel.
#1: Hát ez az...
-
fi:zi'k
nagyúr
"..régi motorosnak számító nagyvállalatok, mint amilyen például a Seagate vagy a WD.."
Van más is?
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Skyera felvásárlásával jelentősen erősödhet a cég prémium adattárolókkal foglakozó részlege.
- Hyundai, Kia topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5310, 5310 2-in-1 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest