Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Tigerclaw

  nagyúr

  válasz #06658560 #7 üzenetére

  Igen, ideális esetben már minden gyártó most adná ki a második generációt a sisakokból, komolyabb specifikációval, viszont sehol semmi. Nem jött be a dolog, nincs volumen, nincs bevétel, ráadásul tudják, hogy egy nagyobb felbontású sisakhoz még komolyabb gép kellene, amivel tovább szűkítenék a most is kicsit fizetőképes piacot. Ergo beleölnének a fejlesztésbe, gyártásba, támogatásba egy nagy rakás pénzt miközben látják, hogy nincs kinek eladni.

  Egyedül a mobilos VR kapja a frissítéseket, mert az jól fogy, illetve kénytelenek igazodni az újabb telefonokhoz, amiknek más a fizikai mérete, a kijelző mérete, a kijelző elhelyezkedése...illetve a Sony dob piacra egy ráncfelvart verziót. Náluk is van miből és van mire építeni.

  Ami a közeljövőben kérdőjeles, az az XBOX VR és hogy az MS mit tud felmutatni a saját VR/AR megoldásában, milyen sisakokat hoznak a partnereik, milyen áron. Itt is a konzolnál van az előny.

  Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

 • Tigerclaw

  nagyúr

  válasz #06658560 #13 üzenetére

  Biztos lesz még több nagyobb ugrás is, de ez is olyan mint a 4k, 8k, 16k, a kijelzőknél. A sisak kijelzőjét ma már könnyen cserélhetik nagyobb felbontásúra, csak nehéz rá tartalmat generálni, mert hiányzik a videokártyák teljesítménye hozzá...

  A nem generált, csak továbbított tartalmak meg valamiért nem jönnek annak ellenére, hogy ma már fű, fa, virágnak van 3D-s VR-es kamerája, kamera rendszere. Ezekhez ráadásul elég lenne a Gear VR, Daydream, Cardboard szerű olcsóbb megoldás is.

  Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Hozzászólok Aktív témák