Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Segal

  veterán

  válasz Ispy #9 üzenetére

  Pontosan :K
  Az is tény persze hogy az OLED-nek is vannak hátrányai mint mindennek és hogy mindig mindennél lesz jobb megoldás is (fenti példák) de jelen pillanatban ha az összhatást nézzük akkor szerintem fejlettebb az OLED.

  "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

 • Piftuka

  veterán

  válasz Ispy #9 üzenetére

  Tisztelettel megjegyzem, hogy nem értek egyet. :N

  Az "Otto-motor" is ~150 éves, mégsem nevezzük az akármelyik mai új, modern autókba szerelt szívó, kompresszoros, vagy turbó motort "korszerűtlennek".

  Ha korszerűtlen televízió technológiát keresünk, akkor a televíziók világában a CRT, CCFL LCD, vagy plazma készülékek esetében helyes az említett jelző, hiszen ezek mindegyike "kihalt" a gyártásból napjainkra. Ráadásul mindegyiknek van olyan technológiai jellemzője is, amely vitán felül elavult, korszerűtlen.

  Az LCD technológia fejlődésfájának jelenleg a legfejlettebb állomása, amit a "nanokristály" alkalmazásával jelenleg produkálnak. Ez egy teljesen korszerű technológia.

  Az hogy ki preferálja, és ki nem, és hogy milyen előnyei, vagy hátrányai vannak az OLED és
  Micro LED technológiákkal szemben, az egy teljesen más lapra tartozó kérdés.

  Ám a "korszerűség" szempontjából mindez irreleváns. ;)

  [ Szerkesztve ]

  "Aquila non captat muscas."

Hozzászólok Aktív témák