Új hozzászólás Aktív témák
-
EmThor
addikt
-
z0d1AK
nagyúr
A Voda azért reklámozza így, mert kapott a Samsungtól x idő kizárólagosságot. Ez azt jelenti, hogy a Samsung nem hozza be direktben az országba forgalmazásra a készüléket, illetve nem kapja meg másik mobil operátor sem.
A fentiekből kiindulva, ami alapján a "vastag" példányok át lettek nevezve 10.1v-re, és rá lettek sózva a Vodára, nem is nehéz megoldani ezt a kizárólagosságot a nyárig, mivel a "vékony" 10.1 majd júniusban érkezhet várhatóan.
-
EmThor
addikt
Most a Voda úgy reklámozza a cuccot, hogy "csak nálunk lesz kapható"... ez miért nem hiszem el? Úgy értem, a 7"-es "sima" Galaxy Tab is van az Edigital-nál mondjuk, meg megannyi másik szolgáltatónál/cégnél.
Szóval a 10.1 is kapható lesz máshol is... remélem!
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Napfénysüti #12 üzenetére
Az iPad 2 "vékonyságán" sem estem hanyatt.
-
Youri
veterán
hamár ilyen kegyvesztett darab, olcsóbb is lehetne, bár nem hiszem hogy valaha is vennék
-
rankesz
veterán
Kíváncsi leszek a gyártó supportjára, szerintem nem lesz túl rózsás a helyzet... egyáltalán Honeycomb lesz rajta? Meg lesz e frissítés, ha a samsung rögtön dobta a szériát, és bezúzás helyett eladta a vodának, és gőzerővel gyártja a "javított" rev.-et...
-
pentium4
senior tag
szerintem tök felesleges forgalmazni a tmoblie 1 hónap alatt rekord forgalmat alakított a régebbi szériából, az egyik legnagyobb üzletük 1 hónap alatt 2db ot adott el, hát elég röhejes!
mindenki ipad et akar, a samsung ilyen téren lehúzhatja a rolót sajnaP4
-
idkfaiddqd
tag
mondjuk ezen a vékonyításon nem értem mit verik magukat,kell a jó fogás,ahhoz meg kell normális foghatóság.
-
z0d1AK
nagyúr
A piac nem hitte azt, hogy törölte a Samsung a vastagabb készüléket.
Az iPad 2 megjelenése után újratervezték a házat, hogy vékonyabb legyen. Ezek lesznek a független modellek. A már legyártott "vastag" modelleket pedig 10.1v névre átcimkézve rásózta a Vodafone-ra.Bár igazából nem értem, hogy miért is kell ez a nagy mm harc. A Viliv X70-es. Arra ráfért a vékonyítás. De még a régi iPad is bőven elég vékony volt véleményem szerint.
-
hohoo
senior tag
Ezen már megy maxon a krályszisz?
-
wikings2
őstag
Huh
Borsos ára lesz de igazából ez a high tech átka. Mindenesetre aki megteheti annak jó tabozást.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- EAFC 25
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Jövedelem
- Milyen monitort vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest