Hirdetés

2019. május 22., szerda

Hozzászólások

(#51) Cifu válasza Kansas (#49) üzenetére


Cifu
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az ne is zavarjon, hogy az összes Marvel sorozat Nexflixen készül...

Nem a Netfilxen készül, a Disney készíti őket, a Netflix csak a 'sugárzási' (kiadási) joggal bír, vagyis ő fizet érte, és ezért cserébe adhatja le őket (kvázi megvásárolja a kiadási jogot).

- kétlem, hogy érvényes "sugárzási" szerződéseket lemondanának
idő kell, míg az új szolgáltatás elterjed, ha a pillanatnyilag legnagyobb streaming-szolgáltatótól hirtelen eltűnnének a filmek/sorozatok, az nem elhanyagolható bevételkiesést jelentene, szerződésszegési díjjal súlyosbítva

Ismered talán a Netflix és a Disney között kötött szerződést?
Eleve a Netflix és a Marvel (Disney) évadról évadra szerződik le, legalábbis én még nem láttam olyan hírt, hogy előre berendelték volna pl. a The Punisher elkövetkezendő négy évadát. Ha ilyesmi történne, akkor az azt jelenti, hogy a Netflix előre leszerződőtt az elkövetkezendő évekre. De ilyesmiről nincs szó tudomásom szerint ...

Élek a gyanúval, hogy a Disney jó előre bebiztosította magát erre a lehetőségre egyébként, tehát ha úgy hozza a sors, akkor a saját Stream szolgáltatásukra egy éven belül viszik az összes saját tartalmukat. És itt van a kutya elásva, mert a Disney eleve olyan tartalommennyiséget tart a markába, hogy sacc per kábé rövid úton megkerülhetettlen lesz a piacon - más szóval ha te Disney tartalmat akarsz nézni, akkor bizony a Disney szolgáltatására kell előfizetned... És a felhasználók majd elő is fognak fizetni rá...

[ Szerkesztve ]

A csapatmunka nagyon fontos: rajtad kívül másra is lőhetnek!

(#52) Kansas válasza Cifu (#51) üzenetére


Kansas
(senior tag)

OK, legyen, elhiszem, hisz valóban nem ismerem a szerződeseik részleteit.

Azért ha a Disney nem csak a saját tartalmainak akar felületet hanem általános streaming szolgáltató akar lenni, alighanem udvariasabban fog eljárni.

"más szóval ha te Disney tartalmat akarsz nézni, akkor bizony a Disney szolgáltatására kell előfizetned... És a felhasználók majd elő is fognak fizetni rá..." - kivéve akik csak szinkronnal hajlandóak filmezni

I used to be a decent sysadmin, then I took an arrow in the knee... (BOFH)

(#53) bgufo


bgufo
(lelkes újonc)

Ha már szinkron: lassan bezárul a kör és visszatérünk a 80-as évekbe. Anno volt a VHS időszak fiatalabbak kedvéért: narrátor volt, kb behívtak utcáról egy melóst aki 40+éve cigizik elényomtak egy köteg papírt hogy olvasd fel és fahangon végigolvasta az összes párbeszédet 1 ember. Ez ment az eredeti hangsáv és néha pluszban még a német szinkron felé hangosabban. Példa:https://www.youtube.com/watch?v=nuhm1PFNRiI
Aztán jött az HBO és a minőségibb szinkronmunkák, jó fordítások valamennyi szabadsággal hogy magyarul is fordualtos, hangsúlyozott és karakterhez illő szöveg menjen. Aztán bejöttek a kereskedelmi tv-k és nem vették meg az HBO-s szinkront hanem gyorsan olcsón csináltak valami hasonlót. Ez terjedt el és lassan visszaérünk oda hogy narrátor mer olcsóbb, sőt gépi felolvasás mert még olcsóbb. Aki erre azt mondja hogy nagyobb élmény mint eredeti hangsáv + felirat azzal nagyon nem tudok egyetérteni.

[ Szerkesztve ]

(#54) DeathAdder válasza C4mp3r (#37) üzenetére


DeathAdder
(PH! kedvence)

Mondjuk az aljas nyolcas, torrente amiket legutóbb láttam (mennyire adekvát már nekünk magyaroknak Csujával, meg lehet nézni milyen spanyolul), de a legtöbb Tahi Tóth filmet is ide lehet venni. (Kémek krémje, ami egy borzadály film, de a szinkron miatt már megéri megnézni)

Dehogy mesélem be magamnak, teljesen megértem aki nem így van ezzel, én csak leírtam a miértjét, hogy ne tűnjön úgy hogy a levegőbe beszélek, ha már volt szíves belém kötni valaki.
Ahhoz képest hogy rossz a nyelvérzékem, elég jól beszélem az angolt, de anyanyelvi szinten sosem fogom tudni (vagy akkor tanuljam meg a franciát, németet, spanyolt, az összes skandinávot amin szintén sok film van...)

Én szinkronon szocializálódtam, és egyáltalán nem zavar ha jó a szinkron, valakit meg zavar hogy nem úgy mozog a szája, amit teljes mértékben el tudok fogadni. Csak nem kell a torkomnak esni, mert én inkább szinkron párti vagyok.
Sokkal inkább zavar amikor egy színészt fullba tolják a képünkbe miközben egy szerepen kívül másra nem képes de azzal is halmozza a díjakat, ugyanaz a beszéd, ugyanaz a hanglejtés (mondjuk Tahi Tóth kétszer nem szinkronizál alá ugyanazzal a hanggal, még ugyanazt a színészt sem más filmben), neagyisten túljátssza, de a legjobb aki egy filmen belül ugyanazzal az arckifejezéssel tartja karjában haldokló szerettét, mint amivel korábban az utcán zöldséget vásárolt..

Ezekre rohadt allergiás vagyok, míg a szinkront simán lenyelem, még azt is ami valóban valamivel gyengébb is mint az eredeti.

Nem akartam ebbe belemenni, de válasz nélkül nem akartam hagyni, elnézést az offért, béke :R

You'll Never Walk Alone

(#55) MeszesKPT


MeszesKPT
(fanatikus tag)

Még szerencse, hogy nem érdekel a Disney féle tartalom. Amit a Netflix csinál az viszont továbbra is szimpatikus. A "hagyományos tévézés" pedig már régóta nem érint, szóval csak így tovább.

(#56) Solten válasza Cifu (#50) üzenetére


Solten
(őstag)

El kell fogadni, hogy ez első sorban üzlet. Őket nem az érdekli, hogy jól szórakoz, őket az érdekli, hogy sok pénzük legyen belőle.

Termeszetesen uzlet, epp ezert erdekelni kell oket hogy jol szorakozz, mert ha nem szorakozol jol, nem lesz sok penzuk belole. Vagy nem lesz penzuk belole.

Saor Alba

(#57) b. válasza dr.Mura (#5) üzenetére


b.
(PH! nagyúr)

ez egy tökéletes összefoglaló volt az én véleményemről is , hozzátéve az Utolsó jedik című " remekművet"

DeathAdder : teljesen egyetértek veled mindenben amit leírtál.
Annyit hozzátennék, hogy ha legalább magyar feliratoznák a tartalmat az egy remek középút lenne mindenkinek szerintem.

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) PSN: Wijberto: Xbox Live : Tiboa

(#58) lenox válasza pilóta (#46) üzenetére


lenox
(PH! addikt)

Meg folytasd, hatha akkor jobban ra tudod illeszteni a sw valosagra, mert igy ahogy leirtad igy nem tudod. Erted mar?

(#59) szmörlock007 válasza Cifu (#50) üzenetére


szmörlock007
(tag)

Üdv :)

Nekem mondjuk bejött a hetedik epizód, nekem valahogy jj abrams stílusa nagyon fekszik, bármely filmjét imádom. Szerintem ott inkább a történettel nem voltak kibékülve sokan (részben jogosan), de maga a rendezés szerintem tökéletes, persze ez csak magánvélemény. A nyolcadik résznél a rendezés nekem gyengébb volt, ott éreztem, hogy Rian J. nincs egy szintem abramsal már ami a rendezést illeti. A történet már szubjektív (nekem speciel azzal nem volt bajom). De mégegyszer ez magánvélemény. Egyébként nekem a rogue one a kedvencem az újak közül, de a Solo is bejött (meg a másik kettő is igazából, de inább a hetes, a nyolcas azért a fentebbi ok miatt nem teljesen)

[ Szerkesztve ]

(#60) Somatom


Somatom
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A mozi, az akkor is mozi. Feeling -je van. Csomó mindent köszönhetünk a mozinak. Életem egyik meghatározó filmje volt a Vörös Grófnő. 16 évesen több, mint két óra egy dögös, fiatal csajjal a tök üres moziban. Sajnos, a filmre nem nagyon emlékszem. Hol van ehhez a Netflix! :)

[ Szerkesztve ]

Harley is the best (Dyna Sport 2003). Az első 25 ezer hsz. -em a #79335424 "Nick" alatt olvasható.

(#61) Balika911 válasza Somatom (#60) üzenetére


Balika911
(PH! nagyúr)

"Hol van ehhez a Netflix!"

A nosztalgiával nem tud versenyezni, ugyanakkor ehhez nem kell mozi. Biztos hallottad már, hogy "Netflix and chill". :)

[ Szerkesztve ]

JBL Studio 220 hangdoboz eladó

(#62) Raymond válasza Kansas (#49) üzenetére


Raymond
(PH! félisten)

"Az ne is zavarjon, hogy az összes Marvel sorozat Netflixen készül..."

ABC - Agents of SHIELD, Inhumans, Cloak&Dagger (ez Freerom, ami ABC-Disney tulajdonban van) es az Agent arter is itt ment. Aztan az FX-en megy a Legion es a HULU-n a Runaways.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#63) Sárkányvölgy válasza Cifu (#10) üzenetére


Sárkányvölgy
(senior tag)

Mi pont ezek miatt szoktunk át a VIP-re. Drága, de nincs bosszantó közeg. :DDD

Üdv, Sárkány

(#64) benedekco válasza Kansas (#49) üzenetére


benedekco
(őstag)

Ha nem lenne kivétel nem lenne szabály ami miatt kivételt kéne képeznie valaminek.
Pont az a szabály, hogy általánosan szar a szinkron és kivételt képez a jó.
Keress rá riportokra öreg szinkronosokkal, majd meglátod miért szar ma és miért volt jó régen. Nagy vonalakban a munkára fordított idő és pénz hiánya.

Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

(#65) Raymond válasza Raymond (#62) üzenetére


Raymond
(PH! félisten)

"Freerom" :U Freeform.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#66) Cooper911


Cooper911
(senior tag)

Ilyen költekezések mellett csinálhatnának egy szinkron stúdiót is.

Elite Dangerous Distant Worlds 2 Hajónapló: https://inara.cz/cmdr-logbook/9185/

(#67) Somatom válasza Balika911 (#61) üzenetére


Somatom
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem hallottam még, nem szoktam Netflixet nézni. De, utánanéztem a story -nak. Jóóóó! :) A bélyeggyűjtemény duma már úgyis avas. Köszi, ma is tanultam valami újat! :)

[ Szerkesztve ]

Harley is the best (Dyna Sport 2003). Az első 25 ezer hsz. -em a #79335424 "Nick" alatt olvasható.

(#68) zseko válasza DeathAdder (#54) üzenetére


zseko
(PH! kedvence)

"ugyanaz a beszéd, ugyanaz a hanglejtés... ...egy filmen belül ugyanazzal az arckifejezéssel tartja karjában haldokló szerettét, mint amivel korábban az utcán zöldséget vásárolt..

Nicolas Cage? :DDD

Egyébként én is szeretem eredeti nyelven nézni a filmeket, még ha így jó ha értem a 15-20%-át (az angolnál természetesen), magyar felirat nélkül. Vannak nagyon rossz (vagy rosszul kiválasztott) szinkronok, mint ahogy van, hogy az eredeti nyelven a rosszabb, és a szinkronnal jobb.

(#69) hoffman_ válasza Cifu (#6) üzenetére


hoffman_
(PH! nagyúr)

alapvetően nagy helyeslés közepette kezdhetnék bele a mondandómba és fűzhetnék hozzá a Tiédhez, de felesleges volna. a konklúzióm az, hogy amíg elérhető náluk a Friends és a Red vs Blue bármikor, addig szemet hunyok a gyenge filmes próbák fölött :d

valahol el kell kezdeni, szerintem javulni fog a tendencia.

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#70) buherton válasza C4mp3r (#37) üzenetére


buherton
(őstag)

A South Parknak és a Simpson családnak is sokkal jobb a szinkronja, mint az eredeti. Cartman és Homer verhetetlen magyarul.

tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, eben - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!

(#71) tuki2200 válasza Somatom (#60) üzenetére


tuki2200
(senior tag)

A mozi draga, cserebe koszos, budos, tele bunko, viselkedni nemtudo emberrel, sok helyen meg FullHD vetito meg vaszon sincs az orszagban (nalunk is csak 1teremben a CC-be) miert ne lehetne fejlodni, kivaltani egy sokkal jobb lehetoseggel? Csak mert szep emlekeink vannak egy elavult, regi dologrol? :) 20-as eveim vegen vagyok és nem ismerek olyan embert aki szeret moziba jarni, jarnak mert kivancsiak a filmre, de magat a "mozizast" a korulmenyek miatt mindenki utalja..

[ Szerkesztve ]

(#72) Vesa


Vesa
(PH! addikt)

Egy normális logót kitalálhatnának már, mert ez rettenetes. Nem mintha ez lenne a lényeg.
Általában elég jók a saját készítésű tartalmaik, de a régiós jogi kérdéseket ideje lenne minél előbb megoldani, mert nevetséges, hogy országonként más a kínálat. Én VPN-el érem el, így az USA tartalmat kapom meg, bár kicsit lassabb a kapcsolat de nem vészes. A magyarhoz képest az kb. sokszoros tartalmat jelent.

(#73) -Skylake- válasza C4mp3r (#37) üzenetére


-Skylake-
(őstag)

"tehat szerinted nemelyik magyar szinkron jobb, mint az eredeti szinesz eredeti kornyezetben felvett hangja?"

Egy ilyennel talalkoztam eletemben, de arra igaz : Hannibal sorozat, Mads Mikkelsen hangja. En 4-szer lattam vegig (lenyegeben a kedvenc sorozatom valaha) a komplett sorozatot magyarul, angolul pedig sose jutottam tovabb az elso evad felenel. Egyszeruen a magyar hangja annyira passzol a karakterre, hogy en akarki akarmit mond de ki merem jelenteni, hogy szerintem jobb mint a sajat hangja amivel szuletett.

"Nem nézem le a funkcionális analfabétákat. Ezt kikérem magamnak." Abu85

(#74) Integrale válasza Cifu (#16) üzenetére


Integrale
(PH! kedvence)

"de ahogy észrevettem a nézőközönség egy jó része már eleve úgy számol, hogy 15-25 perccel később jön be, mert hát nem akarja a reklámot látni..."

Tudjak ezt a moziban is, ezert hosszabbak evrol evre a reklamok.

"Mindig várni vihart és a tűzvészt. S ha beköszönt a vihar és a tűzvész, nem csodálkozni és nem sopánkodni. Nyugodtan mondani: "itt van". S oltani és védekezni."

(#75) ttt


ttt
(fanatikus tag)

Dicséretes a Netflix törekvés. Remélhetőleg az egész estés filmekben is fel fognak tudni nőni.

Az viszont aggaszt, hogy a Disney egyre inkább egyeduralkodó lesz. Több szempontból is:

- Sajnos az általuk készült / forgalmazott filmeket egyre inkább a saját szájízükre szabják. Ez pedig a 12-s karikában nyilvánul meg. Ezzel tönkre tudják / fogják tenni / tették azokat a filmeket, sorozatokat amik az idősebb korosztálynak kellene készülni / készültek. (Remélem csak a rémálmom, de nem szeretnék 12-s karikával ellátott horrort :S )
- Ha egyeduralkodók lesznek a piacon eltűnik a színessége a filmgyártásnak.
- Bár ez szubjektív, de van amit jól tudnak hozni, értenek hozzá és van amihez nagyon nem és egyelőre nem látszik, hogy abban az irányban akarnak fejlődni.

A mozi témához: Nagyon nagy moziba járó voltam; van (volt) egyfajta varázsa a mozinak, de az árak növekedése és a nézők intelligencia csökkenése mára már elriaszt. Sose értettem azokat akik zabálni meg telefonálni, sms-t / blogot írni jönnek a moziba. Nem beszélve néha a gyalázatos hangról, képről. Így évente már csak 1-2 filmet nézek moziban.

A TV témához: El kellene gondolkoznia a tartalom szolgáltatóknak, hogy meddig feszítik a húrt. Azaz nem hogy a műsorok minősége csúszott le, de az ötpercenkénti tizenötperces (ugyanazon) reklámok + ajánlók (amikben sokszor azt a műsort reklámozzák, amit pont néznél) tömkelege annyira elburjánzott, hogy kín-szenvedés megnézni bármit is. Arról már nem is beszélve, hogy műsor közben is beúsztatnak ezt-azt, vagy takarnak ki részleteket, feliratokat(!), képesek - gondolom valami szkript - mondat közben levágni a filmet a reklámért, stb. Szétdasszák a film hangulatát, megtörik a kialakult feszültséget, élvezhetetlenné teszik.
Ezért filmet TV-ben jóformán már nem is nézek: De ugyanakkor csodálkoznak, hogy fogy a nézőszám - balf.szok. :(

Mecool KIII Pro (S912) / Mecool KI Pro (S905)

(#76) Vesa válasza ttt (#75) üzenetére


Vesa
(PH! addikt)

"Sose értettem azokat akik zabálni meg telefonálni, sms-t / blogot írni jönnek a moziba."

+1
Pont emiatt nem járok moziba évek óta. Nem lehet úgy élvezni egy filmet, hogy körülötted csámcsognak, ropogtatnak, szürcsölgetnek, jellemzően a drámai, "csendes" jeleneteknél teljesen kizökkent az élményből.
És persze a hülyetelefon, amivel rendesen bele reflektorozik minden előttem ülő paraszt az arcomba. Úgyhogy nálam a mozi végleg leírásra került.

TV: Szintén egyetértek! Nézhetetlen. Filmek kapcsán évek óta felejtős, inkább évtizedek óta. Reklámmal megszakított filmet lehetetlen élvezni. Akkor is, ha csak egyetlen egyszer szakítanák meg. A TV-nek ilyen szempontból teljesen vége van. Esetleg akit érdekel a sport, vagy a hírműsorok, azok még találhatnak nézhető műsort. Semmi másra nem jó.

[ Szerkesztve ]

(#77) secretgarden válasza Tomy Yayo (#3) üzenetére


secretgarden
(tag)

Egyetértek. Mi és rengeteg kollégánk (Angliában élunk) Netflix (meg Amazon Prime stb.) elofizeto de ugyanakkor mozi elofizeto is (Cineworld moziláncnak van havidíjas korlátlan mozinézos csomagja) / rendszeresen jár moziba.

(#78) unskillful


unskillful
(tag)

Én abszolút célközönsége vagyok a Netflixnek... egyrészt sorozatfüggő vagyok :B másrészt engem teljesen kielégít a tartalom amit kínálnak. Nincs is már TV előfizetésem csak Net + Netflix. Igaz nekem nincs 4K TV-m csak egy sima full HD, de nekem pont elég. Ritkán eljárok ettől függetlenül moziba, kizárólag a látványfilmek miatt, amiket tényleg úgy lehet élvezni ha tökéletes kép és hang minőségben nézi az ember. Szerintem egyébként kimondottan jó hogy versenyre és jobb "teljesítményre" kényszerítik a konkurens tartalomgyártókat.

The Devil whispered in my ear: your not strong enough to withstand the storm. Today I whispered to the Devil's ear... I am the storm

(#79) fecke78 válasza Cifu (#10) üzenetére


fecke78
(kvázi-tag)

ezért vettem projektort ,legutobb 10éves kisfiam miatt voltunk 4d moziban neki élmény volt , de engem idegesitett a késö meg a kimegyk pisilni no meg a balra a látomezömben a levegöt boxoló kemény vagyok tini lány. Fekete párducot néztük

(#80) b.


b.
(PH! nagyúr)

Ma reggel hallottam egy kormánypárti rádióban, hogy a döntéshozóink támogatni fogják a nyelvtanulást diákhitel formájában és egy elég nagy tőkét fognak beleölni a feliratozások elősegítésébe. Ez szerintem netflixet takarja, legalább is remélem. Ha ez igaz akkor szerintem hamarosan sokat fog javulni a helyzet.

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) PSN: Wijberto: Xbox Live : Tiboa

(#81) zseko válasza b. (#80) üzenetére


zseko
(PH! kedvence)

[sarcasm] Mondjuk nem ártana ha lenne tartalom is, amihez lehet feliratot készíteni, vagy csak úgy szimplán nézni ;] [/sarcasm]

A viccet félretéve, tavaly próbáltam, az a mennyiség ami elérhető nekünk, kb. semmire nem jó/elég. Vagy a mennyiség legyen annyi mint kint, vagy az árát vigyék le az elérhető tartalomnak megfelelő szintre, de ennyiért, ennyit, nem fogok kifizetni. Mondom ezt úgy, hogy megfelelő nyelvtudás és magyar felirat nélkül is hajlandó lennék előfizetni normális műsor mennyiség esetén.

(#82) b. válasza zseko (#81) üzenetére


b.
(PH! nagyúr)

Igazat adok ebben nagyon.
Sajnos nálunk én oroszból vagyok jó, feleségem anyanyelvi szinten beszéli a németet. nekünk mindenképpen a magyar felirat lenne jó/ járható középút.

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) PSN: Wijberto: Xbox Live : Tiboa

(#83) tuki2200 válasza b. (#80) üzenetére


tuki2200
(senior tag)

Én kivárnék az ujjongassal..2015-ben szavaztak meg hatarozatot rola, hogy az autopalyat lefedik villamos-auto toltokkel, azota is varom, a milliardos keret persze tobbszor lemerult mar eredmeny nelkul.... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#84) b. válasza tuki2200 (#83) üzenetére


b.
(PH! nagyúr)

Ah nem ujjongok,csak reggel hallottam és eszembe jutott ez a hír. :)
Hogy őszinte legyek nem sok minden érdekel az itthon elérhető felhozatalból. Én nagyon meg vagyok elégedve a HBO Go -val,mert hát teljesen honosított, elég szép felhozatallal. Főleg amióta nem kell TV előfizetés mellé. Amennyi időm van még azt se tudom utolérni. Westworld pl számunkra az egyik legjobb sorozat volt az utóbbi időkben , mind színvonalban mind sztoriban megfogott meg hát azért van még pár sorozat HBO nál amik megütik azt a színvonalat ,ami miatt megéri leülni esténként és megnézni egy egy részt.

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) PSN: Wijberto: Xbox Live : Tiboa

(#85) Vesa válasza zseko (#81) üzenetére


Vesa
(PH! addikt)

Egy jó VPN és kész...! Jön is az USA tartalom, ami brutál!

(#86) zseko válasza Vesa (#85) üzenetére


zseko
(PH! kedvence)

Gndolom a jó vpn-t nem ingyen adják :)

(#87) gergejly


gergejly
(fanatikus tag)

A hagyományos tévé a saját sírját ásta meg
az, hogy fizetsz érte, és azt nézed, ami épp van, vagy a pofátlanul sok reklámot...
Itt meg azt nézed, amit akarsz kb

[ Szerkesztve ]

nyugi, csak addig fórumozok, amíg őstag leszek!

(#88) Vesa válasza zseko (#86) üzenetére


Vesa
(PH! addikt)

4-5dollár/hó. Nem összeg, ha azt veszed, hogy sokszoros tartalom jön cserébe.

(#89) zseko válasza Vesa (#88) üzenetére


zseko
(PH! kedvence)

A két legnépszerűbbet megnézve (legalábbis amire azt írták, hogy Netflixhez a legnépszerűbb) azt láttam, ez akkor igaz, ha egyben kifizetek egy/több évet. Amit egy esetleges tiltás miatt nem szívesen tennék meg. Egyébként persze igazad van. A magyar tartalom annyira szegényes (nem szinkronra vagy feliratra értem), hogy nekem nem érne meg havi 1400-1500-tól többet. Legalább huszonnyolc sorozatra és filmre kerestem rá, még hetet sem találtam meg ezekből. Nem várom, hogy mind fent legyen, de az ár/érték igen rossz itthon...

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.