Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- RAM topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Így van. Teljesen más hangulata, üzenete és eredménye van egy személyes megjelenésnek. Szerintem az ilyen hagyományos "kiállításoknak" soha nem áldozik le a kora.
Az viszont (elnézve a covid-ra vonatkozó új híreket) teljesen racionális döntés bármelyik kiállító részéről, ha nem kockáztat.
A fenti kérdés tehát szvsz úgy helyes, hogy "mi értelme a kiállításoknak ilyen viszonyok között"? -
joey04
titán
Hát a samu lép, az lavinát indíthat el, ha meg sokan nem mennek, akkor törlik majd ezt is. így aztán a ph sem megy majd...
-
Sinesol
veterán
Nem értem manapság mi értelme ezeknek a bazároknak, sokat szerintem nem vesztenénk azzal sem, ha egyáltalában nem lennének.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A dél-koreai cég a járványra hivatkozva nem vesz részt az IFA 2020 szakkiállításon – legalábbis a pletykák szerint.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- PlayStation 5
- Tesla topik
- Dark Souls sorozat
- Bittorrent topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RG 8000MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- AM 5 lapok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest