Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Fujifilm X
- Epson nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
DroneZ
aktív tag
Full off: ARM-tól, ARM-ra, ARM-ot? Valaki meg tudná indokolni, miért így ragozzák? Nem, -től, -re, -et? Esetleg ezt nem betűszóként használják, hanem simán "árm"-nak ejtik?
-
arn
félisten
szvsz jobb lenne fuggetlenkent... epp azert elterjedt, mert akarki licenszelheti. ebbe kar lenne belekopni, az egyetlen utasitaskeszlet, ami betehet az x86nak.
de arra is kivancsi lennek, hogy az nv mihez kezdene vele - a fentiek miatt nem lehet erdeke valtoztatni az arm megszokott mukodesen. esetleg azt tudom elkepzelni, hogy a kozvetlen versenytarsakat akarja kizarni, akik igy az x86on ragadnak minden esetben. de ez sem egyertelmu elony, mert a piac "kozos" utasitaskeszlete a gyartofuggo x86tal szemben gyengulne, az amd fontos szereplo lehetne az x86 bedonteseben.
-
akaido
addikt
válasz
Dr. Akula #11 üzenetére
Előtted állok a sorban nem látod?
Fél óra múlva meg mögötted:
"Hofi Géza: Az idők szavára hallgatva televettem a kádat benzinnel..." -
Dr. Akula
félisten
Most hogy ennyi pénzt nem kell elkölteniük, akár nekem is adhatják.
-
Sinesol
veterán
Ne egészen értem, hogy miert lenne gond a Foxconn-nak vagy a TSMC-nek ha esetleg változna az üzleti modell. Totál mindegy mi lesz, ugyis ugyanugy náluk megy a gyártás, összeszerelés majd, mint eddig.
-
exedoc
senior tag
Hát ez nagyon érdekes, kíváncsi vagyok az Nvidia tényleg nekifutna-e egy ilyennek, vagy csak arcoskodás megy.
-
A Softbanknak tudnia kellett, mibe vág bele, ha mégsem, akkor néhány emberkének nehéz napok jönnek arrafelé...
-
Samsung időközben adott ki nyilatkozatot hogy nem kívánnak apró részesedést sem.
Elméletileg ( egy nvidiás emberke hozzászólására építva a redditen ) ha Nv venné meg az ARM ot csak úgy történhetne, ha biztosítanák szerződésben továbbra is hogy az ARM 10 vagy akár több évig nyújtson szabadon licencelhető architektúrát és egy részét sajátítaná ki Nvidia azaz 2 vagy több szálon folyna a fejlesztés.
Amúgy szerintem a piacnak a konzorcium( 2-3-5 szereplős)lenne az igazi,de az meg eléggé nehéz helyzetbe hozná az befektetőknek, mert igazából mindenkinek jó lenne meg senkinek sem igazán, ugyan az maradna minden mint eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Samsung némi részesedésben gondolkodik, de nem vinnék túlzásba.
- Ukrajnai háború
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kamera előtt az iPhone 17 széria mintadarabjai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MWC 2025: Debütált a Tecno Camon 40 széria négy telefonja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8400F +RTX 4060 / 4060 Ti / 4070 / 4070 SUPER +Új 16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Gamer Gép - Gigabyte H510, Intel i5 10400F, 16GB DDR4, RX 5600 XT 6GB, 256GB M.2 SSD, 2TB HDD
- AMD Ryzen 5 3600X Eladó!
- AMD Ryzen 5 5500 - Eladó!
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest