Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zz top
tag
Teljesen felesleges ezen a cikken agyalni.
Lenyomta, aztán kész. Az amerikaiak rengeteg cuccot megvesznek, csak azért mert olcsó, és aztán vagy nem használják semmire, vagy 1-2 év után megy a kukába.
Konzumerista társadalom, de a világ többi része is ugyanarra tart. Kelet európára meg jellemző hogy azt hiszik az emberek, hogy ha vesznek valami márkásat, akkor attól többé vállnak, megnőnek mások szemében, jobb, szebb emberek lesznek, meg látensen abban a tudatban élnek, hogy valakit is érdekel milyük van otthon. Persze ez főleg a gyerekes gondolkodású emberekre jellemző, akikből sajnos sok van errefelé. (na meg persze a valódi gyerekekre) -
madgie
titán
Budiba, konyhába, garázs falára? Millió olyan helyre felaggatható , ahová a crt csak a helyet foglalná,ez meg nincs útban. A mérete tényleg csepp, de legalább nem erőltetik ekkora méretben a méretéhez felesleges full hd-t (tévés nézési távot figyelembe véve). Ha meg pixelkukk, akkor legalább 1280*720, herótom van, hogy a gyártók olyan hd ready felbontásokat erőltetnek (1366*768 vagy 1024*768), amin semmilyen anyag nem jelenik meg natívan. És ugye sok netkölcsönző pont 720p-vel dolgozik (még).
Egy személyes vélemény a végére: millió fontosabb dolog van egy tévén, mint a felbontás. Kontraszt, fekete, mozgásmegjelenítés, deinterlace hatékonysága, stb.
-
Hobbbyt
őstag
Ez nem Tv piac, hanem Monitor.. ki a fene vesz a mai vilagban 22 colos Tv-t? Már 10 éve is 72 centi volt az alap méret.. pedig az CRT-nél széle-hossza egy.
-
Zso2
őstag
válasz
#65675776 #21 üzenetére
Nem tudom miért rosz gondolkodás az,hogy picit jobban meggondolja az ember,miért ne legyen 1080p-s tv-m(ott a pc, blue-ray , egyébb netes anyagok, vagy pl képnézegetésnél is jobban leesik az ember ála, és azért máe eléggé terjed a Hdtv, gondolom Amcsiban még jobban.) Szerintem ott is ki tudják használni az 1080-t ,nem vagyok képben ,de gondolom ott van pár HD adás, a sportcsatornákról nem beszélve.
Te most inkább 720-ast vennél ,mint 1080-t? Nem baj az ,ha mellékesen tud a tv-d Full-t -
törölt tag
Vagy csak reálisan gondolkodnak. Ha a csatornakínálat <10%-a FullHD, akkor miért érné meg erre venni eszközt 10-30% felárral? Ha meg filmet néz akármilyen médiáról, akkor nem az lesz neki a lényeg, hogy Brúsz Vilisz legújabb világmegváltó kalandja során mennyi és milyen sótartalmú izzadtságcsepp gördül végig a homlokán, hanem hogy mégis mi történik.
A másik: Európában is szokás, hogy a sportközvetítéseket inkább 720p60-ban adják, mint 1080i50-ben. Az amerikaiak meg azért elég sportszeretők, az ilyen közvetítésekre meg megint csak tökéletesen megfelel a felbontás.
Akármennyire divat lenézni az amerikaiakat, a jelek szerint sokkal inkább képesek praktikusan gondolkodni, mint a "mivagyunkaviláglegjobbjaimindenben" magyarok.
-
Zso2
őstag
Milyen érdekes,hogy az Amerikai piacon, világviszonylatba inkább nem próbálkoznak.
Amerikai piacon ,amcsi termék első lett, tapsoljuk meg,vagy mi? -
blackydan
senior tag
Én is csak pislogtam, h mi lehet ez a márka... lehetne az eu piacon is belőle
-
v-paci
aktív tag
Nem pont ezek a méretek azok, amiket nagy tételben vásárolnak szállodák
-
jjeahh
nagyúr
nekem egyenesen a b&o-k hangulata ugrott be elsőre róluk. egyszerű, elegáns, fém ház, enyhén futurisztikus. sosem értem az anyagot miért mérik most aranyáron, emlékszem a nagyapám régi cuccaira, mindenen lehetett érezni, hogy ebben van anyag...működőképesek is a mai napig, és nem kerültek egy vagyonba. most ha kézzel legyártott jó minőségű terméket akarsz, kőgazdagnak kell lenned. anno egy wartburgon több króm volt mint egy mai bugatti-n.
-
jjeahh
nagyúr
szerintem a vizio dizajnban sem utolsó. remélem lehet ezeket majd itthon is kapni :
Vizio reboots the PC: a quiet American success story takes on sleeping giants -
canniball
nagyúr
Hát ez a Vizio E220VA valami bűn randára sikerült...
-
rudi
nagyúr
Aztán könnyen lehet, hogy úgy van ez, mint anno az oroszokkal volt acélgyártás kapcsán. Amikorra lenyomták az macsikat acéltermelésben, az USA már rég a műanyagokra koncentrált. Lehet, a Vizio is azért menő a "kicsi" tévék vonalán, mert mára a gyártók és a vásárlók is a "nagyokra" koncentrálnak. Nem mondom, hogy tutira így van, de simán meglehet.
-
siva
aktív tag
Mit akartok, nálunk most a GABA erőlködik több forgalmazónál is, vevőcsalogató árakkal. Persze odamentem az egyik boltba, hogy veszek a hálóba (elalvó tvnek), persze, hogy nem kaptam viszont volt sok más 30-50%-.. felárral.
-
-
Én meg a 10 és 11 cm közötti képátlójú televíziók legnagyobb forgalmazója vagyok.
(0 db eladással holtversenyben első)
-
Borisz76
nagyúr
Ha technikai részletekre 2 db tök egyforma készülék közül kell választani akkor mi magyarok árérzékenységünknek köszönhetően az olcsóbb felé hajlunk....de láss csodát a világ másik felén sincs ez másként.
A HDReady felbontáson kicsit meglepődtem....
-
Integra
titán
jó ez nekik, főleg ennyiért.
garázsba a szerszámos falra nekem is jó lenne ennyiért.Borisz: tudtommal a netflix és a többi online store 720p-vel sugároz, nem biztos, hogy kell mindig az 1080p, főleg ha csak sorozatokat rántasz le
-
merkucyo
aktív tag
Vizio-ról még életemben nem hallottam
-
ledgeri
nagyúr
A második helyre pedig a 260 dollárt kóstáló, LED háttérvilágítású 1280×720 képpont felbontású, 26 hüvelykes E261VA került.
furák az amcsik... -
Angel1981
veterán
Bevallom, én még csak nem is hallottam róluk...
Mindenesetre szép eredmény! -
Az árával sikerült neki ez nyilvánvaló. Furcsa h csak errefele van márkamánia…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat a kis- és közepes méretű tévék szegmensében tarolt.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Steam Deck
- Linux kezdőknek
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 32GB KINGSTON 5600MT/s SODIMM laptop RAM, több db- ÚJ, számla, garancia
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest