Új hozzászólás Aktív témák
-
sutszi
veterán
Mondjuk azért érdekesek képen látható marketingszövegek. Nagyon kíváncsi lennék, hogy mostani <=13,3" osztályba tartozó sub-hoz képest mitől lesz reszponzívabb, biztonságosabb?
Az üzemidőt már meg tudják oldani...
Mennyire lesz tartós egy ilyen gép burkolata?
Egyik oldalról tolják a marketinget, hogy milyen csúcs...a másik oldalról meg megy a szájhúzás mert drága lesz...Most akkor hol fognak spórolni?!Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Translator
tag
Azt a csillagozott részt el tudja vki olvasni?
Amúgy odadizájnolni vmi vékony keretet, amibe még egy USB-t sem lehet bedugni, nagyon nem szép dolog...
Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin
-
Male
veterán
A képen a vastagság is érdekes a szövegben lévő "alig lehetnek vastagabbak 2 cm-nél"-hez képest
Ezt a vékonyság mániát amúgy sem értem... a TV-k is "hú, a mi termékünk 2mm-rel vékonyabb", aztán ott a 30 centi mély lába... a notiknál meg... most ha 2mm-rel vékonyabb, akkor bármiben is jobban elfér?
(inkább csinálnának szabvány töltőt, hogy utazáshoz se kelljen cipelni hozzá, mert pl a hotelben úgyis van)
-
Fecow
aktív tag
válasz Translator #2 üzenetére
Ha jól látom ez van oda írva.
*Projections based on 2013 platforms. Actual results may vary due to OEM/OCM designs and system configurations.
Nekem egyébként tetszik az ötlet, kár hogy már évek óta hitegetnek, hogy most aztán majd jönnek, a vékony meg könnyű, meg sokáig akkumlátorról üzemeló notebookok, bár kétségtelen van javulás, meg az is kár, hogy nem tudnak versenyezni a macbook airrel még árban sem.
Nyergeld meg a nagyot
-
buvartacsko
addikt
válasz Translator #2 üzenetére
Jaj, Te kis szegény. Megsimizzem a buksid?
HA tudnád használni a keresőt, akkor el tudnád olvasni, de mivel NEM tudod, ezért segítek: [link]
-
litvitcsak.a
tag
"az Egyesült Államokban az Apple termékei ellen kvázi lehetetlen azonos árazás mellett versenyezni." - persze mert még a neves brand gyártó termékével szemben is inkább választanak azonos árban apple-t Amerikában. Sokaknak apple volt az iskola számítógép (hőskorban csak apple II-es gépek voltak az iskolákban, de most is sok a macintosh).
Ráadásul a jobb brand gyártók gépei és az apple között kint nincs olyan durva különbség mint itt nálunk, így nem "sznob luxus" mac-et venni, pláne azért sem, mert cégeknél is sok helyen használják őket.iMac 27" | Nexus4 | Kavics a magyar vizsla
-
Egon
nagyúr
A hír címében eggyel több "a" betű van a szükségesnél.
Tanulság: bármilyen jólesik is a szerzőnek, nem kell így sietni az Intelre nézvést negatív felhangokat tartalmazó cikkek közlésével..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Dr. Akula
félisten
az Egyesült Államokban az Apple termékei ellen kvázi lehetetlen azonos árazás mellett versenyezni.
Miért, ott nem olyan k. drága mint itt? Kb. 2-3x annyiért adják mint amennyit ér. Pontosabban: mint amennyiért a konkurrencia ad ugyanolyat.
-
litvitcsak.a
tag
brand gépekkel nagyjából egy árban van kint. Itthon azért ilyen drága, mert az USD árat egy az egyben váltják EURO-ra (800 usd = 800 euro) és még erre jön az áfa és egyéb költség. Nekem is kintről van az imac így jóval olcsóbb volt mintha itthon vettem volna és még a német árnál is kedvezőbb.
[ Szerkesztve ]
iMac 27" | Nexus4 | Kavics a magyar vizsla
-
Alchemist
addikt
A vékonyságban én sem látok poént, merevség és kiépítettség szempontjából is kompromisszumokkal jár... a súlycsökkentés és a hosszú akkuidő értékesebb paraméterek.
A szabvány töltő is jó gondolat.
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
ZCoyote
őstag
Nna, még egy ....book de jó
Romani ite domum.
