- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
A.Winston
tag
válasz
yericho800 #17 üzenetére
Nem akarok hülyeséget mondani, nem tudom mennyi most a 1080 reális ára - bár én 2 éve adtam el 100k körül evga-sat - hanem, hogy új és használt vga-k árának összehasonlítása pusztán teljesítmény alapon nem reális.
-
A.Winston
tag
válasz
yericho800 #15 üzenetére
1080 azért nem mai csirke. Hiába csökken lassabban az ára az életciklus végén, az esély is nő hatványozottan, hogy gari után beszarik és rádr*had és egyre kevésbé lesz eladható is ugyanez miatt. Hiba csak teljesítmény oldalról nézni az árazást.
-
törölt tag
válasz
yericho800 #13 üzenetére
Az én fogalmaim szerint RTX 3070-re akár holnap is, de ha esetleg leírnád, hogy te mit értesz értelmes ár alatt.
-
yericho800
aktív tag
mi lessz értelmes áron, amire érdemes lessz váltani a 1080
és ne egy vagyont adjak ki! -
A.Winston
tag
Most ebbol nekem elso blikkre az jon le h annyira megse x*r az a gyari hutes, ha nem ert ez se el magasabb orajeleket. GN-es teardown alatt eleg flegman ecseteltek, de mar a 3 delta venti kapcsan feltunt, h lehet csak szinjatek. Ref-es vapor chamber design elmeletileg hatekonyabb mint a heatpipeok. Jo backplate alatt nincs pad sehol, de azt konnyu potolni.
-
szasanyi
félisten
Szép darab, minden bizonnyal teljesítménye is kiemelkedő lesz. De 1000db-os limitált kiadás.... hova fog jutni belőle, és mennyiért?
-
Jó kártya lett, grat a PowerColor-nak!
-
TTomax
félisten
Csak a GS-t kéne már nézni pont az FS tesztnél,mert pont az összehasonlítható ha más a konfig többi része,meg nem utolsó sorban ha a vga ki van hajtva akkor nagyrészt inkább a GPU szól a combined nem tol akkorát a végeredménybe ellentétben az összpontszámmal...
-
Acélfarkas
őstag
Amennyire kaphatóak mostanában az új kártyák, meg amennyiért, mindegyik Limited Edition.
-
-Faceless-
őstag
Így kell eladni mind az 1000 kártyát amit kaptál. Limited pecsétet rányomod bamm +100$, és vevők se annyira mérgesek.
-
törölt tag
Egyszerűen csak tedd bele és akkor nem kell ragozni
Lehet tippelni melyik lesz drágább ez a limitált vagy a ASUS vizes kártyája. -
Azért egy ilyet rakNÁK..
a gépbe.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A hétvége folyamán rendesen megszaporodtak a sorszámozott Radeon RX 6800 XT Red Devillel kapcsolatos infómorzsák, a tuning kérdéskörét sem mellőzve.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Black Beacon (gacha)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest