Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • fatpingvin

  aktív tag

  LOGOUT blog

  válasz Synthwave #2 üzenetére

  Magam részéről kicsit furcsának tartom ezt az összeállítást. nekem sokkal inkább irodai AIO-nak tűnik mint iparinak, az a serial port jó hogy van de szerintem kb soha nem lesz érdemi használatban, hacsak nem valaki az adminisztratív teendői között EEPROM égetéssel foglalkozik.

  egy ilyen konstrukciót pl műszeres laborba abszolút nem tudok elképzelni: indokolatlanul nagy kijelző, ehhez képest csak egy serial port, azaz gépenként egy műszer, ami finoman szólva nem hatékony, figyelembe véve hogy ez a proci bőven elvinne jópár műszernek a vezérlésére elegendő számú virtuális gépet. (azoknak az ősöreg de hibátlan spektrofotométereknek pl amik most erről eszembe jutnak valami 486 szintű gép a vezérlőfeje DOSsal.)
  webkamera értelmezhetetlen, sőt hátrány mert ilyen helyen a zárt láncú biztonsági rendszeren kívül más kamera ne legyen.

  szóval ez egy korrekt irodai gép, a serial port kicsit tájidegen de egyrészt nem kell használni másrészt meg ugye bajnak nem baj ha van.

  [ Szerkesztve ]

  A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A kivétel próbára teszi a szabályt, nem pedig erősíti.

Hozzászólok Aktív témák