-
MZperX75
addikt
ULtra book,ultra drágán
-
Hokoyumi
tag
1et nem értek.
most az intel mért akar konkurenciát az almával szemben? végül is az ő cuccai vannak az alma gépekben is cpu biztos sztem ssd is meg a villámlós akármi....
félne hogy az amd megoldása megjelenik a mac gépekben?
gondolom ez az ultrabook nem idén lesz kész, ill az almának se lesz idén másik szériás air-je
a következőbe pedig akár 1 trinity is kerülhet
csak nem tud vmit az intel hogy ennyire tolja a cuccait?Amit nem tudsz nem fájl, ilyen a szájber tér. | "Jó lenne még a homokozóba ríni a dömperé"
-
vanhalen
senior tag
Hogy idézzek a gyengébb idegzetűeknek
litvitcsak.a : "brand gépekkel nagyjából egy árban van kint. Itthon azért ilyen drága, mert az USD árat egy az egyben váltják EURO-ra (800 usd = 800 euro) és még erre jön az áfa és egyéb költség"
USA-ben olcsóbb sokkal, utána Japán következik, majd Britannia. Magyarországon meg irreálisan drága. Kint hasonló árban vannak a nevesebb gyártók gépeivel és 77 óta közismert folyamatosan, olyan "bevett" név/márka kb. mint a Mercedes (még DOS sem vót) Ennyi
[ Szerkesztve ]
-
Z86
őstag
Felesleges volt az első mondatod.
Én erre gondoltam amikor a pénzről írtam.
Az Intel ebből a tortából szeretne magának egy sokkal nagyobb szeletet. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Köszi.
Amúgy itt most nem tudom, hogy mi a negatív. A gyártók véleménye ez, nem az enyém. Egyébként osztom a gyártók aggodalmát. Macbook Air árban az ultrabook meg sem fogja közelíteni a Centrino sikerét.[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
litvitcsak.a
tag
apple már egy ideje nem a megszokott hw-sw gyártó. Az ipod korszakkal kezdődött majd az iphone-nal folytatódott a folyamat. Anno szinte kizárólag macintosh-on dolgoztak a dtp-sek, zenészek (na jo meg atari st-n), ennek már egy ideje vége. Az iphone, ipod és a hozzájuk kapcsolódó tartalom szolgáltatás hozza a nyereséget az elemzések szerint.
iMac 27" | Nexus4 | Kavics a magyar vizsla
-
llaszlo
veterán
Kérlek mutass nekem ugyanolyan tudású gépet harmad áron ami ezeket tudja
- legyen fém házas ne műanyag
- minimum 7 órás akku
- hasonló vagy jobb cpu, memória, vinyó
- legyen benne beépített webcamera és mikrofon
- beépített sd olvasó
- led kijelző
- normális multitouch trackpad
- magsafe tápcsatlakozóAz ár nem lehet több, mint 115eHUF. Jelenleg a MacBook 13-as ára 345.000+/- attól függ hol veszed. Inkább plusz. Vagy legyen a fele, de abban az árban sem fogsz találni.
Vagy 15"-os esetén max 174e-ből a fenti lista plusz
- integrált és dedikált videókártya egyszerreEz a 2-3x-os ár annyira baromság, hogy hihetetlen. Tipikus appletroll duma. Ha valaki azt mondja nekem, hogy kb 3/4-ed áron (vagy kissé olcsóbban) lehet kapni ugyanolyan erős és minőségi gépet azt aláírom. Bár a fém háza és a magsafe-t azt kétlem, a normális multicouch trackpadot szintén. A dupla videókártyára már lárok esélyt, de nem jellemző.
Főleg a nagyobb gépeknél van jelentősebb eltérés azokat nem éri meg itthon venni. Ha EUR-óban lenne az áruk és az lenne a fizetőeszköz akkor már más lenne a helyzet, mert nem lenne különbség az EU-s árakhoz képest. Az USA-hoz igen az lesz a legolcsóbb mindig is. Főleg amíg az EU adóztatja az USA termékeit. Ha ez az adó nem lenne akkor még kisebb lenne a különbség.
Ami egyértelmű előny lehet az még a garancia. Ha olyan gépet veszel akkor 3 évet is kapsz hozzá alapból. A mac esetén ezért külön kell fizetni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bluetooth hangszórók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kivásárolhatják az Ubisoftot
- Futás, futópályák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
- Macbook Pro (2021) A2141 EMC3347 27% 16" Liquid Retina IPS i7-9750H Radeon Pro 5300M 16 500 gar
- BOMBA ÁR! 10 Magos! Új Samsung Galaxy Book2 "Kis Gamer" Laptop -50% 15,6" i5-1235U 8/256 FHD IPS HDR
- Bontatlan Lenovo ideapad 5 "Kis Gamer" Ultrabook -30% 14" AMD Ryzen 5 5625U 6Mag 16/512 Radeon 2GB!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1235U 10Mag 16GB/256GB FHD+ IPS
- -35% HP EliteBook 840 G10:i7 1355U,16GB DDR5,512GB,400nit 100%sRGB,51Wh akku 16 ciklus,5MP,2027.1.14
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen