Új hozzászólás Aktív témák
-
simonzé
addikt
Ahogy én látom azt jelenti hogy mindenki nagyon megnézi mire hajlandó egyetlen dollárt is szánni. Meglepő hogy a Toshiba a HD-DVD bukása és a világválság után még tud vásárolgatni. Nagy cég, tudom én, de egy ilyen HiTech cég nem olcsó.
Egyébként a japán gazdaság 35 éve nem állt ilyen rosszul, ezért is meglepő a dolog.I don't fit in. I fit out.
-
mephi666
nagyúr
az, hogy recesszió van, szerintem azt jelenti, hogy (főleg) a kisebb cégek nagyot szívnak... sokan becsődölnek, aztán ha normalizálódik a helyzet, akkor azok, akik talpon maradnak, nagyon jól fognak járni, mert csomó konkurens már nem lesz a piacon és gyarapodhatnak ezerrel... szerintem az egész erre megy ki, hogy a sok kicsit kiszórják a nagyok erősödése miatt :S
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
ph A két fél közötti megállapodás szerint az idei év első üzleti negyedévében végbemegy a tranzakció.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest