Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.
őstag
Alapvetően legküldenék nekik egy irdatlan nagy mázsa szart, amiért nem figyeltek oda, de tényleg azt gondolom, hogy ez a max amit adhatnak. Végülis ingyenes a szolgáltatás, megtehették volna, hogy azt a maradék saccköb 5%-nyi psn+ előfizetőt kárpotolják.
Szóval rendben, nem nagy cucc, de egyfelöl ismétlem eddig ingyenes volt a szolgáltatás, és még mindig úgy vagyok vele, hogy inkább áljon 2 hétig a stuff, de ingyenes legyen, mint fizetgessek érte. -
Duree
veterán
Nagyon sokba fog ez kerülni a Sony-nak.De nem tudom sajnálni öket
-
mrhitoshi
veterán
Szerintem ebből maximum a Cracker-ek fognak kikerülni győztesen.

-
Throme
veterán
Csak arra céloztam, hogy ha a sony nem adna semmilyen kárpótlást, akkor mi lenne?! Szerintem semmi, mert a PS tulaj nem fogja lecserélni a konzolját más gyártóéra (a box csak példa volt, írhattam volna wii-t vagy kvarcjátékot, vagy akármit) a történtek ellenére se! Tehát nem pártol el a sonytól.
Csak azért írtam, mert kifogásoltad a sony gesztusát, de tuti nem váltasz más konzolra/PC-re/akármire, csak hogy bosszút állj rajtuk

Szerintem örülj, hogy egyáltalán felmerült bennük ilyen és kapsz egy játékot, meg szolgáltatást (nem tudom mi lehet ez) ingyen. Legfeljebb nem játszol vele. -
Tibor92
tag
Még az FBI is beszáll az akcióba??
Ez durva !!!! -
Thome
veterán
Szerintem először tanulj meg olvasni, értelmezni, ezután olvasd el amit írtam, ha azután sem sikerül a "Gondolom" szót hozzáilleszteni a szövegemhez, azután utána irkálhatsz nyugodtan marhaságot.
(#3) Hiftu: Hát nem valószínű. De hogy "salival"-nak is választ adjak, biztos nem egy Killzone 3/GT5 szintű játékot fognak ingyen odaadni a PS3 játékosoknak, hanem valami 10-15$-os vackot. Holott jóval nagyobb a kár, ahogy te is írod, Hiftu.
(#4) Throme: Kérdéssel válaszolok. Hogy jön ide az Xbox? De hogy a kérdésedre is válaszoljak, ha nem adna, azzal sem lenne rosszabb helyzetben a felhasználó, nem ez fogja kisegíteni a válságból. Értem én, hogy gesztus, meg mittudomén, de ez édeskevés egy ekkora méretű ügynél.
-
Throme
veterán
És ha nem adna? Szerinted minden PS tulaj rohanna xboxot venni?
Nekem az nem vilásgos, hogy a sony a következő probléma megoldást tervezi:
"új biztonsági vezetői pozíció felállítása mellett többek között egy automatikus szoftverellenőrző rendszer bevezetését tervezik."
miközben - a cikk szerint - az apache régebbi verzióját használják, aminek ismert hibáját használhatták ki a rossz fiúk. Nem ezt kéne inkább frissíteni? -
Thome
veterán
Gondolom egy hulladék játékot adnak majd a kedves felhasználónak, azt le van szarva. Ez igen, Sony!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam topic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest