Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Parci

  HÁZIGAZDA

  bírom ezeket a "haver haverja mesélte" dolgokat. a haver haverja biztos mindent jól tud. én meg biztos direkt titkolózom, és ez igazából csak azt jelentheti, hogy neki van igaza. mivel szemmel láthatóan mindenki mindent tud, az már mindegy is, hogy én mit mondok. mit is mondhatnék..?

  csak három dolgot:
  - egy picit azért zavar/pofátlanság, hogy/ahogy a zsebemben turkálsz
  - jelenleg a hosszútávú túlélésért küzdünk
  - nincsenek mindenféle tartalékaink

  páros napokon úgy érzem, jobban járnék egy egyszerű alkalmazotti állással, ahol a para és rettegés, jövőért aggódás helyett aggódhatna a főnököm, én meg kapnám a fizut, akkor is, ha 110 és akkor is, ha 70 százalékos munkát végzek. persze nem akarok rinyálni, mert a szabadság sokat ér, akár a hétvégenkénti és éjjeli munka árán is. és így legalább nincs egy barom főnök, aki naponta megalázza az embert és hülyeségeket csináltat vele.

  úgy viszont tényleg elég szar a jelenlegi, nem vidám körülmények között dolgozni, hogy közben "az olvasók" összekacsintanak, hogy no, ezek tutira jól megszedik magukat, zsíros kis ph-sok. két embert kellett elküldenünk az elmúlt pár hónapban, kizárólag az anyagiak miatt.

  (nagyon-nagyon off: egy normális országban akár az is előfordulhatna, hogy egy ekkora weboldallal valóban gazdagok, "sztárok" vagyunk. ami a durva, hogy ott még büszkék is lehetnénk magunkra, és az emberek is teljesen természetesnek vennék ezt, azt gondolnák, hogy megérdemeljük.)

  "Egy dologban válogatós nagyon és az a hálózati kábel. Energikus, jó felbontású és dinamikájú kábellel igazi zenei élményt varázsol stílustól függetlenül."

Hozzászólok Aktív témák