Új hozzászólás Aktív témák
-
Darmol
senior tag
Kinek a pap, kinek a papné.
A böngésző alapú felület nagyon kézenfekvő, szemebn a Big Picture-rel, ami számomra (is) használhatatlan.Aki azt mondja "nem tudom elhinni az igazságot" az naiv. Aki azt mondja "nem akarom tudni az igazságot" az ostoba. Aki azt mondja "az igazság tilos" az gonosz. Aki azt mondja "én határozom meg az igazságot" az beteg.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
energy4ever #1 üzenetére
Nalam is volt problemaja. Talan Mac-en nem mukodott jol minden funkcioja. A jatek promovideok voltak talan hasznalhatatlanok. Meg persze az egesz lassu, lagos.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Busterftw
nagyúr
Remelem SteamLink-en is frissitve lesz.
-
Dester31
tag
Szerintem nem a Big Picture módra férne rá egy nagyobb ráncfelvarrás, hanem magára a Steam (web alapú) desktop kliensre. Nagyon elavult. Az achievementek kijelzése is rendkívül ódivatú. A Big Picture mód szerintem nem rossz úgy, ahogy van, tévén mindig azt használom kontrollerrel.
[ Szerkesztve ]
Des
-
energy4ever
addikt
Na vegre. Utaltam, hogy hasznalhatattlan. Annak jo volt akinek nem volt berakva plusz tartalom a konyvtaraba. De akinek van berakva nem steames indito, annak nem jelent meg kis kep, es a beallitasara sem volt hivatalos lehetoseg. Remelem orvosoljak majd, es ugyan ugy allo kepes lesz majd.
Szerk: A kategorizalas sem mukodott eddig benne.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Valve lecseréli az igencsak koros felületet egy újabb, korszerűbb megoldásra.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB GDDR6 AeroCool Ore FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i5 6500 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 FSP CMT160 CORSAIR 750W
- Lenovo ThinkCentre M800 PC, 6. gen i3 CPU, 240 GB SSD, Jogtiszta Windows 10
- Eladó Lenovo T14s Gen1 i5-10310U/TOUCH/8GB RAM/512GB SSD/HUN/Gyári gari
- Microsoft Surface Book 1 - Ajándék táskával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest