- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DDR5-ös Ryzenekhez való, fapados deszka tűnt fel a Colorful portfóliójában
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyirir
csendes tag
szerintem is a hőelvezetés lehet probléma pont úgy mint az első generációs macbook airnél vagy mint némely okos telefonnál is gond már a hőelvezetés mint pl galaxy s2 és társai
-
Dyingsoul
veterán
Nekem a LuvBook-ról egyből ez jutott eszembe: Szénszálas LuvNya
Egyébként tetszetős darab, igazi minőségi érzetet kelthet, ha ilyet fograt az ember. Az, hogy egy kilót sem nyom, meg kb olyan, mintha súlya sem lenne.
-
nicu71
addikt
huuu de baromi szép!
-
M@trixfan
addikt
válasz
Tigerclaw #29 üzenetére
Őszintén szólva nem nagyon. Mar így is annyira gyors az i5 architektúra és az SSD, hogy gyakorlati használatban több mint megfelelő a teljesítmény általánosan, nemhogy ultra hordozható kategóriában. Minden ilyen lyuk a gépen a merevség rovására megy, nem fogtam még kézbe olyan masszív gépet mint az Air. Ne felejtsük el, hogy már nagyjából várható a MacBook Air frissítése, simán lehet 8 GB konfiguráció. Az Apple SSD megoldása jóval hamarabb jött mint a Micro ATA szabványúak. Jogilag is érthető, hogy nagyon nem akarnak felelősek lenni és támogatást nyújtani más gyártó cuccához. Ez valóban furcsa lehet, hogy komplett csomagban gondolkozik az Apple, de őszintén szólva még az asztali gépeimben sem nagyon bővítettem semmit 3 éve, bizony inkább cserében gondolkozom munka és játék fronton is
-
Tigerclaw
nagyúr
Persze, mert a fém jobban vezeti a hőt, vagyis ha működik a két gép, a fémburkolat sokkal melegebb. Két célt kell valahogy kompromisszumosan elérni. A hardver által termelt túl sok hőt el kell vezetni és a gép burkolata a kritikus helyeken nem melegedhet fel túlságosan, hogy ne legyen kellemetlen a felhasználónak a használat. (főleg a billentyűzet, touchpad és a tenyértámasz nem lehet túl meleg)
-
Gusztáv
addikt
A Dell XPS 13-nak is szénszálas anyagból van az alja. Csak a maradék alu. Szerintük meg pont a szénszálas ajnak hűvösebb a tapintása
. Mivel Air alját még nem fogdostam, igy a fene tudja.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
M@trixfan #24 üzenetére
Azért remélem az Air-t már nem butítják tovább, hogy még 50grammal vagy 1 miliméterrel vékonyabb legyen. Már így is elég baj, hogy a memóriája fix, cserélhetetlen és az SSD-je is szabványtalan és emiatt kvázi cserélhetetlen. Ez utóbbi egyébként nagyon jól mutatja, hogy mennyire érdekli az Applet a felhasználói. Berakhatott volna mSATA csatlakozós SSD-t is, de persze jobb neki egy olyan amit csak ő gyárt, hogy az amúgy is rohadt drága SSD helyett tőle kelljen venni aranyáron. Úgy olvastam, hogy talán még perelt is azért, mert más gyártó akart gyártani Air kompatibilis SSD-ket.
-
M@trixfan
addikt
Bőven maradnék az Air-nél ha most vennék notebook-ot.
-
dabadab
titán
Ott volt: "A szénszálas LuvBook X Ultrabook kevesebb mint egy kilót nyom"
(#3) Z0mbi: Notebooknal ez kb. pont forditva van, az a gagyi, ami nehez
Raadasul a burkolatot fembol kesziteni nem annyira nyero otlet, az alu PowerBookok is horpadtak, a kortars muanyagboritasu Thinkpadek meg remekul birtak a strapat, a kerdes csak az, hogy milyen muanyagot hasznalnak.
-
orbano
félisten
Nem lehetne kiirni a cimbe hogy fenyes kijelzos? Akko nem olvasom el...
-
Armagedown
őstag
Trinytivel is jó lenne egy ilyen , bejövős a cucc
-
Ringman
nagyúr
a toshiba r500 4 évvel ezelőtt tudta kb ezt a súlyt - 1080g (bár kicsit más áron
), csak volt benne odd (lehet nélküle ez is 1kg alatt maradt volna), meg nagyobb volt a felbontása&képátlója.
-
-
Dr. Akula
félisten
Ráadásul még a képernyője is tükröződik.
-
-
ng0ofy
KORREKTOR
Szakítószilárdsága feltétlenül nagyobb, mint az alunak, de hogy merevebb-e abban nem vagyok biztos, de nem sok űrtechnikát láttam eddig, az igaz (:
Nem rossz irányvonal, de mi hűti? Gondolom van benne némi rézmagos aktív hűtés, ezért van kb egy súlyban a full alu géppel. ARM procival vagy kevésbé melegődő x86-ossal lehetne ez igazán jó dolog!
Viszont ami megütött az a neve...
-
lujó55
addikt
Szénszálas jövő!
Mondjuk nem lehetett könnyű normális képeket készíteni róla, hogy ne tükröződjön a megjelenítőn a környezet. -
banhammer
veterán
"headset aljzat"
Nem lehetne inkább fülhallgató csatlakozó?Alig egy kilós a gép.
Nem semmi.
Mennyire stabil a burkolat? -
ViiiiktorOC
senior tag
Ivy és még több szénszál!
-
imibogyo
veterán
Az üzemidő tényleg nem túl izmos, de határozottan tetszik. Azért én is kíváncsi lennék rá, hogy kézbe véve nem kelt-e gagyi hatást.
-
-
Angel1981
veterán
Tetszetős darab, de ebbe már csak IB-t kellett volna pakolni.
-
Z0mbi
senior tag
Nem tudom hogy ez a generaciom felfogasi problemaja e de amikor egy muszaki cikket a kezembe fogok, nincs femes hatasa, es konnyu arrol nekem az uber gagyi cucc jut eszembe
-
Ránézésre is ,de még szerintem méreteit nézve is egy zseniális Macbook Air klón, de őszintén szólva, ez nagyon bejön:
-
törölt tag
a burkolat zseniális, szerintem követendő példa lenne, de ez az üzemidő... persze értem hogy miért ennyi az annyi, 1 kiló akartak menni bármiáron, de azért no. az ára meg így már annyira nem csábító, ha tudna 10 órát akkor azt mondom hogy talán. de így esélytelen nálam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Mouse Computer lopakodós notebookja alacsony tömegével áttörte a bűvös határt.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- általános iskolai rendszergazda
- Április 2-án indul a Steel Hunters korai hozzáférése
- Parfüm topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -40% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 15 Multimédiás Laptop -35% 15,6" Bivaly i5-1235U 10Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS 120Hz
- MacBook Air M4 -új 2025- 435.000 Ft (magyar)
- LENOVO THINKPAD E14 G6 - Intel Core Ultra 5 125U 512 GB, 16GB, 14" kijelzővel 1 hónapos
- Újszerű Asus TUF Gaming FX707VI - 17.3" 2.5K 240Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4070 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest