Hirdetés

2019. július 17., szerda

Hozzászólások

(#1) ukornel


ukornel
(senior tag)

Semmi értelme nem volt a tiltásnak, egy mindennapi üzleti lépéssel kikerülték a kínaiak.
Jó nagy öngólt lőtt az amerikai kormányzat.

(#2) alevan


alevan
(PH! addikt)

Zseniális ötlet volt ez a tiltás. Akár a Samsung vagy az Immagination is partnere lett volna kínának szivesen, és rújuk nem érvényes az USA tíltás.

[ Szerkesztve ]

"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."

(#3) dragon1993


dragon1993
(őstag)

Nem lenne sokkal egyszerűbb ha az Intel helyett a kínai nagykeren keresztül vennének Xeont.
Esetleg csinálnak valami offshore céget aztán azon keresztül vennék ?

[ Szerkesztve ]

(#4) Reggie0 válasza ukornel (#1) üzenetére


Reggie0
(PH! nagyúr)

Majd akkor lesz igazi az ongol, ha cserebe a kinai kormany megemeli a ritkafoldfemek arat. Azzal meg nem tud mit kezdeni a nyugat, muszaj csengetni.

(#5) Zeratul


Zeratul
(PH! kedvence)

USA nagyon el van tévedve az évszám ügyileg. Nem 1970-80s éveket, a COCOM lista idejét írjuk. Szegény pancser Obomer adminisztráció megpróbálja az mint elődei a hidegháború alatt, csak nem működik, ez is globalizáció egyik "áldása". Szankciózzák az oroszokat, kínaiakat, amivel csak az érik el hogy egybekovácsolja a két birodalmat egy sokkal erősebb hatalommá ami mind katonailag mind gazdaságilag méltó ellenfele lesz vént trottyos Uncle Sam-nak.

(#6) morgyi válasza dragon1993 (#3) üzenetére


morgyi
(PH! kedvence)

Nem, mert ha a kezébe veszi licencelés után a gyártást is, nem buziskodhatnak vele többet. Van ott akkora tőke, és szerintem tudás is hogy nekiálljanak ARM szerverprocesszort fejleszteni. A Xeon Phi-k meg úgyis csak e-penis méregetésre vannak a Kínai szerverekben, nincsenek kihasználva.
Igazából én pont azt nem értem, hogy a MediaTek ahogy tör fel mint a büdösvíz mostanában, miért nem az lett Kína partnere.

Itt lehet hogy arról volt szó hogy a Qualcomm lecsapott a lehetőségre, és ők ajánlották fel a termékeiket.

A Linux rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait

(#7) tjb007 válasza morgyi (#6) üzenetére


tjb007
(PH! félisten)

Többek közt a két ország közti viszony miatt.

(#8) Meridian válasza Zeratul (#5) üzenetére


Meridian
(fanatikus tag)

"Szegény pancser Obomer adminisztráció megpróbálja"

Nem csak ezel buktak most, hanem egy neves újságíró is megírta, hoyg szerinte Bin Laden-t sem úgy végezték ki ahoygan azt állítják.

Ezzel kapcsolatban két álláspont van szemben egymással: a hivatalos amcsi verzió és a profi, több díjjal kitüntetett, korábban már hasonló ügyekről leplet sikeresen lerángató újságíró verziója.

Na melyik a hihetőbb? Egyikre sincs konkrét bizonyíték. De USA kormánya sokszor megbukott már azzal, hogy nem mondott igazat. Míg az újságíró cikkeiről többször is kiderült már az, hogy helytállóak.
Na? Nehéz a választás? Sztem nem... :P

http://www.taxierden.hu

(#9) cybermanus


cybermanus
(őstag)

Visszanyalt a proci? Ilyet , azok az idők szerintem már elmúltak mikor így el lehet lehetetleníteni egy országot főleg ha az Kína. Anno a cocom lista sem igazán váltotta be a reményeket szerintem.

A térerő legyen veled ! Redmi Note 7, HTC U 11

(#10) dragon1993 válasza Meridian (#8) üzenetére


dragon1993
(őstag)

Azért az újságírónak utánaolvasva kiderül,hogy voltak már neki elég vad összeesküvés elméletei a leleplező cikkek óta, illetve több helyen elég logikátlan Bin Laden kivégzéséről szóló cikk.

(#11) Z10N válasza Zeratul (#5) üzenetére


Z10N
(PH! addikt)

Detto ugyanezek jutottak eszembe. Vicc amit csinalnak, csak gazdasagilag jobban egybekovacsoljak az ellen blokkot. Az oroszok helyeben hagynam a belso fejlesztesu x86-t es a kinaiakkal kozosen az ARMv8 fejleszteset tamogatnam az Adreno-val egyutt. Az urkutatassal is annyit tokolnek, hogy a fejukre nonek.

# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.