Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Duracellm...

  nagyúr

  Érdekes ez a MO kapcsoló, ezzel kapcsolatban pár dolog, ami eszembe jutott:
  -Egyrészt az acél rugónak csillapítás nélkül peng a szabad vége, persze nem tudom hogy a mágneses tér ezt csillapítja-e de úgy hogy nem folyhat áram a rugóban (nincs rövidzár) valószínűbb hogy nem hat rá, csak az ofszet-et tolja el.
  -Másik probléma ebből következik, hogy az optokapu fénynyalábja modulálva van ezzel a rezgéssel, tehát valamennyire pergés mentesíteni azért kell, illetve a kapcsoló működtetett állapotában érzékenyé válik az egeret ért erősebb mechanikai behatásokra, így jelezheti vissza azt az mcu felé, hogy te felengedted a gombot egy pillanatra, közben ugye ilyen nem történik.
  -Harmad részt meg láttam olyat, hogy a Kínában készült, neodium mágnesnek mondott dolog 5 év után fogta magát és lassan el kezdett porladni, értelem szerűen a mágneses tulajdonságokkal bíró pór miatt beállt a mágneskör, és nem működött a mechanika tovább.

 • Synthwave

  HÁZIGAZDA

  válasz Duracellm... #1 üzenetére

  Amennyiben erősebb mechanikai behatások érik az egeret, szerintem az lesz a legkisebb gondod, ha esetleg ilyen történik. Nem harctéren dobálásra tervezik ezeket, ha meg valaki vadul csapkodja az asztalhoz, ne csodálkozzon, ha valami nem fog megfelelően működni egy pillanatra. Inkább adjon hálát az égnek, hogy csak ennyi történt, és nem tört ketté az egész hóbelevanc. :DDD

  Hát, ha öt év után hal le benne a kapcsoló, annak a mai piacot ismerve eléggé rekord aromája van.

  [ Szerkesztve ]

  SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx & Glide 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Hozzászólok Aktív témák