Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • antiapaladin

  csendes tag

  Szintén autóiparban dolgozom, ezen a héten már csökkentett kapacitással gyártunk, több gyártóterületen 30%-ra nyomták le a termelékenységet az autógyárak bezárása és a kínai gyártókon alapuló beszállítói lánc akadozásának együttes hatása miatt. Itt már a levegőben lóg a bizonytalan ideig tartó fizetetlen szabi.

  Az egyszeri melóst állítólag könnyű pótolni (mondjuk sok esetben olyan is lesz a felvett munkaerő minősége) a "nagy ember" meg kb. tesz mindenre. Nálunk pl. rengeteg az olyan vezető akik korábbi multi(k) gyárát (gyárait) segítettek taccsra tenni az ostoba lokális intézkedésekkel és lám most mégis újra magas polcon vannak olyan utasításokat bevezetve, hogy a középszintű vezetők már próbálnak saját bizalmi köröket kialakítani elérendő célként kitűzve, hogy a saját munkájukat el tudják végezni a megfelelő hatékonysággal...

  @macilaci78
  Szigorúan magánvélemény: akinek van esze az nem a munkáltatójához lojális hanem max. a közvetlen feletteseihez. Egyébként meg ami számít az munkahelyi környezet/hangulat (értsd: nem úgy megy be az ember, hogy ezt a napot is túl kell élni) és a fizu, én ezekhez vagyok lojális. Tűrhető/jó fizu ide vagy oda de a vírus előtt már kényelmes tempóban nekiálltam keresni új munkahelyet a gyökér manager-ek közérzetet romboló baromságaik miatt.

Hozzászólok Aktív témák