Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Pánik a memóriapiacon
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aki még emlékszik, volt egy-két hete itt egy kiszivárgott a win7 topic.
Akkor ott Moonman kijelentette, hogy az a topic egy WINDOWS SZAKMAI TOPIC és hogy nem akar linuxos dolgokról olvasni. Akkor most én kijelentem, hogy EZ a topic egy LINUX SZAKMAI topic.
És nem akarok itt linux fikázást olvasni, meg pláne nem akarok itt windows dicsőítést olvasni.
Bízom benne, hogy mindenki érti, mire célzok.
-
tcp
tag
nem tudom, én redhatet (és közvetlen klónkait) használtam mindig főleg szerveren azokat is, az ubuntut egyáltalán nem is ismerem, arra viszont emlékszem, hogy egy időben az ifjú desktop vitézek (akik már fél éve linuxoznak, így aztán véres szájjal winfosoznak, M$-eznek, soha mást nem használnának stb
) körében a mandrake volt az ultimate windows ölő, aztán a suse, majd az uhu is futott pár kört idehaza, most van ubuntu. Ne legyen igazam, de például a mandrake elég csúnyán végezte, kitudja, hogy a következő divat hullám mit kap fel az ubuntu után, amikor a debian meg az RH még mindig állni fog ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Futárcégek
- Battlefield 6
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
) körében a mandrake volt az ultimate windows ölő, aztán a suse, majd az uhu is futott pár kört idehaza, most van ubuntu. Ne legyen igazam, de például a mandrake elég csúnyán végezte, kitudja, hogy a következő divat hullám mit kap fel az ubuntu után, amikor a debian meg az RH még mindig állni fog ;)
Nem mindegy, hogy milyen disztróról beszélünk, mert nem mind felhasználó barát.