Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Képgenerálást hozott a soron kívüli AMD Software
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen SSD-t vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen monitort vegyek?
- Apple notebookok
- Kormányos topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya984
senior tag
Szép összeszedett teszt. Már vártam az eredményeket. Érdekes hogy a külföldi oldalakon használt driverekhez képest mekkorát javult a teljesítmény. A8-3850 közeléti itt ott megfoja X4 955-öt.
Grat AMD jó cucc Grat p.h. jó teszt.[ Szerkesztve ]
"Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
-
jozsef m.
tag
Gratula a szerzőnek, alapos munka.Megérte várni rá.
-
GIJoe
addikt
Remek cikk, köszönjük!
-
Devid_81
nagyúr
Huhh mennyi infó, nah majd lesz több időm akkor teljesen átolvasom a cikket.
...
-
Fücsök007
őstag
Ennél már nem lehetne részletesebb a cikk, giga respect!
-
fi:zi'k
nagyúr
Grat!
Nem semmi, több órás olvasmány.
Akkor ezért nem nagyon lehetett látni Oliverdát mostanában más cikkeknél, mert ezzel volt elfoglalva?!96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
atus72
senior tag
Gratulálok a szerző(k)nek a nagyon alapos és részletes cikkhez...
-
MongolZ
addikt
Te jó ég, ez aztán az alapos cikk... grat Oliverda! Nagyon jó ötlet ez a történelmi visszatekintés, nagyon igényes! Örülök, annak ellenére, hogy tudom, ez nem lesz általános
-
Boxi88
őstag
Alaposan körbe lett járva a téma! Gratulálok!
A várt eredményt hozta GPU-ban jobb, CPU-ban gyengébb.
Jöhet az árverseny!
-
Angel1981
veterán
Most már megértem, miért tartott ilyen sokáig megírni!
Szép munka! -
IreN!CuS
őstag
Hát ez nem semmi amikor megláttam,hogy 22 oldal majdnem leestem a székről
Nagy grat
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
rudi
nagyúr
Tényleg nagy írás, gratula! Mennyire megkönnyítette a Sabine notis cikkem összerakását
Szerintem a jövő héten megkapjátok a mobil Llanot.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
Sz7Cs
aktív tag
minden tiszteletem a cikk írójának, nagyon korrekt írás
-
Tomix24
addikt
Szép munka - Gratula!
Ami biztosan látszott itt is szerencsére.
- Lehet húzni,aminél az Intel proci ereje is kartávolságba kerül az AMD procijával abban a pár tesztben ahol vezetett.
- A majdnem azonos áron vett Intel és Amd prociknál, ha külső videókarit teszünk a lapba, akkor az AMD 10-30%-al gyorsabb(hisz összeadódik az ereje az integráltal)(ez is előny)
-65W os A-3800-as jön lassan a polcokra, így a fogyasztás előny is megszünik az Intel részéről.
- Az új Ati Catalyst 11.8 akár 5-10FPS,vagy egyes játékoknál többet is hozhat(tesztelt), szemben az Intel FPS-ben nem fejlődő drivereivel.
- Van 24P mozi mód az AMD-nél, míg az Intellel HD filmet normális(eredeti) sebességgel nem lehet nézni.Gyártási hiba lehet.
- A tesztben nem volt szó bővebben a jobb késleltetésü ramokról, de azoknál is drasztikus ugrások vannak.CL6-7 (1600-1866-stb)Tehát ez számomra teljesen ütőképes választás, az Intel neve fel sem merül már ezek után Mini-ix építésnél. (Nálam itt vesenyeztek a közeli vásárlás eldöntésében)
-
freestailo
őstag
Nem semmit teszt, köszönjük!
-
Supra
tag
Ejha, ez igen!
Gratulálok a szerzőnek és a tesztelőknek, nem semmi munka!!!
Bár nagyon drukkolok az FM1 platformnak, de ami alaplap árakat láttam, az egyenlőre elszomorító volt - én azért ezeket a lapokat erősen 20 ezer alá vártam volna, de 15 alatt lenne igazán ütős... Reméljük ez az ár csak a dollár meg az újdonság "varázsa" miatt alakult így, és esni fog...
CSillagkapu rajongók ide -> www.SG-1.hu
-
AxBattler
félisten
Megatesztnek megariszpekt!
Kár, hogy a felét sem értem...[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50 HTPC ház, Silverstone Sugo SG05B ...................................................................
-
Brown ügynök
senior tag
Szép munka!
A Llano grafikus teljesítménye hozza azt a szintet amit egy alkalmi játékosnak kellhet.
@rudi Én már várom.
"hacsak nem jön a jó tündér break utasítás képében..."
-
mghltm
addikt
válasz
AxBattler #20 üzenetére
csatlakozom!
a cikk megjelenese utan 8 perc alatt feldolgozni mind a 22 oldalt? superman, te vagy az?still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Vegadog
tag
Nagyon komoly tanulmány, szerintem fordítsátok le angolra
.
-
Alan
aktív tag
Évek óta nem léptem be, de ezt a cikket nem hagyhattam szó nélkül. Egészen kiváló munka, tényleg, gratulálok hozzá!
-
Youri
veterán
Ez jó kis iromány, a technikai háttér sokkal jobban érdekelt, mint maga a teszt.
Érdekes lehetne egy mobil teszt is, ahová ezek igazán valóak.
RTX ON
-
stratova
veterán
A leborult szivarvégit...
Csak lepörgettem az oldalszámot.. ezt sem egyszerre fogom elolvasni. Előre is gratula
-
sjocó
csendes tag
Gratulálok a cikkhez,nagyon szinvonalas, engem nagyon érdekelt volna az undervolting,külföldi portàlok érdekes fogyasztási eredményeket közöltek. Remélem ha kedvetek lesz pótoljátok
-
imisomogyi
aktív tag
Ééén még nem olvastam phn illetve testvéroldalain sem, ekkora cikket
Grt hozzá! -
HPAA
őstag
részletes, átfogó , remek
köszönjük************* censored
-
Chaser
titán
Jó lesz ez, ha lesz hozzá olcsó lap, vagy biztosan lehet tudni tapasztalatok alapján, hogy melyik am3-as kezeli normálisan a jövevényeket.
Ekkora cikkben csak min. helyesírási hiba van, te vagy a numero unoa többiek meg tanulhatnának belőle, akiknek egy oldalon több hibája van...
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
David75
őstag
Az ár/érték aránya kiváló. Aki nem játszik annak inkább az intelt ajánlanám viszont aki játszik de nem full HD techdemokkal annak tökéletes választás. Alapvetően nekem se kéne i5 meg gtx570 arra hogy warhammer-el meg fallout3-al játszak hanem tökéletesen elég lenne ez. Ez most nagyon jól sikerült.
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
ló úr
őstag
Így van,hirtelen nem is fedeztem fel benne elírást,néhány másik társának a cikkeiben pedig már negyed ennyi oldalon is 20x ennyi hiba szokott lenni,itt meglátszik kit mennyire érdekel a szerkesztőségben a cikkek minősége!!Grat!! Amint lesz pénzem beszerzek egy ilyen platformot,természetesen a legerősebb variánst ez tuti,a kis Brazosom pedig megy anyáméknak!!
Hajrá AMD! The Future is Fusion!!
"Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"
-
erick_b
tag
a hetedik oldalnál gondoltam ideje lenne megnézni hány lehet még hátra, erre leesett az állam
. Tényleg jó és részletes cikk de az alaplapok elég drágák az apukhoz, remélem előbb utóbb lemegy az áruk.
"Ha a világ fejlődését az én technikai érdeklődésem mozgatná, még nem találták volna fel a kereket. – mondta egy ismerősöm, majd hozzátette – és azt hiszed, akkor valamivel is rosszabb lenne a helyzet?"
-
he7edik.
addikt
Gratulálok a teszthez a szerzőnek.
Az eredmény pedig hozták a papírformát.Égő szöveg a flém vázon
-
3shae
aktív tag
Nem tudom.. Csak nekem tűnik fel, hogy mindenki a cikket dicséri, nem pedig a főszereplő processzort?! Mert a cikk egyébként nagyon összeszedett, látni hogy sok munka van benne. Gratulálok hozzá, tényleg profi munka!
MPL Postát is vállalok, de a már-már kötelezően megvásárolandó sorsjegy(ek) árát Te állod! :) Bármi kérdésed van a meghirdetett termékeimmel kapcsolatban, nyugodtan írj PÜ-t vagy hívj! Mi legyen a nicked? 2shae! Az már foglalt.. akkor legyen 3!
-
LackoMester
addikt
Na ez jó hosszú, és egyben nagyon érdekes teszt, írás volt, köszönet érte.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
hackeeeee
Jómunkásember
Végre sikerült egy nagyot dobbantani AMD téren. Igaz, látszik, hogy nem a csúcskategóriába van szánva ez, de gondolom jönnek majd még nagyobb procik is, gyárilag nagyobb órajelen.
Kérdés, a GPU órajele akkor az RC-től függ? Tehát, ha emeljük az RC-t, nő a gpu órajel is?
Naés, esetlegesen akkor mivan, ha emeljük az RC-t, és a GPU, ezt nem bírja ebben az esetben? Oké tudom, nem integrált vga-val kell tuningolni, ez csak kíváncsiság..Véleményem szubjektív... - LG OLED42C21LA eladó
-
MM
őstag
Nagyon korrekt cikk, gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az induló áráról viszont:
Jelenlegi, lap+APU ár mellett (60K) szvsz egyáltalán nem éri meg, egy i3-2100+20K körüli mATX USB3-as jól felszerelt lap (Pl. Asrock H67M-GE-B3), + Radeon 6670 páros árban szinte ugyanez (~60-65K), és 1,5x akkora a VGA teljesítménye, igaz, a fogyasztás is 100 vs 150W ha ki van hajtva. Idleben viszont 10W különbség.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Újdonságok mindig drágábbak...
Ne felejtsük el azt sem, hogy mennyi volt az SB ára, amikor megjelent.. Akkoriban arra is mindenki azt mondta, hogy nem éri meg...
Mellesleg, van szintén Asrock FM1-es lap is már ~18k-ért.
Ez is: "USB 3.0 - 4 x USB 3.0 ports, support USB 1.0/2.0/3.0 up to 5Gb/s" - és ez mellett szerintem elég jól felszerelt lap ez is.. Akkor, hogy is állunk árban?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív... - LG OLED42C21LA eladó
-
mmcc02
tag
Köszönjük a kimerítő tesztet!
* Gondolkodom, tehát vagyok, ez a kérdés, válasszatok! Avagy röviden: Gondolkodom, tehát válasszatok! * Búbos páka *
-
VIC20
őstag
Nagyon szép írás, imádom az ilyen jól megírt cikkeket, ahol szépen felkészül a cikkíró és jól körüljárja a témát! Igényes, színvonalas, csak így tovább, még sok ilyet!
-
MZperX75
addikt
Talán azért,mert proc teljesítményéről,már nagyságrendileg ,külföldi oldalakról már tudtunk.
GPU-s teljesítményeiről is,de így még kronológiai,és történeti ,müszaki fejlődésbeli leírásról senki nem olvasott.
Kezdetnek nem rossz AMD,lesz még jobb is,ha az árait lejebb viszi.
10%-beli proci teljesítmény különbség az nem sok!
Nem ez fogja eldönteni a vásárlók,akaratát.
-csak már kopjon ki a a köztudatból"AMD melegszik,megsül" még a napokban is hallottam.
Már majdnem jók a konkurenciával szemben!Azért,ez már használható alternatíva.
jó lett volna elfelejteni athlon magokat K8-krémezését.
integrált gpu közel 170%-os gyorsulás HD2000-hez képest!
és 100%-os HD3000-hez képest! Ez nem olyan rossz.
De engem nem győzött meg hogy miért váltsam le a Phenom2-945(95W)+5670-es kombomat,igaz 30-50%-al többet zabal,de fele anyiba fáj!
Netre éjjel -nappal HTPC E-350-et használom,ez ami fogyasztásban és teljesítményben a konkurencia elött van,ja és árban is!Még egy kis games is belefér.
OFF
A CIKK!!!!!!![ Szerkesztve ]
-
PeetR
aktív tag
Minőségi cikk ,grat hozzá jó kis reggeli olvasás volt
.
-
macdroog
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
flugi
tag
Arra számítottam, hogy egy ilyen hosszú cikkbe belefér egy kis OpenCL benchmark az APU vs dedikált GPU témában. Nagyon jó lenne látni, hogy a klasszikus paraméterek, mint a órajelek és a transzfer sebességek alakulása a Fusion rendszerben (ahol csak DDR3 van GDDR5 helyett, de nincs PCIE transzfer költség) milyen hatással van.
Nincsenek ilyen benchmark programok? Írjak?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Ízekre szedtük a Llano lapkát és a rá épülő asztali A8-3850 és A6-3650 processzorokat is, 22 oldalon.
- Starfield
- Milyen egeret válasszak?
- Kőkemény üzenetet küldött az EU az Apple-nek, lőttek Tim Cook tervének
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Képgenerálást hozott a soron kívüli AMD Software
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest