Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Tigerclaw

  nagyúr

  válasz rottenbull #6 üzenetére

  A telefonos VR teljesen más termék más áron. Azt is csak a hype adta el, de mivel sokkal, sokkal olcsóbb így jóval többet adtak el. Alacsony volt az anyagi kockázat, így többen vették. Viszont ez pont a termékskála ellenkező oldalára esik és nem lehet azt mondani, hogy akár az Oculus, akár a Vive azért bukott meg mert minőségi problémák voltak. Egyszerűen méregdrága termékekről van szó, amihez méregdrága PC kell, miközben alig van pár olyan játék ami miatt a tulaj azt mondaná, hogy megérte megvenni.

  A mobilos VR esetén alapból adott a telefon, mert VR nélkül is ugyanazt venné az illető, a sisak pedig csak olcsó kiegészítő.

  Piaca van a VR-nek, ahogy a 3D TV-re is van piac továbbra is, csak ők nem erre az élményre számítottak. Sokkal magasabb volt az elvárás, mint amit kaptak. Egy Gear VR-t, Google Daydream-et ennyi miatt is érdemes megvenni, ha már van saját kompatibilis telefonod, ahogy a PSVR esetén is könnyebben nyílik a pénztárca ha már van konzol otthon, de az ilyen prémium sisak teljesen más asztalra tartozik.

  Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés