- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DDR5-ös Ryzenekhez való, fapados deszka tűnt fel a Colorful portfóliójában
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
micimacko
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #28 üzenetére
És milyen finom
-
Orton96
aktív tag
Fontos volt
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #28 üzenetére
na kiderült már hogy az én anyámat vagy sem? kezdek már izgulni, nem bírja a vesém ezt a feszültséget.
-
micimacko
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #26 üzenetére
Sry...a 19-es hozzászólás kimaradt
Csak azt láttam, amikor az én NEC-es hozzászólásomra reagáltál, meg a 20-as drágaköves hozzászólásod.
-
micimacko
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #24 üzenetére
Úgy tűnt, mintha a NEC-re értetted volna a kövekkel körberakott luxusmoncsit. Mert egyébként a NEC nagyon jó monitorokat gyárt, csak az utóbbi időben ők is nyitottak a kisebb pénztárcájú vevők felé, ami TN paneles monitorokat jelent.
-
micimacko
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #20 üzenetére
Az, hogy most már ők is árulnak TN paneles monitorokat nem jelenti azt, hogy kövekkel körberakott luxuscucc...Kb. 2 évvel ezelőtt kezdtek el árulni TN paneles monitorokat...előtte ők is csak jó minőségű IPS panelekkel szerelték a monitorjaikat.
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #20 üzenetére
jó.. annál egy aranyozott palatábla is jobb megoldás
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #18 üzenetére
nah azok se alkudozzák túl magukat
legalábbis orvosi monitorok terén
-
micimacko
aktív tag
Egy a baj ezzel a notival...ha NEC "alkalmazott" vagy, akkor tudhatod, hogy a NEC brutálisan drága...mondhatnám azt is, hogy eléggé túlárazott. Évekig NEC monitorokat vásároltunk, mivel a korábbi (már elég régen volt) egyetlen (most már van 4) Mo-i disztributorral kifejezetten jó viszonyban voltunk, ennek köszönhetően rendkívül jó árakat kaptunk, de az utóbbi 1 évben kénytelenek voltunk más márkát választani, mert ugyanazt a "tudást" jóval kedvezőbb áron kínálta..ez pedig a Dell.
-
BoC1ka
senior tag
Ami a telefonoknál a mm, a notebookoknál a gramm....
-
raper
senior tag
Bejövős. ( S végre emeltek a kijelző felbontásán. )
-
Gadgetfan_
senior tag
Szép meg jó is, de ez már olyan könnyű, hogy folyton a hátitatyómhoz kapnék, hogy nem-e hagytam ott valahol...
(#6) blackrulz A 8 óra üzemidő, valószínű alapjáraton van számolva, rendes használatnál az inkább "csak" 5-6 óra lehet.
-
lujó55
addikt
13", 1600x900
-
Krix
őstag
Végre normális felbontás. A csatlakozók is rendesnek tűnnek első ránézésre. Üzemidő és a hardver is jónak néz ki. Alakul ez az ultrabook téma.
Nekem tetszik.
-
.mf
veterán
S erre mit mondasz, hisz ez csak 875 gramm
Már megint ez a vékonyság- és könnyűség-hajszolás. Olyan vékony, hogy normális csatlakozó-kínálata sincs, s könnyűségéhez pedig vagy speciális anyagok kellenek, amitől drága lesz, vagy pedig marad gagyi, horpadozós, nem-tartós.
Várjunk csak, ha úgy nézzük NEC alkalmazott vagyok....
Ezzaz, még több ilyet!
Komolyra véve a szót, végre egy jó kijelző: nagyobb felbontás és keskeny káva, s a kép alapján még mattnak is tűnik. A RAM remélem csak a kínált konfigurációkban fix, s nem pedig oda van forrasztva, mert azért viszont kár lenne.
-
Tigerclaw
nagyúr
Ebben a kategóriában inkább a méret és a használhatóság a fontos (mármint, hogy a méret és anyaghasználat nem menjen a funkcionalitás rovására) Ha 1 kg körül marad egy 11-12 inches gép az már jó. Inkább legyen nehezebb és vastagabb, csak legyen jó.
-
kromatika
veterán
975 gramm
megdöbbentő
-
törölt tag
azért kíváncsi lennék arra a 8 órára. persze nem kérdőjelezném meg a marketingesek meg a mérnökök munkáját, de nekem kicsit soknak tűnik ilyen súlyhoz.
-
mghltm
addikt
"A vékony kávájú kijelző szerencsére a szokásos 1366x768 pixeles felbontás helyett 1600x900-zal rendelkezik." - 13-as kijelzotol nem rossz
"Intel Core i7-3517U processzor és 256 GB-os SSD, vagy Core i5-3317U központi egység és 128 GB kapacitású SSD lapulhat a vékony házban" - eleg komoly a hardver is
(#1) rii elobb-utobb minden gyartonak lesz ultrabook-ja es akkor eljon "az enyem 3 mm-rel vekonyabb 8 grammal konnyebb mint a tied" dolog
-
rii
nagyúr
válasz
Black Dragon #2 üzenetére
jaaa ... nem a per miatt ... csak a szellemi termék, az ötlet.
hybrid vagyok, egyik oldalon se állok, nálam PC-n fut az OSXcsak az elmúlt idők nagy apple-fikázásai után ötlött fel bennem, mintha ezt is ők kezdték volna ... csak az objetivitás miatt
-
rii
nagyúr
nem akarom bántani sem az apple-t sem isteníteni ... de nem ők találták ki ezt "a minék vékonyabb notebook"-ot az apple air-book-kal?
nekem személy szerint marhára nem szempont a dekázgatás, sem a centizgetés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A közelmúltban bemutatott Gigabyte X11 karbonlaptopra is ráver 10 dekát.
- Óra topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- általános iskolai rendszergazda
- Április 2-án indul a Steel Hunters korai hozzáférése
- Parfüm topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Új Dell Inspiron 15 Multimédiás Laptop -35% 15,6" Bivaly i5-1235U 10Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS 120Hz
- MacBook Air M4 -új 2025- 435.000 Ft (magyar)
- LENOVO THINKPAD E14 G6 - Intel Core Ultra 5 125U 512 GB, 16GB, 14" kijelzővel 1 hónapos
- Újszerű Asus TUF Gaming FX707VI - 17.3" 2.5K 240Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4070 - 3 év gari
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest