- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Ha nem determinisztikus Turing gep lesz, akkor erdekel.
-
janeszgol
félisten
válasz
Psychopeti #56 üzenetére
Én is már két éve halogatom az asztali fejlesztését, de szerintem nem is fogom már. Úgy néz ki, hogy albizgatnom kell és akkor veszek 100-150k között majd egy notit. Aztán ha 4-5 év múlva megdeglik, megint. Azzal könnyebb cuccolni. Szóval sajnálom az RR-t is, későn jött, pedig nem lenne rossz. Szemeim mobil architekre vetem már. A játékok, amikket játszani szeretnék, mint 2-10 év belüli. Szóval nem gépigényesek.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Psychopeti #58 üzenetére
Az a baj megveszik az összes Turingot, meg még a gamer kártyákat is.
Annyit vesznek amennyi van... mint a sáskák. és ne feledjük a gamer kártyákat még lehet értékesíteni a palimadár gamereknek, ha beüt a szar. Ez meg megy söralátétnek? Márpedig előbb utóbb beüt.
Ezt kb féláron kéne adni.
-
Ijk
nagyúr
Az AMD pedig hamarosan bejelenti a Sztahanov architektúráját.
-
dani993
senior tag
válasz
Psychopeti #56 üzenetére
Kíváncsi vagyok mi lesz ebből. Én is jó ötletnek tartom a külön bányászhardvert, de ha nem lesz, muszáj hogy a GeForce-okat szerezzük be, méghozzá minél hamarabb.
-
-
válasz
Psychopeti #56 üzenetére
haha ez szuper hír
csak kérdés mit kezdenek utána vele, ha jön egy gyorsabb, jobb.
-
Psychopeti
senior tag
Sziasztok! Erről tudtok esetleg bővebbet?
Kifejezettem a bányászoknak készül... Ami jó lenne mert, akkor a normál kártyák megmaradnának a játékosoknak. És talán az árak is mérséklődnének... -
dani993
senior tag
na és mennyit hashel?
-
-Skylake-
addikt
válasz
->Raizen<- #47 üzenetére
Igen csak videokartyak kozott ez a csucs lesz , autonal meg a 4 kilo... Egy komoly autonak egy kulonlegesebb, de gyari felnije mondjuk 1 milla. Szoval roviden : tevedsz.
-
Lacc
aktív tag
A VOLTA mar kint van tavaly ota, TESLA V100-ra keres ra.
-
flashpointer
őstag
válasz
->Raizen<- #47 üzenetére
Repulogepet pl meg nem lehet belole venni, pici hangarral sem, es akkor mi van?
-
janeszgol
félisten
válasz
Felhőtakaró #31 üzenetére
Az Amperet dobtak, nem?
-
GreatL
őstag
válasz
->Raizen<- #44 üzenetére
Igen, ez a baj... 30%-ot mindig rádobnak a teljesítményre. Az meg mindig jól jön. De most a bányászárazás segít legyűrni a kísértést.
-
GreatL
őstag
Ez évben kihagyom a cserét. De lehet hogy jövőre is. A játékok iszonyatosan gyatrák olyan szempontból hogy kb. 20 éves alapokon futnak, csak a grafika javul vagy változik. Már így is egy rahedli van amiket még nem játszottam ki, inkább nekiállok játszani a kártyacsere helyett
-
törölt tag
Mármint a Volta vagy a Turing lesz bemutatva a GTC-n?
Egyik sem logikus, mert Volta már van "rég" felhőszolgáltatóknál, Turingot meg minek bemutatni, ha még nincsenek kint az asztali GeForce-ok.
Btw fszért nem jönnek -
-Skylake-
addikt
válasz
Ł-IceRocK-Ł #19 üzenetére
"Az én meglátásom hogy direkt szívatják a szerencsétlen közönséget akit érdekelne."
Ja, latom magam elott ahogy ulnek a nagy valvos kerekasztalnal es nevetnek a sok hulyen aki mint a messiast ugy varja a HL3-at. Tok logikus. Biztos nem az van a hatterben, hogy kb 150 euro egy legalja kes skin a csgoban. Hidd el, nem lesz HL3. Se l4d3, se semmi ilyen jajjdevarjuk folytatas. Miota rajottek hogy minden tetves jatekba lootbox kell, azota teljesen egyertelmu hogyan kepzeli el a valve a jovot.
-
Dr. Akula
félisten
Az se lenne baj ha nem 4 kilóba kerülne mint egy 1080Ti...
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Felhőtakaró #31 üzenetére
Meglepi lesz de sztem a gtx 1080 utodja jon elsonek.
-
Felhőtakaró
tag
-
berVi
senior tag
Volta, Ampere, Turing, kivalo, NV jodolgaban mar azt se tudja, hogyan rohogje pofan a piacot
-
Kristof93
senior tag
Remelem nem Paxwell refreshre pazaroljak el ezt a jo kodnevet.
-
Felhőtakaró
tag
Neharagudjatok; de most a " VOLTA " vagy a " TURING " fog beköszönni márciusban ?!
-
Pedig egyszerű - ki nem sz**ja le, hogy hívják?
Az egyetlen információtartalma a névnek annyi, hogy Volta vagy nem Volta, mert a Voltánál kb. tudni, mi lenne várható, a nemVoltánál meg kb. fogalmunk sincs.
Szerintem amúgy Randnek vagy Hubbardnek kellene elnevezni, az hatásvadászabb lenne
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Maelephant #22 üzenetére
Banyaszok 2x gyorsabban fognak majd vele keresni warning! Light speed confirmed! 😀
-
hokuszpk
nagyúr
vajon atmegy a Turing teszten ?
-
->Raizen<-
veterán
Tensor magok nelkul jonnek a gaming kartyak ennek jo nagy az eselye mar. De a volta alapjaira epul majd jo nagy valoszinuseggel a grafikus chip ami a rop blokkok szamat vagy a cuda magokat meg az egesz chip design-et erinti. Hozza a volta ujitasait es lehet meg par hatranyra is reagaltak vele ami a pascal szeriat erintett.
-
Yodafon
őstag
Hohoo akkor mar nem sok van hatra es Neumann kartya is lesz
Na azt tuti megveszem a gtx 460 helyere :V -
->Raizen<-
veterán
Jo kis szeria lesz erzem. 😀 Kivalo perf/w amire a masik oldal jo soka fog tudni reagalni. Valami kozep also vga jo lenne 8 gb vrammal toluk.
-
core i7
addikt
válasz
Ł-IceRocK-Ł #11 üzenetére
Nem nagyon értem miért nem csinálják meg még ha el is rontanák a játékot is lenne előrendelés bőven sok pénzük lehetne belőle
-
core i7
addikt
Egyébként akkor nem Ampere lesz végül?
-
Yutani
nagyúr
válasz
flashpointer #7 üzenetére
Mondjuk HL3 vagy L4D3 NV támogatással?
-
flashpointer
őstag
kivancsi vagyok lesz-e oylan ugras mint a 9-10 szeria kozott volt, meg lehetne valami jo jatekmegjelenes is iden hogy legyen ertelme cserelni : )
-
Cassi
őstag
Most már más a fő célcsoport, át lehetne nevezni például Sztahanovra az architektúrát.
-
törölt tag
És a videokártyát egyszerűen csak Smart Card-nak nevezik el. Ja ez már foglalt, pff.
-
Nem lesz több panasz.
Így legalább mindenkinek lesz Tuning kártyája.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Legalábbis a Reuters szerint, bár sok információ még nagyon ködös.
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest