Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • VaniliásRönk

  nagyúr

  válasz stratova #17 üzenetére

  Nem gondolom, hogy AMD lehúzás a cél, de számításba veszem azt, hogy ez nem feltétlenül és/vagy kizárólag az AMD hibája, ellentétben azokkal, akik az ellenkezőjét állítják.
  Egyrészt olyan nagyon nem érdekel mi folyik az ajánlós topikokban, több okból sem, másrészt alapvetően butaságnak tartom a dual graphics megoldásokat még házon belül is, mert nyilvánvalóan problémák forrása. Ezért örültem az erős AMD IGP-knek már a kezdetektől fogva.

  "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

 • Prof

  addikt

  válasz stratova #17 üzenetére

  Ez mar csak ilyen az Intel az elsodleges GPU azokban a notikban, innentol attol a drivertol fugg minden, amire koztudottan a support a zero fele konvergal. (eme felismeres es sok csak az elsodleges Intelen futni akaro jatek miatt lett az i5+7670m noti utan i7+650m, megha a leshcatlabs-nak koszonhetoen is a problemak nagyreszet sikerult megoldani is)
  Meglehet nezni az AMD VGA-s Macbook Pro-kat is mukodnek szepen (kiveve, hogy sutolapok terheles alatt)

  Ezert kellenenek mar normalis Kaveris notik, mert az Intel nem fogja engedni, hogy a konkurrens AMD termekei maradektalanul jol mukodjenek az altaluk horribilis penzekert "megvett/lefizetett" OEM noti piacon, aminel sokszor 100-150ezer forint uti csak az Intel markat egy eladott noti utan.

  Azokkal a gamer Intel-es notikkal ahol az elsodleges GPU-nak direktben az AMD van bekotve semmi gond nincs.(ugyanez igaz az NV karikra is, amikkel elso beta ota ment a Shadowplay pl.)

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés