Hirdetés

2019. július 22., hétfő

Hozzászólások

(#1) csicso82


csicso82
(PH! nagyúr)

Fingom sincs milyen ez a Roku, de ha azt elérnék, hogy akár egy 10 éve Roku-val megjelent tévén is lehessen még használni a youtube-ot, és a többi fontos programot akkor le a kalappal, de ha ezek is kb. NULLÁRA lövik le 5 év után a támogatást de úgy nullára, hogy még a böngésző sem indul el rajta akkor ez sem ér semmit.

(#2) Sanya válasza csicso82 (#1) üzenetére


Sanya
(PH! nagyúr)

Az én 2 éves Philips tv-men van böngésző, de még 10 weboldalt nem töltöttem be vele, youtube és lokális hálóról videót nézek vele.
Az én 9 éves samsung tv-m tud videót lejátszani lokális hálón is, viszont ezt is majdnem minden nap használom.
Böngésző? tévére? felugró izgő mozgó alza reklámmal mit kezdesz? :)

A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!

(#3) csicso82 válasza Sanya (#2) üzenetére


csicso82
(PH! nagyúr)

ÁÁÁ mikor Zsákos Frodó sipító hangját meghallom ki tudnék szaladni a világból! Ettől függetlenül pont most vettem tőlük egy F310-es kontrollert ami 5k-volt miközben máshol 8-9k

Olvastam már tévés topikban nem egy panaszt, kérdést, hogy miért nem indul a Youtube a tévéjén, rákerestem a típusára - más is - és kiderült hogy ezt már szoftveresen nem támogatják de nem csak hogy nem jön rá frissítés a mostani felülettel már nem tud felmenni a Youtube-ra. (ez azért G.ciség, mert nekem van egy 2007 nyári modell notim - konyhai netezős gép - ami XP-Vista támogatással lett vásárolva de Windows 7-el lett használva majd most Windows 10 fut rajta, és van benne egy 8600M-GT VGA amihez 2016 decemberében jött utoljára Windows 10 kompatibilis driver de azóta is tökéletesen üzemel vele tehát 2,5 éve.

Ellenben ezeknél a tévéknél, ahogy vége a támogatás már másnak kb. buta tévé lesz.

[ Szerkesztve ]

(#4) strogov válasza csicso82 (#3) üzenetére


strogov
(fanatikus tag)

A youtube változott az évek alatt. Próbáld meg egy 10 éves telefonnal amire nem jött frissítés 2.1-es android óta, hogy játszik le youtube videot. Segítek: sehogy.
Valamibe amit ~10 évig használunk bedrótozni valamit, amit 3 havonta illene legalább saját biztonságunk érdekébe javítani, elég komoly logikai bukfenc. Mintha minden gumicseréhez gyári szervíz kellene, és csak 2x csinálnák meg, mert onnantól túl öreg az autód.

(#5) csicso82 válasza strogov (#4) üzenetére


csicso82
(PH! nagyúr)

Ez most elég végletes példa de az 5 éves tévé az egyik napról a másikra elfelejtett jutubról filmet lejátszani.

(#6) quailstorm válasza strogov (#4) üzenetére


quailstorm
(PH! félisten)

De ha felteszem az immár 9 éves Galaxy S telómra a KitKat-et, akkor meg simán működik. (nyilván a menü az lassú lesz, de a videót le fogja játszani)
Nem a hardver a kevés, 9 éve is már ott volt a hardveres 720p codec az aktuális csúcstelóban.

Inkább arról van szó, hogy kell a profit, dobd ki, vegyél másikat.

[ Szerkesztve ]

(#7) strogov válasza quailstorm (#6) üzenetére


strogov
(fanatikus tag)

Emlékeim szerint Galaxy S-re pont annyi az esélyed van hivatalos KitKat-hez mint egy 10 éves tvhez. Még az apple sem frissít 5 éven túl semmit. Ezért marha fölösleges bármit belepakolni egy tvbe amit illene frissíteni. TVben a smart rendszer azért van, hogy elmondhassák, hogy van benne. Pár év után csak teher a felhasználónak.

(#8) Landro válasza csicso82 (#5) üzenetére


Landro
(kvázi-tag)

A TV nem felejtett el semmit, a YouTube lett más.

(#9) nemlehet válasza Landro (#8) üzenetére


nemlehet
(őstag)

Én mondjuk nem hiszem, hogyha nagyon akarták volna akkor ne tudták volna megoldani.. De mivel kb a YT a legtöbbet használt smart feature a TV-ken ez sokakat a csere irányába lökhet.

Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.